В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро и от мен! Ха да се тропна и аз на празничната трапеза! Честит Имен Ден на всички Анчета, Анелийки, Андзелинки Wink Ами тъй де с тия измислени никове не моЙм сЪ УпраЙ кой кога празнува, та затУЙ да е по- сигурно че нЕма да пропуЩим никой зареждаме масите при всеки повод (а някой път и без повод) и НАЗДРАВЕ

Анче, що така са ти потънали гемиите, бе душо? Изплачи си болката и ние - отряд бързодействащи медсестри doctor веднага ще те боднем с повдигаща настроението инжекцийка Joy

Мастерче ти се затри с тоя лаптоп, не се вяскаш никаква Hug Радвам се че всичко при теб е наред Hug Ма ако може да те питам нещо Embarassed как успяваш хем диета да пазиш, хем да готвиш такива вкусотийки Laughing Аз туй нещо посмъртно не мога да го постигна. А съм се завъртяла в кухнята, а съм се натъпкала като прасе. Направо съм маниак на тема храна, особено сладкишите са ми голяма слабост

По този повод Десито на таз' торта и рулца 'ич няма да им простя! Да ти е здрава и весела щерката и много да ви радва!!  bouquet

Блондей успех днес в тичането по инстанции и институции Peace В таз' дейност овнешкият инат е голям помощник (знам от личен опит) Grinning а съчетан с малко дипломация открехва всички вратички на бюрокрацията Hug

И аз ще се боря днес с фотоапарата за да документирам творенията си

Хубав ден на всички ви!

П.П. Линче пишем заедно. И аз мисля да кача малко пейзажи увековечили пътешествията ни из Кипър. Наистина има страхотни места! А относно работата, търся вече една година, ама не много усърдно Embarassed

# 466
весич Hug   по късничко ще мина да ви споделя

# 467
И като говорим за набелязване /и купуване на коледни подаръци, винаги го свършвам това до 10-15-ти декември Wink/, вижте какво си взех за себе си:
http://www.picvalley.net/u/1641/20622348696773653851260343952U2S … DBlhNZPi9AANr.JPG

Бях в гръцкия магазин на Витошка да търся памучни блузки за майка ми, както и пуловери и ленени ризи за мъжото и най-добрия ми приятел, и съвсем случайно зарадвах и себе си  Joy Здравословният егоизъм, нали така, Блонде и Весе  Peace при това само за 7,5 Е, а е доста оригинална и в истинско кралско турско синьо Heart Eyes Мъжът ми отсега започна да си мечтае как ще изглеждам в блузката по улиците на Лесвос като се стопли - бяла мадамка в синя дрешка, мечтата на всеки грък  Mr. Green

# 468
АНчЕ -Галче Heart Eyes,знаех си аз че може тъй може да е,ама... Blush.Ама и на истинския ти имен ти ден Mr. Green няма да те пропусна,сега погледнах,на 10 март е,и няма как да го забравя щото мойто мъж пък е рожденник тогава Hug  Party

ThracianLina ,много хубава придобивка Wink
Мъжът ми отсега започна да си мечтае как ще изглеждам в блузката по улиците на Лесвос като се стопли - бяла мадамка в синя дрешка, мечтата на всеки грък  Mr. Green
Joy Joy Joy

Блонди,сега прочетох каква мисия ти предстои днеска.Дано свършиш без да те мотат и Идосват много-много fingerscrossed Hug,че каквато бюрокрация е... Twisted Evil,лошо ми става само като си помисля ooooh!.

# 469
Линче, блузето е много хубаво и наистина ще си ходи с островния декор, ама до лятото мно-о-ого време, бе  ooooh! аз ако трябва да чакам толкоз, за да се изфукам с нова придобивка ще изгриза 10 кг солети от нерви (май се опитвам да спирам цигарите Embarassed) Ако комплектоваш тоалета и с бели шорти, направо ще избиеш рибата Hug

Аз почнах борбата със снимките и сега съм се оплела в transfer, resize, upload, links и разни други суперсложни за мозъчните ми плисета дейности Joy

# 470
Весче  Joy Joy Joy
Абе търся си аз от години хубав бял панталон да маам крачоли, ама засега имам само един втален до средата на прасето  Mr. Green, кремав, такъв по-официален... Та мисля варианти за комбиниране  Rolling Eyes А и аз като стане над 20 градуса тръгвам полу-гола, т.е. ще захвърля дънките от комбинацията  Mr. Green
 Hug

# 471
  • София
Добро утро слънчица,

Честит празник на дъщеричката ти Десито! Да е жива и здрава и
само радост и късмет я съпътстват в живота!  bouquet  bouquet  bouquet

Честити празник и на всички празнуващи днес!!!  bouquet

Мастерче, и аз и аз.... Hug Hug Hug

Линче, честито придобивка. Снимки можеш да качиш в
ново албумче. Просто трябва да го направиш и да му измислиш именце. Mr. Green И
чакаме да плакнем очо... Flutter

Блонди,успех днес! Hug

Аз съм до средата с подаръците....Още и коледните картички не съм разпратила... Mr. Green Но
ще я свърша до края на седмицата!

Сега ви желая хубав ден и до скоро!

# 472
Я да се отчета сега каква съм я свършила. Ще извинявате за качеството на фотото!
Първо да ви представя главният помощник - Съби

това са произведените от рециклирани дискове и кристали от полюлей украшения

украсената камина

и прозорец

Дано не ме скастрят за размера на снимките (компа твърди че са в допустими размери, а на мен ми изглеждат бая големички)

Украсата ми не е купешка, но доста се забавлявах докато я приготвя и все още добавям това онова. Но си представям като запаля всички свещи, които съм сложила на стратегически места и като заблестят ония ти ми кристали и дискове - надявам се да стане наистина блестяща празнична атмосфера.

# 473
Здравейте на всички  Hug
Аз от време на време ви пиша, та да не кажа и изобщо  Embarassed newsm78
vesy75 много красива коледно-новогодишна украса си сътворила, поздравления.

Та аз да ви попитам, ако случайно знаете де, попадали ли сте на саит за он-лайн книги на гръцки език, които мога да си свалиам и да чета?    Wink

# 474

Мастерче ти се затри с тоя лаптоп, не се вяскаш никаква Hug Радвам се че всичко при теб е наред Hug Ма ако може да те питам нещо Embarassed как успяваш хем диета да пазиш, хем да готвиш такива вкусотийки Laughing Аз туй нещо посмъртно не мога да го постигна. А съм се завъртяла в кухнята, а съм се натъпкала като прасе. Направо съм маниак на тема храна, особено сладкишите са ми голяма слабост

нИ съм сА затрила бей  hahaha hahaha hahaha hahaha
Лаптопа си седи в къщи на топло...Не си прексрвам НЕТ,щото по цял ден съм пред компа и ако и вечер седна....шЪ лудна и очите ми ще отидат на кино...

А готвенето ме разтоварва,та затова така готвя....Пък диетата ми беше с ядене,та се готвеха режимни манджи...И така хем свалях,хем готвех,хем си хапвах(дет се вика и вълка сит и агнето цяло).... Laughing

П.П. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 475
vesy75  ако това ти е и домашниат любимец?..... много красиво и мило котенце - аз направо сам влюбена в тези животни. От тях лаха едно спокойствие, а и нали казват 4е отнемат отрицателната енергия.

# 476
Елпида welcome Това мило котенце ми е домашният любимец и наистина отнема цялата отрицателна енергия около нас - по цял ден твори такива щуротии че от смях не ни остава време да се сещаме за лоши работи Joy
Относно въпроса ти за книгите newsm78 засега мога да ти дам линкове само за БГ и Английски
www.E-bookbg.com
www.books.bg
www.izvorite.com
www.free-ebooks.net

Браво, Мастерче, намерила си "златната среда" с готвенето и яденето! А за зрението, както казва великият Рей Бредбъри: "Пази си очите. Втори чифт няма да получиш" Peace

# 477
Здравейте кипърски мами  Simple Smile
Извинявам се предварително, че нахълтвам в темата ви, но след много прочетено в нета, реших и тук да погледна, защото ми е много важно. С риск да ви досадя трябва да пробвам все пак  Rolling Eyes
Мислим да заминаваме поетапно, семейно за Кипър в началото на другата година. Четох много негативни мнения по форуми за това, че положението в момента е зле и не си заслужава да се ходи на горбет в Кипър. Тъй като сме решили да зарежем всичко в Бг и да се отправим натам, продавайки кола и взимайки малкото ни детенце с нас бих искала да попитам за мнението ви, тъй като вие в момента сте там и знаете вероятно най-добре. Заслужава ли си? Ще се справим ли с малко дете?
Извинявайте още веднъж, но наистина ми е важно  Simple Smile

# 478
Мацки, заповядайте на кафенце на новото дивани:http://www.picvalley.net/u/2285/20148098167743897891260361603MQg … MYTRTB7ZD7D5I.JPG

Много е топъл цветът, точно тъмно пясъчен, ама светлината кофти  Mr. Green

Кикоимери, добре дошла от мен   bouquet

По-късничко ще дойда да обсъдим коледната украса  Party
 Hug Hug Hug

# 479
здравейте мадамки мацоранки- Hug

веси-страхотна работа си свършила Peace,а котето-просто нямам думи(душичка Hug)
линче-да ти е честита блузката и със здраве да си я носиш и мъжките очи да събираш Crazy
блонде-чакаме новини с твоите премеждия... Whistling
пепитке-к'во стана с паричките?
елпида- Wink
мастерче-да вземеш да отвориш един ресторант ли?под пари ще останеш... Laughing

(понеже съм малко песимистично настроена и затова по долу написаното от мен,може да ви натовари отрицателно!! Tired-казвам ви това за да знаете и не искам да натоварвам екстра и вас.....)....но когато ви пиша се успокоявам Rolling Eyes[/b]
веси..понеже ме попита  какво ми е ?ами не знам от къде да започна Tired...само знам че дертовете са ми бели кахъри,ама аде пустите му са се вкопчили в мен и не ме пускат...викам им:аде бягайте от тук,какво само ви мисля?хората какви по големи проблеми имат и не се оплакват,не се кахърят,пък ти-си викам-седнала да си да оплакваш съдбата си....ей такива глупости веси,минават през мойта глава...ама ето..понякога човек му е тъжно и няма с кого 2 думи да обели,да се оплаче и да поплаче,защото хората са лешояди...само да усетят че проявяваш слабост,което за мен е напълно нормално-хора сме все пак-,и започват да се въртят около теб и да душат и сякаш вътрешно в тях си остават доволни че ето тя е слаба и не може да се справи с  Tiredтрудните моменти Twisted Evil....това е моето мнение и това аз чувствам тук..не знам на кое се дължи?може би от смяната на план графика ми(не работя,а винаги съм)-бебешока,?хормони?..едно черно перде ми е пред очите...аман...аде стига вече съм писала..... Naughty,но понеже ме попита,веси...и ми олекна малко...че съм казала това онова Hug

Общи условия

Активация на акаунт