Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 895
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честит рожден ден kabzi. Много здраве, щастие и любов.

Момичета, благодаря ви за отговорите за растройството Hug. От вчера май успяхме да го преборим, остава само хремата Sad.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:04 от mira_georgieva

# 466
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден!
Благодаря на всички за милите пожелания за рожденният ден! Вдигнах голям купон и се напих мнооооооого.  Embarassed Добре, че бяха мъжо и баба на следващият ден, че гледаха децата и ми сготвиха супичка трезве!

На kabzi Честит Рожден ДЕн на патеричка! Много здраве, щастие и късмет желая!

6u6inka аз докато се включа за бибата и вия няма и да я търсите вече. На Йоана я махнах няколко дена след първият рожден ден. Порева около седмица и заспиваше само и единствено в количката. Големи разходки падаха при това, че беше ноември и имаше гъсти мъгли.  Confused За около седмица всичко мина и не я търсеше вече.

Мира добре, че сте се преборили с разтройството и дано бързо премине и хремата. За съжаление да ти кажа, че тепърва започват болестите покрай яслата.

Никола също е хремав и с лека Т, но го отдавам на избилите 3кътника последната седмица и още 4набъбнали  ooooh! а сънят ми е мираж  Thinking

Лек и снежен ден ви желая!

# 467
Здравейте момичета благодаря за пожеланията искам да почерпя на патерици

Ние имаме 8 зъба (4 отгоре и 4 отдолу) но последната седмица сме много нервни, само мрънка ме, нощно време неспим предполагам че ще има още. Ние сме си все още с биберона няма май да я махаме скоро, пък и ние сме с биберона само когато заспиваме. За сега при нас е това.
Лека и спокойна нощ от нас.

# 468
Добро утро! Едно скромно кафенце morning от мен!

За бибата и ние само заспиваме с нея и не винаги, така че няма да се тормозим за сега, че и този тормоз много ще ни дойде!  Нашите чененца са като прясно изорана нива, не дава много много да я гледам, ама изкачат зъбета от всякъде. Екстрата обаче е, че от две нощи имаме задна хрема. Няма секрети, видимо през деня няма нищо, обаче като заспи и хърка мъничето. Буди се и е неспокойна. Изчетох де кво имаше, ама ако кажете някой съвет за първоначално третиране без медикаменти ще ви бъда благодарна.

За сега е това, лек и спокоен ден на всички!!

# 469
... кажете някой съвет за първоначално третиране без медикаменти ще ви бъда благодарна.

Можеш да му пръскаш Стеримар или подобните му там Диснемар, Тонимер бебе и т.н.Всичките са за прочистване на нослето.
Аз използвам Тонимер бебе, че е с накрайниче за бебешко носле:)

# 470
  • На брега на реката
 Аз съм много доволна от Тонимера, не е с лечебна цел, само морска водичка е, разредена. Преди няколко месеца се беше осополивила и я вкарах в запарената баня да подиша малко. Не знам дали от това, но не ми хъркаше през нощта  Simple Smile Пробвай, не вреди изобщо. Само не забравяй да я преоблечеш след това.
 Иначе нямам намерение скоро да махам бибата. Само заспива с нея, по някое време през нощта я плюе, понякога я търси, понякога не. Но я забелязвам, че като я сложа да легне си чака бибата. Оглежда се, мрънка и отваря устичка. Тикна ли я и се обръща на една страна и откъртва. От 3 дни давам Дентокинд. Не знам дали на него се дължи, но е по-спокойна и спи сравнително добре. Тази нощ като по чудо е изяла само 50гр мляко. Дано наистина имат ефект, че се беше случвало съвсем да не спи  ooooh!

# 471
Ние се измъчихме със зъбите, но гледам днес каква е равносметката: и 4-те кучешки са пробили с връхчетата и един кътник се е показал с всички връхчета, а колко са ми съсипаните нерви незнам newsm78. Ох малко ще си отдъхна и ще се подготвя психически за другите кътници  Rolling Eyes

# 472
  • София
Честит рожден ден на yoyoana. Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!

# 473
Здравейте!!!!Искам да попитам на кого да пратя ЛС за килограмите и ръстта на моето дете или тук да ги публикувам

# 474
  • Кърджали
Здравейте!!!!Искам да попитам на кого да пратя ЛС за килограмите и ръстта на моето дете или тук да ги публикувам

Мисля, че трябва да ги пратиш на който е направил темичката в случая това е ninanb  Simple Smile

И Влади го мъчат зъбаците май са кътните, защото всичко в устата мушка. криви се, не спи, не яде както преди иска само на цица и при мен съня е мираж. Не ходим правим 5 крачки само ако мама е пред него,иначе лазим като за световно с бясна скорост.
Не знам вашите мъници как са ама мойто е голямо инатче и като не е на неговото пищи, реве и ляга на земята чак Mr. Green. ОСвен това не обича да го къпя, а преди умираше от кеф. Направо има пълна промяна

Айде аз да спирам че като не пиша не пиша, ама като почна и няма спиране  Embarassed

# 475
 smile3507 morning Добро утро!

Темата е ЗЪБИИИИИИИИИИ.... Бръмчи, държи си ръчичка на устата, лигите са ни до земята, блузката и е все мокра на гърдите, слагам й лигавник. Хремата обаче я поозаптихме де. Трудно заспива, неспокойно спинка. Снощи й дадох една дозичка Панадол та попреспа спокойно някой час /не съм привърженик, но просто и тя се измъчи/. От три до пет нощес се въртя и вири краченца, за да се отвие разбира се.  Абе както си му е реда.

Студът дойде и в КН, та няма да има май разходки този уикенд, ама ще го престискаме някак си! Иначе да ви кажа за хремата - най доброто си е, сън навън на чист въздух.

Спокойна и топла събота ви пожелавам!

# 476
Добро Утро!
Да Ви почерпя!                             
Хубав ден на всички!

# 477
Искам да ви попитам вашите слънца имали ли са някаква реакция от ваксината за морбили ,че моята принцеса има петънца по тялото и е много неспокойна/те се появиха на 8-мия ден от ваксинацията/.

# 478
Maya, ами може да е направила алергична реакция, давали ли сте нещо различно за ядене? При всички случаи трябва да се обадиш а лекарката, за да ти каже какво може да е и да я прегледат. По мои спомени на големия ми син нямаше никаква реакция.

# 479
Ох проблемите нямат край.Сега ще ви питам давате ли нещо за апетит. Моето дете нищо не яде. Все държи в устата си и после го изплюва. Повръща. Страшна работа. Преди месец беше 8.5 кг.

Общи условия

Активация на акаунт