В нашата ЮЛСКА дружина,мами с коремчета има!(тема 134)

• 28 213
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ива, честита ви месечинка ! Много са сладки !  Heart Eyes

Астарта, стискам палци !

Анна е много сладка  Heart Eyes

Добре де, за следващата учебна година /от септември 2010/ кога ще се кандидатства и пак ли ще е по точковата система, като тази година  newsm78

# 166
Нинче, мисля че след нова година ще обявят свободните места за септември 2010. Доколкото знам системата се запазва. Ето сега, аз кандидатствам фактически точно за септември 2010, но местата са обявени сега, защото градината е нова. Имам чувството, че ако и тук не стане, шансът за догодина ще е нищожен Confused

# 167
  • София
Ох, и аз знам, че ще е януари-февруари, ама се учудих, че кандидатстваш сега. Дано успеете ! Мислех, че Фандъкова може да измисли нещо друго, ама сега вече има повече ангажименти, та явно и ние ще сме по точковата, където не знам въобще как ще ги събираме тези точки ... Като знам каква гадост беше с кандидатстването за Билянка, когато бяхме първите опитни зайчета за он-лайн кандидатстването въобще ...

# 168
Честит рожден ден на Пърли и Са   bouquet
Честита първа месечинка на Алекс на Ива  Heart Eyes

Не мога да се наспя тия дни,а имам и доста задачки през деня.  Даже не ми се пише  Tired

# 169
Астарта, стискам палци и благодаря! Hug

# 170
  • София
(...) Дуци, 15 градини са, но децата са ужасно много Tired. За бившите Социални става дума. Толкова се зарадвах, събираме максимума възможни точки, а вероятността да влезем е 50:50.
Мерси за стиснатите палци, определено само на това разчитам вече Hug.
Ще стискам и аз  Peace Между другото, освен, че много млади семейства живеят в Младост, има и много хора, които работят там, те също кандидатстват за тази градина. Дано ви излезе късметът! Аз също я писах като желание, не за тази година - още не искам да пускам Дари на ясла, а уж за по-нататък... Възлагам надежди на една слатинска градина, там има 16 деца преди нея (в момента, де, нови деца с по-висок бал веднага ще я прередят) - ако не ясла догодина, може по-нататък, за детската градина, да я приемат.

Иве, Алекс много будно гледа Simple Smile

# 171
Здравейте!Не съм писала отдавна,че много проблеми се бяха струпали над главата ми.Сега дишам малко по-спокойно.Иначе си ви четях.
Честит рожден ден на Перли и Са!Да са здрави,обичани и много щастливи!

Астарта , и от мен стиснати палци.При вас в София за яслите и градините точкова система,а тук във Варна от догодина ще" разиграват " децата на лотария  #2gunfire .За който иска да чете / http://moreto.net/novini.php?n=66458&p=4 /
 Честита първа месечинка на Алекс,на мама Ива!Мнооого сладък бе,пу-пу  Heart Eyes

# 172
Иве, честита месечинка на Алекс! Елена е опасна кака  Heart Eyes В кой квартал сте, изглежда много хубаво зад блока  Simple Smile

Астарта, стискам палци да стане   fingerscrossed

Ние с нея сутрин и след обяд сме в градинката на Младост 2, като я оставям и взимам. Ако някой наминава, да се обажда  Hug

Вчера пак повърна на обяд, но не е дрискала. Почвам обаче да се съмнявам, че го прави нарочно отново. Щото след това е весела и все едно й е олекнало, а като повърне след задавяне или друго, плаче.

Дуци, уникална снимка  Grinning Искаме още.

# 173
Стискам палци, Астарта! Николета със сигурност няма шанс за там, но съм я писала. За първи път се радвам, че няма да стане обаче. Планувам жз дори и да я приемат някой ден Ния в яслата да си продължим едновремено и с бавачка, заради прериода на адаптация! Мими е просто страхотна - Николета излиза на вън, играе си с Дари, яде и доброволно си отваря устата (пу-пу), и пее песнички (новият хит на сезона е Нани-нани-на) но не знам дали пее приспивна песничка или възхвалява името си (нали се нарича 'Нани" като я питам как се казва Simple Smile Simple Smile )
Джулс, много е хубаво комплекчето. Ще отида да проверя дали има само долнища.
Бухти, Николета също е ревлива, но само пред мен си показва номерата.

# 174
Добро утро  Hug
Астарта хайде дано!
Ние вече сме с точка напред за догодина, но аз незнам кога точно ще я пусна, заради Алекс. А и да си кажа честно ме е страх да си оставя децата в нашата градина. Ще го мисля, като му дойде времето.
Гнидке, в Драгалевци сме. Това е една част от двора, догодина ще ни "обзавеждат"  Flutter

# 175
Гнидка и аз тази седмица разхожда малката в градинката на Младост, жалко, че не сме се засекли.

# 176
Ние с нея сутрин и след обяд сме в градинката на Младост 2, като я оставям и взимам. Ако някой наминава, да се обажда  Hug
Гнид, а вие по какъв повод сте в Младост 2. Ние всеки следобед, след 16:30 сме там, но не сме се засекли Thinking И sela_wi не съм видяла Confused

Ние вече сме на вълна Коледни тържества. Готвим празненството за яслата. Нашият татко ще е дядо Коледа hahaha

Иначе всяка сутрин продължава да влиза в яслата с рев и писъци. През деня уж е спокойна и не плаче, но изобщо не искала да спи. Като се приберем, в 19 часа е отнесла плувката. Надявам се да започне да спи там и да влезе в някакъв ритъм Whistling

Астарта, шанса ви е доста голям. Дано се получи, стискам ви палци Peace

Иве, Алекс е страхотен Heart Eyes И Ели също, и градинката зад блока ви е супер Peace

# 177
Много ви благодаря за стиснатите палци Hug. Лошото е, че шансът намалява с всяка минута. Списъкът набъбва, а децата с равен брой точки (изумявам се колко много хора покриват критериите и събират максимален брой точки) ще ги разиграят на лотария. На мен не ми върви в хазарта, дано Илия има повече късмет от мен Praynig.

След по-малко от две седмици ще мога да се включвам в младостките разходки Party. Излишно е да казвам колко се радвам Simple Smile

# 178
Здравейте момичета, включвам се много рядко, но ви чета редовно.

Не можах да не пиша при такова заглавие на темата. Чувствайки се като Юлска мама, реших да ви споделя
хубавата новина, че и аз ще ставам още веднъж Мама, но този път на Мартенско бебе, жз. Терминът ми е 15.03.2010 г., пиша ви чак сега, тъй като вече края на 6 месец /след амниоцентеза заради възраст - 37 и половина/ се чувствам по-спокойна относно бебето, всичко засега е наред с него. Полът се вижда, но аз не искам да го знам.

Кърмих Карина до 1 и 2 месеца, т.е. първите 3 месеца от бременността, след това я отбих бавно, защото цяло лято не се  чувствах добре. Карина започна да се заиграва сама, най-вече на пясъчника, но през другото време трябва непрекъснато някой да и прави компания. На път съм да я преместя да спи в нейната стая. Както при вашите дечица и тя се събужда към 1-2 часа през нощта  и почва да ме вика, докато не я взема при мен в леглото. Взимам детска кухня от Ози, доволна съм, единствено, че Карина започна да не се храни много, непрекъснато е заета с нещо и се разсейва.

Пожелавам на всички бъдещи мами, лека и безпроблемна бременност и на Юлските деца много хубави подаръци от дядо Коледа.

П.С. Ще пиша при първа възможност.

# 179
Румито, поздрваления за чудесната новина Hug. Лека бременност до края Peace

Общи условия

Активация на акаунт