Отговори
# 510
Бясна съм!Глезли сме били,не го е срам този от феисбук той знае ли как се отглежда дете в България?Има ли изобщо представа колко са майките,които разчитат на мижавите им детски и майчинство.Има късмет,че не знам как да му изпратя съобщение нещастника му с нещастник smile3515

# 511
И В ПЛЕВЕН НЯМА ПАРИ ИДВАМИ ДА ГИ ПРЕБИЯ ВСИЧКИТЕ В СОЦИАЛНИ #2gunfire #Crazy smile3514 smile3514 smile3532 newsm17 rotfImao

# 512
САМО НИ ЛЪЖАТ ДАИТЕ ДА НАПРАВИМ СТАЧКА

# 513
няма пари и това е.... #Cussing out вече не ми се ходи до банкомата като знам,че няма да има.

# 514
И аз така....нито вчера нито днеска съм ходила. И утре няма да ида....

# 515
М дааа в Плевен няма Thinking Ама и тия в фейсбука и те ....да не би да живеят някъде на по хубаво място бе,.Пишем с хора там които май не живеят в БГ? Naughty

# 516
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire и в свищов е така.питам се нямат ли семейства тия управляващи? newsm78

# 517
  • ГОре на черешата...
Хич и няма да проверявам, добре, че в четвъртък вземам заплата, иначе...

А ония идиоти /съжалявам, но това е най-мекото определение за подобни твари Sick/ от Фейсбук като толкова много искат да икономисват за държавата, да вземат да работят без пари, щото аз вече плюя на тази държава и не ми дреме как щяла да излезе от кризата.

И да, твърдо смятам децата ми като порастнат да учат и останат в чужбина - там поне ще се чувстват хора, а не последни дупки на кавала Crossing Arms.

# 518
Нямам думи за обидата във фейсбука

# 519
Кой знае как ни се присмиват за нищожните/за тях/ newsm50 35лв

# 520
  • Луната ни пази
А във Варна има ли? (в момента не мога да проверя, защото ми е счупена ДК и чакам нова)  Peace

# 521
да знае някой дали са преведени парите в плевен

# 522
Ами на управниците не им дреме за детските (не че нямат деца),но те взимат големи заплати и не им се полагат(макар че всички деца трябва да получават дет.).И +това те си раздават премийки и т.н. и т.н. И ГИ ПОЛУЧАВАТ НАВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕ smile3521

# 523
Дани аз съм от Плевен,няма

# 524
  • на пистата
аз пък ги взех още на 16.11,при нас винаги са идвали по-рано,никога не са закъснявали.така,че не са виновни горе а общините според мен

Общи условия

Активация на акаунт