София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 121 106
  • 616
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ева не ми излизат лентичките нещо и чак като влязох в профила ти видях възраста на детенце. Нямам идея защо не ми излизат лентие, а и не съм влизала в сайта откакто малката беше бебе,че нямах време. Та дайте съвет как да си оправя тая лентичка и защо не ми излизат вашите лентички newsm78

# 361
Занимания за деца има и в Читалището на Стрелбище, не знам за колко годишни деца са обаче. Знам, че има занималня за 3-4 годишните...

# 362
Благодаря ви, ще се поразходим и ще разгледаме! Simple Smile

# 363
  • София
Ева, да, за спортната зала на Триадица става дума. А комплексът зад МОЛ-а май се казва Бокар, но не съм сигурна. На един от блоковете има голям надпис "Плувен басейн" и един мой познат ходи там, но както казах - не знам дали имат занимания и за деца с треньор и т.н.

Суити, за да виждаш лентичките, трябва да си го настроиш от товя профил. "Показвай подписите" или нещо от сорта беше, трябва да си го отбележиш.

# 364
Ева, да, за спортната зала на Триадица става дума. А комплексът зад МОЛ-а май се казва Бокар, но не съм сигурна. На един от блоковете има голям надпис "Плувен басейн" и един мой познат ходи там, но както казах - не знам дали имат занимания и за деца с треньор и т.н.

Суити, за да виждаш лентичките, трябва да си го настроиш от товя профил. "Показвай подписите" или нещо от сорта беше, трябва да си го отбележиш.

Благодаря!  Simple Smile

# 365
  • София
Хайде бързо някой да се похвали, че детето е прието!  Grinning Моето не е, но аз си го очаквах. Обаче не схващам защо входът в системата е заключен, щом класирането е обявено. Предишни пъти май го отключваха, или пък трябва да минат записванията първо ...  newsm78

# 366
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Е, моята най-дребна е приета Simple Smile Но аз си знаех като гледах как вървят списъците ... все пак са три деца и имаше достатъчно точки ... Със средната преди 4 години беше кошмарно чакането и ... томболата ... Системата ще я отключат в понеделник. От там трябва да си принтират заявленията родителите на приетите.

# 367
  • София
Да ви е честито!   bouquet

# 368
Ние сме приети - изобщо не го очаквах Simple Smile. Бях се настроила за алтернативи. Приети сме в 21СДЯ - ако някоя от вас са също там, ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 369
  • София
Честито на приетите! Стискам палци на останалите за второ класиране.

# 370
Да! Пожелавам успех на всички, който не са избрани при първото класиране!

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 21:49 от Garden of Eden

# 371
  • София
Влизам да се похваля, че сме приети в 7ОДЗ ДЕТЕЛИНА! Нямам как да ви опиша каква радост,какво нещо беше при мен. Сълзи,смях ...луди,луди жаби. Компа вкъщи ми се прецака и не съм влизала.
Честито на всички приети,а мамите чийто дечица не са приети искам да вярват и да не спират да се надяват. От личен опит ви казвам не спирайте да се борите.

Ох, започна си работната седмица и това е Simple Smile Да ви кажа в събота такова търсене беше на ТК ,че без да исках наредих почти всички шкафове хахахах.

Как сте вие в това скапано време?!

# 372
  • София
Мами ,спите ли ?Къде сте Simple Smile

# 373
  • София
Тук сме Simple Smile Аз съм на работа и съм се позаринала, сега ми остана малко време да надникна.

Честито за приема! (Божее, докъде я докарахме - прием в детска градина да си честитим, сякаш е в прием в престижен университет...)

# 374
  • София
Моята принцеса е с разстройство и затова не се мяркам много.  Tired

Адинка, то май ще се окаже, че приемът в университет е по-лесен. В тази ситуация не само ще си честитим за ясла и градина, ами и банкет ще вдигаме с роднини до 19-то коляно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт