Отговори
# 525
аз пък ги взех още на 16.11,при нас винаги са идвали по-рано,никога не са закъснявали.така,че не са виновни горе а общините според мен
А ти от каде си

# 526
  • ГОре на черешата...
аз пък ги взех още на 16.11,при нас винаги са идвали по-рано,никога не са закъснявали.така,че не са виновни горе а общините според мен

Е какво са виновни общините - нали ходих в Социални - подали са навреме както всеки път, от София не ги одобряват #Cussing out /и уж кметът ни герберче  Sick, ама на.../

# 527
  • на пистата
А ти от каде си
община калояново,област пловдив.

Е какво са виновни общините - нали ходих в Социални - подали са навреме както всеки път, от София не ги одобряват #Cussing out /и уж кметът ни герберче  Sick, ама на.../
нещо не се връзва,как така една община ще има друга да няма.всички се отпускат на един път,друг е въпроса,че много от общините си вършат работа с тях.така прави и карловска община,плащат си сметките с детските на хората.

# 528
  • гр. Шумен

Е какво са виновни общините - нали ходих в Социални - подали са навреме както всеки път, от София не ги одобряват #Cussing out /и уж кметът ни герберче  Sick, ама на.../
Абе все си мисля, че има нещо и от тях. Може би там, където са ги превели, социалните са по-настоятелни. Днес се обаждах на нашите от Шумен. Само едно си каканижат - "от нас нищо не зависи". И си трайкат. Иначе защо в различните градове, а и в различните райони на един и същи град ще идват по различно време.
Колкото до ония дрисльовци във facebook, нарязах ги като кисели краставици! НА много умни ще се правят. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 529
аз току що ги изтеглих от първа инвестациона банка плевен newsm17

# 530
  • ГОре на черешата...
Е а де, и аз това се питам - значи на едни на 16-ти, похарчиха ги вече, а ние още седим и си чакаме...то добре, че не разчитам на тях, че иначе...обаче съм сигурна, че има много майки и дечица, за които тези пари са жизненоважни и ми ида направо да ги подпукам тия #2gunfire...

# 531
И аз съм към ПИБ Ловеч,а нямам преведени. На какво се дължи и аз не знам вече,едни да имат други НЕ.   ТЕЗИ ОТ ФЕЙСБУК  СИГОРНО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДЕТЕТО ТИ ДА ИСКА ДА МУ КУПИШ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ КАТО ГО ВЗЕМЕШ ОТ ГРАДИНА И ТЕ ДЪРПА КЪМ МАГАЗИНА И МИ ВИКА МАМО КУПИ МИ.....И СМЕ БИЛИ ЛИГЛИИИ #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3511 tantrum

# 532
  • Русе
Къде го пише това във Фейсбук-а?  Shocked Дайте да чета.

# 533
http://www.facebook.com//group.php?v=feed&story_fbid=2171915 … p;gid=72017038011  ей тва е най-новото, а сега ще намеря и старото, ако някой не го пусне преди мен #2gunfire

# 534
Момичета, след като обсъдихме това да се коментира на стените във Фейсбук вижте как някой компетентни ни обиждат и ни мислят за глезли!

http://www.facebook.com//group.php?v=feed&story_fbid=2163775 … p;gid=72017038011
ммммммм да...щот са раждали и знаят как се гледат деца-цървули
Изказах  се и там, да го е*а и него ....  #Cussing out #2gunfire Sick
Ето го и другото.

# 535
аз предлагам да осъдим Масларова дето ни окраде парите  за да ги няма значи ги е взела тя  не може нейните синове да имат няколко хотела  откъде пари това са парите на нашите деца

# 536
в плевен на пощенска в 18ч нямаше Twisted Evil #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 537
аз предлагам да осъдим Масларова дето ни окраде парите  за да ги няма значи ги е взела тя  не може нейните синове да имат няколко хотела  откъде пари това са парите на нашите деца

И как да го докажем? Те да не са балами ... от там са парите, ама няма да си признае я?

# 538
Момичета днес зададох въпрос на Дирекция социално подпомагане-София защо все още нямаме преводи и как така едни имат едни не и представете си ,току що получих отговор:Социалните помощи (вкл. детски добавки) за Октомври в някои общини ще се
изплащат с няколко дни закъснение
Това го разбрах,но до коя дата ще ги изплатят?Естествно попитах какво точно означава няколко дни,сега чакам дали ще благоволят да отговорят и на този въпрос  newsm78

# 539
19h Хасково ПИБ=няма smile3514 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт