Отговори
# 120
за русе казаха пробвайте понеделник #Cussing out

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 16:56 от sisa_36

# 121
 Преди около час проверих няма пари София жк.Люлин банка ОББ ще пробвам довечера и пак ще пиша.Аз по скоро си чакам "техническата грешка" за близначките.

# 122
все да пробваме, май пари няма да има

# 123
  • София
София, Пощенска детските  дойдоха, но липсват т.н. интеграционни

# 124
  • София
ShockedНикога досега не са ми разделяли интеграционните от детските?!И това доживях.
Подписката според мен е безсмисленна.И преди да ме нападнете,ще ви напиша защо.Както в миналата тема писах,обадих се на телефона на Социалното и оттам една госпожа ми обясни,че въобще не закъсняват със сроковете,срока бил от 15 до 30.Тоест са в правото си.

# 125
Говорих със социалните в Благоевград, казаха че пари няма още.

# 126
  • София
ShockedНикога досега не са ми разделяли интеграционните от детските?!И това доживях.
Подписката според мен е безсмисленна.И преди да ме нападнете,ще ви напиша защо.Както в миналата тема писах,обадих се на телефона на Социалното и оттам една госпожа ми обясни,че въобще не закъсняват със сроковете,срока бил от 15 до 30.Тоест са в правото си.
Аз ги получавам  винаги на различни дати  детските никога не са ми закъснявали и на 15 са си  в картата, но интеграционните идват до 20, а още ги няма

# 127
  • София
 Rolling EyesСтранно,от три години получавам двойни детски и интеграционни,никога не са идвали поотделно.Към коя банка си?Започвам сериозно да мисля,че банките си въртят парите,честно.
Уф,то си пише,Пощенска.Досега в ЦКБ това не ми се е случвало.

# 128
Велико търново ЦКБ -все още няма.Интересно че моя позната каза че са й преведени още на 18ти

# 129
ама как така в Пловдив са ги взели,а аз нямам  tantrum Banghead не ще се подпиша-направо ще убия някой

# 130
  • София
Rolling EyesСтранно,от три години получавам двойни детски и интеграционни,никога не са идвали поотделно.Към коя банка си?Започвам сериозно да мисля,че банките си въртят парите,честно.
Напротив от Социалните ми казаха, че имали някаква си тяхна логика за разделеното  изплащане,  нашите служителки в Люлин са много  досадни  женици не обясняват , а ако пък ги попиташ нещо  гледат като извънземни Sad

# 131
dmaria след малко като нахраня близначките ще им се обадя на нашите тетки от Люлинското социално и после пак ще пиша.

# 132
Втора година взимам двойни детски и чл.43 за малкия винаги сам ги получавала заедно,много ми е интерестно как така на едно място ги пускат заедно,на друго поотделно.ОББ-Монтана

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 15:54 от skorpi69

# 133
  • София
Напротив от Социалните ми казаха, че имали някаква си тяхна логика за разделеното  изплащане,  нашите служителки в Люлин са много  досадни  женици не обясняват , а ако пък ги попиташ нещо  гледат като извънземни Sad
И аз ги получавам в Люлин. Rolling Eyes

# 134
И ние сме с ТЕЛК - и детските и интеграционните добавки и по чл,43 ми изплащат на един път в един ден.

Общи условия

Активация на акаунт