Астарта, стискам палци !
Анна е много сладка

Добре де, за следващата учебна година /от септември 2010/ кога ще се кандидатства и пак ли ще е по точковата система, като тази година
. За бившите Социални става дума. Толкова се зарадвах, събираме максимума възможни точки, а вероятността да влезем е 50:50.
.
Между другото, освен, че много млади семейства живеят в Младост, има и много хора, които работят там, те също кандидатстват за тази градина. Дано ви излезе късметът! Аз също я писах като желание, не за тази година - още не искам да пускам Дари на ясла, а уж за по-нататък... Възлагам надежди на една слатинска градина, там има 16 деца преди нея (в момента, де, нови деца с по-висок бал веднага ще я прередят) - ако не ясла догодина, може по-нататък, за детската градина, да я приемат.

.За който иска да чете / http://moreto.net/novini.php?n=66458&p=4 /
В кой квартал сте, изглежда много хубаво зад блока 

Искаме още.
)

И sela_wi не съм видяла 

И Ели също, и градинката зад блока ви е супер
. Лошото е, че шансът намалява с всяка минута. Списъкът набъбва, а децата с равен брой точки (изумявам се колко много хора покриват критериите и събират максимален брой точки) ще ги разиграят на лотария. На мен не ми върви в хазарта, дано Илия има повече късмет от мен
.
. Излишно е да казвам колко се радвам