Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Люба, мерси за информацията. В Данет не бях гледала. Вече я поръчах   bouquet

# 226
  • София
Даниелка, от Данет, да - ето я: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960&products_id=1960
А ти си се оправила.

Люба, леж и не му мисли - поне си имаш оправдание  Wink
Аз съм зациклила с един от подаръците на Ида, замотах се и не успях да поръчам да време, та май ще остане за Нова година.

# 227
Честит рожден ден на Мимозка, Честит рожден ден на Ирка! И честит рожден ден на Чимширов! Всички да са живи и здрави!

Ние днес нямаме ток на работа и съм си у нас. Голям кеф, ще си гледам филм, ще си отметна малко задачки из нас.
Вчера водих Иво на театър и там идва Дядо Коледа. Това му беше първата среща с Дядо Коледа за тази година! много ме учуди като пожела да му изпее песничка в началото, още преди да започне с раздаването на подаръците. Направих му клипче, но утре ще го кача, ако имаме ток!  Wink Ивко остана малко разочарован от подаръка си, защото му бях купила нещо дребно естествено, а той си помисли че това му е окончателния подарък за Коледа. Затова го успокоих че Дядо Коледа ще идва пак. Понеже се завтече да му обяснява че си е поръчал друго и трябваше да го спра по някакъв начин!  Laughing Но после като се заиграхме с новата му игра , много си я хареса. Аз дори си мисля да му поръчам Дядо Коледа у нас, да му подари подаръка който е от нас!

На болните да оздравяват и да посрещнат Коледа здравички. И Иван днес е с някакви пъпки. Казах на сестрата да го прегледа, но явно няма да е шарка, щом не са ми се обадили още.

# 228
  • Пловдив
Бреее много рожденици за 2 дни  Laughing

Честито на Мимозката, Ирка и сеньор Чемширов!!!!
Много здраве и щастие на всички и семействата ви  Hug

Аз пак съм на режим лежане... с бъбречна криза.... Вчера и разходка до спешното си направихме, защото доста ме болеше и получавах и контракции. Там искаха да ме приемат в гинекологията, аз отказах, защото с болкоуспокояващи и у нас мога да се тъпча  Crossing Arms Днес джи пито ми пусна изследвания  и ще видим... Но по симптомите - нищо друго не може да се направи освен лежане, течности и разни билкови илачи за отводняване...

Кали днес е на тържество и чакам с нетърпение да й видя щастливата муцунка довечера  Heart Eyes

Даниеле, дано бързо се оправят малчуганите  Praynig
Любче  Hug Виртуални прегръдки - към края на седмицата се надявам да се вдигнем и двете на крака и да се видим и с другите пловдивчанки  Praynig

# 229
Благодаря момичета за страхотните пожелания  и милите думи  Hug Hug
Искам да ви почерпя невиртуално  Grinning
Ирка честит рожден ден!    bouquet Ще си поднеса поздравленията и пожеланията по телефона  Laughing

Сиске-лигите ми потекоха от подаръка ,искааааам и наживо  Crazy
Да ти е жив и здрав мъжа ,много да се обичате и глезите   bouquet  bouquet

На Макси -най-слънчевото детство!
Даниеле-верно си да бой  Shocked Shocked Сърдя се да знаеш,как не се обади да си на крачка и да не се обадиш  ooooh!  Другия път непременно!!!!! А аз не ви ли видях ?Да не би да към те видяла ,а да не съм те познала ще ми е още по-криво ..или изобщо не съм те видяла?!А на тоя батут ходим почти всеки ден,то няма нищо друго де при нас- 2-3батута и това е...
Змейко-бързо да се оправяш,че е ужасно така. Praynig И на Люба пожелавам бързо да си стъпи на крака и най-елегантните обувки да обуе за празниците  Hug

При нас след гадния дъжд,заваля лед и сняг и сега еееее ужас,ама слънце пекна поне..
Жули е на градина ,за да получи подаръка от Дядо Коледа.И аз съм избрала най-малкия подарък за там,дано да не е разочарована
Катя-разкошни снимки  Peace Вие ли ги правихте или в студио? И моделите са ти супер,а Силия каква е бузана  Crazy
Олче много сладка бонбонка и толкова пораснала ми се видя...Кажи какво казва за Вели логопеда,какви прогнози дава?

# 230
  • Бургас
Мимозка, честито на патерица и от мен (в тази връзка скайпа ми вчера защо не ми подсказа събитието?!  Embarassed)
Да си много здрава, да получиш готини подаръци и да си много щастлива с децата и мъжа!

Ирка, сладурка! Честото и на теб, слънце! Да си все така усмихната и само красиви неща да ти се случват!  Hug  bouquet

# 231
  • София
Честито на двете рожденнички - мимозка и ирка! Много щастливи, обичани и усмихнати да бъдат, много успехи да пожънат и с много верни приятели да ги споделят!!!

# 232
Ех че имаме рожденици покрай празниците! Честито на всички много щастие и само хубави подаръци!   bouquet

Ла диДа напиши повече за вас!
Люба, лежи си - заслужаваш и ти почивка - и мъжете е време да покажат че могат да се грижат за тебе подобаващо!
Ех пак има болнички - нека дядо коледа да излекува всички болести и да няма вече такива новини из темичката ни!

Нашето коледно парти в детската е днес ще видя какво ще получи от него - изненада ще е! Утре е нашето фирмено и после чаканото от мен с нетърпение детско фирмено...затрупаха ме днес с подаръци колегите и ми създават страхотно настроение, добре че ходя на работа та да ми се случва нещо иначе... #2gunfire
Хайде момичета хубав ден от мен като гледам има слънце и е само за игра навън....

# 233
Олче, защо на лентичката ти показва, че Джуджо е на 3г и 7м? На моята гледам е по малко!

# 234
Честит рожден ден на Мимозката, Ирка и сеньора Чемширов! Желая им много здраве, щастие и любов!

Мимоза, снимките ги правих аз в домашна обстановка  Simple Smile радвам се, че ти харесват!

Змейко, бързо оздравяване! Дано за празниците да си вече здрава, за да можеш да празнуваш както трябва!

Люба, и на теб ти пожелавам бързо заздравяване на крака!

Нашите подаръци са готови, освен за Килиан.  Не знам какво да му купим. Хем ми се иска да е играчка (Лего), хем имаме толкова много лего и други играчки, че повечето нямат място в стаята. Свалили сме ги в килера и всеки месец се разменят  Crazy.

Галя, и аз обичам много да получавам подаръци и много се радвам някой като се сети за мен, ама като си седя само в къщи нямам толкова много  Sad. Виж, мъжа ми много получава, я от учителка, я от ученик най-вече шоколадови бонбони, които после ми ги подарява на мен  Mr. Green.

Лека вечер!

# 235
  • София
Добро утро!

Как сте днес?

# 236
  • Велико Търново

Зле CrazyСъжалявам,че нямаме доктор Мангъров в Търново Cry

# 237
За какво пък ти е Мангъров!?  Shocked  

# 238
  • Велико Търново
За какво пък ти е Мангъров!?  Shocked  

Останах без доверен педиатър,а Божа е с ангина,но аз тъпо и упорито не почвам АБ CrazyМъча я с Биопарокс/то не,че в него няма АБ де/ и дано стане номера.

Преди това Мина беше два дена с 40 градуса,но там не се подадох на паника Crazy

Общо взето с Пепсън се уговорихме да ходим в Наречен Grinning

# 239
Честит рожден ден Мимозка!   bouquet
Честит празник Ирка! /на патерички/   bouquet
Момичета бъдете много щастливи и обичани!!!

Честит рожден ден и на синьор Чемширов! Сиска, специални целувки да му предадеш  Wink ! Пожелавам му безпроблемно и с лекота да се справя с жените в къщи!

Подаръка, който Марти си пожела от Дядо му Коледа е костюм на Бен 10. Поръчала съм го вече, надявам се до утре да е готов. В детската градина утре ни е тържеството - без родители ще бъде - сутринта. Поискаха веднъж 6, после още 10 лева и казаха, че подаръците ще са еднакви - за да не се сърдят децата - те ще ги купят  #Crazy За момченца и за момиченца - съответно. Условието също е подаръците да останат в детската... Не съм чувала до сега такова нещо, ама може да е добър подход - ще видим. Та се чудя кога да му подари Дядо Коледа костюма - в къщи ли да поръчам да дойде ДК...  newsm78

Люба, пожелавам ти бързо възстановяване и най-красивите обувки за Коледа!
Змейко, съвземи се бързо и ти. Не предавайте фронта!  Grinning Чакаме снимки от пловдивското парти!

Сисе, моля се да оздравеят скоро двете принцески и да си намерите читав педиатър!!!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт