Ивко остана малко разочарован от подаръка си, защото му бях купила нещо дребно естествено, а той си помисли че това му е окончателния подарък за Коледа. Затова го успокоих че Дядо Коледа ще идва пак. Понеже се завтече да му обяснява че си е поръчал друго и трябваше да го спра по някакъв начин! 
Днес джи пито ми пусна изследвания и ще видим... Но по симптомите - нищо друго не може да се направи освен лежане, течности и разни билкови илачи за отводняване...

Виртуални прегръдки - към края на седмицата се надявам да се вдигнем и двете на крака и да се видим и с другите пловдивчанки

Ще си поднеса поздравленията и пожеланията по телефона

Другия път непременно!!!!! А аз не ви ли видях ?Да не би да към те видяла ,а да не съм те познала ще ми е още по-криво ..или изобщо не съм те видяла?!А на тоя батут ходим почти всеки ден,то няма нищо друго де при нас- 2-3батута и това е...
И на Люба пожелавам бързо да си стъпи на крака и най-елегантните обувки да обуе за празниците 
Вие ли ги правихте или в студио? И моделите са ти супер,а Силия каква е бузана 

радвам се, че ти харесват!
.
. Виж, мъжа ми много получава, я от учителка, я от ученик най-вече шоколадови бонбони, които после ми ги подарява на мен
Съжалявам,че нямаме доктор Мангъров в Търново
Мъча я с Биопарокс/то не,че в него няма АБ де/ и дано стане номера.

! Пожелавам му безпроблемно и с лекота да се справя с жените в къщи!
За момченца и за момиченца - съответно. Условието също е подаръците да останат в детската... Не съм чувала до сега такова нещо, ама може да е добър подход - ще видим. Та се чудя кога да му подари Дядо Коледа костюма - в къщи ли да поръчам да дойде ДК... 
Чакаме снимки от пловдивското парти!
Препоръчани теми