София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 121 120
  • 616
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ади, работи мило. И аз съм на работа,но не ме свърта... Че аз нали и дертове с името на фирмата ма мужО и чак като се запишем ще си отдъхна.
Пандиии много кофти за детенце Sad милото да се оправя бързо  Hug

# 376
  • София
Благодаря, Суити!  Hug Мисля, че вече минава, защото заспа преди 30 минути и още не ми е замирисало ...  Mr. Green

# 377
  • София
А какво ти отговориха за това с името на фирмата? Аз мернах, че беше писала в съответната тема, но после малката започна да твори изненади в памперса и повече не съм чела.

# 378
  • София
Да си подготвя документите и каквото реши директорката с две думи Simple Smile

# 379
  • София
Дано не реши да се заяде директорката, но смятам, че няма полза да го прави! Стискам палци!  Hug

# 380
  • София
Дано,все пак не е кой знае какво...,но те си решават.  И се оглеждам как са квартирите в Гоце Делчев,че ние в сегашната сме от 5-6 години и съм забравила какво е ,но като гледам цените майкоооо

# 381
  • София
Доста са поскъпнали квартирите в района, да. Не знам как е на други места, но около нас е ужасно. Моя приятелка търси съвсем скоро - продадоха апартамента, в който бяха на квартира и трябваше да се изнесат. Каза, че всичко на цена под 500 лв е барутен погреб и тотална мизерия и в крайна сметка се принуди да се премести временно в Овча Купел в апартамент на неин познат, но ще търси пак, защото и двете ѝ деца са в квартала на градина и ѝ е крайно неудобно така. Дано вие успеете да намерите нещо прилично на нормална цена.

# 382
  • София
Братята ми скоро си наеха приличен апартамент на добра цена в кв. Хиподрума. Може би си беше чист късмет, не съм ги питала какви са били цените на другите жилища, които огледаха. Мисълта ми е, че Хиподрума е близо до Иван Вазов. Аз също съм в Хиподрума и често ходя в Иван Вазов - минавам на пряко през Стрелбище и за няма и 10 мин съм там. Ако имате желание и ви устройва, погледнете какво се предлага (ако вече не сте го направили, естествено Simple Smile ). Аз много си харесвам квартала.  Sunglasses

# 383
  • София
Панда, ние сега живеем в Стрелбище . Но малката я приеха в 7 ОДЗ Детелина,което е в Гоце Делчев близо до ул.Луй Айер и пътя ще е доста,водене на градина, отиване на работа, тръгване от работа,взимане от граднина, прибиране вкъщи... Не че съм единственатааааааа, която го прави и е така,но разхода ще ни се увеличи,а сме под наем. Ако апартамента е наш е едно,но като си под наем си е друго.

Ама то сега в главата ми е като фреш от разни мисли,идеи и мечти. Но какво ще станееееееееее.... не е ясноо

# 384
  • София
Не знам защо реших, че става въпрос за "Иван Вазов".  Laughing ooooh!

# 385
  • София
Здравейте!
Лекарката назначи изследване на дъщеря ми за чревни паразити. Отнесох проба от изпражненията, но трябва и отпечатък върху предметно стъкълце от ануса. Според педи това го правели в лабораторията, но оттам ми се изсмяха и ми обясниха, че аз трябва да го направя и да им го занеса. Обаче малката по никакъв начин не ми позволява да залепя лентата на дупето, не стои дори за секунда. Въпросът ми е някой от вас правил ли е подобно изследване на дете и дали в района има лаборатори, в която биха се съгласили да вземат отпечатък вместо мен?

# 386
  • София
Добро утро!

Панди, аз последно правих такова на дъщеря ми преди почти 3 години. Отпечатък взех аз, точно защото ми казаха, че в лабораториите не го правели. После обаче оттам се учудиха, че аз съм го направила и ми казаха, че те го правели. Проблемът е, че не помня коя беше - или Цибалаб, или Кандиларов. Аз правих два пъти, защото щерката получи тежка алергична реакция точно преди тръгване на градина и докато се оправи, изследванията бяха изтекли и трябваше да ги повторим и вторият път ползвах другата лаборатория, та затова не помня. И двете са в близост - Цибалаб в 29то ДКЦ и Кандиларов на гърба на блока, който е срещу ДКЦ-то (този високия с ПроМаркет долу). Ако искаш ги питай.

# 387
  • София
Благодаря, Адинка!  Hug На мен ми отказаха в Кандиларов срещу ВМА. Може пък в друг клон да приемат, а в Цибалаб не съм питала. Ще проверя.

# 388
Здравейте, мами Simple Smile

Да ви се похваля записахме се успешно в 21 СДЯ - ако има майки с приети деца там  - може да се срещнем да се запознаем

By the way... нали мислехме за среща - дайте да се организираме Simple Smile Ако искате аз мога да дам тон Wink. Този уикенд ще пътуваме, но следващата седмица след вторник - сме налиния  с моята бамбина Simple Smile

# 389
  • София
Влизам да ви се похваля, че сме официално записани в 7 ОДЗ ДЕТЕЛИНА и съм многооооооо щастлива.

Сега остана колебанието дали да си намерим квартира по-близо до градината или за сега да си останем в Стрелбище.

Пандачини как е детенце?

Общи условия

Активация на акаунт