Отговори
# 60
  • у дома...
Проблема не е в социалните служби по места. Те изготвят списъците по банки /примерно - 30 човека в ДСК, 50 в ЦКБ и т.н./л Пращат си хората списъците в централната агенция и се чака... Отделно и банките бавят. Защото от ДСК са ми казвали днес ги пуснаха, а са в сметката ми три дена след това.

# 61
Всеки си прави каквото си знае и не му пука за децата. Все едно те нямат деца- и банкери и социални и незнам още кои

# 62
  • Русе
ДСК - Русе- още няма.

# 63
те имат на тях не им трябва явно newsm78

# 64
Направо не знам какво да кажа.Тежка е съдбата ни и тази на децата ни.Как може една година да получавам редовно детски на 11-ти,сега..един път на 15,един път на 17-ти,един път на не знам си коя дата  ooooh! Как може да режат точно хората в нужда....и особено пък децата ни.Не им пука,това е.Те си взимат заплата всеки месец редовно и им дреме на......,че на някоя си майка детето няма какво да яде или няма памперси.Цялата ни работа е такава.За съжаление нищо не можем да направим защото срока по закон е от 15-ти до 30-ти  Tired Иначе съм навита и на подписка и на протест,на всичко.Моите иначе ги преведоха на 17-ти този месец.Както казах,аз се водя в Пловдив-Пощенска банка.Майчинството и на мен са ми го бавили не веднъж.Се някаква грешка имало.Но аз им звъня редовно по тела,през ден през два.Последния път ме прехвърлили в друга фирма,без аз да знам и нови документи трябвало,ама счетов. като е занесъл половината защо не са му казали,че трябват още.На мен ми казват,звънете му и му кажете по-бързо да ги донесе другите,че иначе сегашните ще се върнат.Ами като не са пълни,защо изобщо са му ги приели  ooooh! Веднъж ми забавиха пак майчинството и звънях,разправях се..изплатиха ги....с 70лв по-малко.Пак звъня и "милата" г-ца се опитва 10 мин. да ме убеди,че са ми изплатили точно.Аз и казвам по колко взимам на ден и в това време за определените раб. дни колко се получава и накрая,а да утре ще ви бъдат изплатени  ooooh! #2gunfire

# 65
Мразя тази дума УТРЕ

# 66
ИЗНЕРВЕНА СЪМ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 67
  • Русе
Малко извън темата за детските но не се стърпях да не изкоментирам поста на .::Перличка::. Аз имах същия проблем само, че при мен със 60 лв по-малко ми изплатиха майчинство. И мен се опитваха десетина минути да ме убеждават, че всичко ми е платено, че аз не разбирам и т.н., докато в един момент служителката разбра, че все пак аз съм правата и отговора и беше, че наистина има грешка и някой ден ще получа тези пари. Представете си точините и думи бяха" към някоя следваща ведомост ще ви бъдат пуснати паричките ,но немога да ви кажа към кой месесц точно ще се изпплатят". Извадих късмет че ми ги преведоха след 2 седмици, но ако не бях звъняла, ако не бях се разправяла ........ Явно в България трябва да си разбирател в много области, че да не те прецака държавата отнякъде.

# 68
Бясна съм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 69
В Габрово все още нито детските добавки, нито добавките за инвалиди са преведени.

Ама така ще е оттук нататък, така че трябва да се свиква. Помислете колко фирми са спрели работа и не внасят данъци, колко по-малко ДДС се внася за разлика от миналата година, ами нали тези нашите пари оттам идват.
До миналата година моите детски идваха някъде около 12-13-то число. А тази година за два пъти съм сигурна, че ги платиха чак след 25-то число.

# 70
И в Алианц България не са преведени.  ooooh!
Аз също съм навита за подписка и протест. Докато не се разшумим досатъчно, още повече ще ни мотаят , както си искат.  #Cussing out

# 71
Нас може и да не ни чуят, ама виж пенсионерите могат да свършат работа. Ако на тях им забавят пенсиите, става страшно наистина.

От социалните казаха, че днес със сигурност няма да ги преведат. "Да се надяваме другата седмица." Така казаха ....

# 72
Нас може и да не ни чуят, ама виж пенсионерите могат да свършат работа. Ако на тях им забавят пенсиите, става страшно наистина.

От социалните казаха, че днес със сигурност няма да ги преведат. "Да се надяваме другата седмица." Така казаха ....

Да ама на някой отдавна са преведени.

# 73
Което ме навежда на мисълта, че проблема е наистина финансов.
Ако беше нещо друго, то за цялата страна щеше да важи. Няма пари за всички на един път и затова на части - днес тук, утре и в други градове.

# 74
Здравейте,аз съм от Г.Оряховица и при мен всеоще няма превод.Разбрах обаче  ,че забавянето било заради това ,че този месец се плащат и помощи за отопление около-100лв.И понеже тези пари заедно с детските  добавки и останалите социални помощи се превеждат наведнъж води до забавяне.За Г.О-ца разбрах, 4е  днес ще ги плащат,а дано.Тази информация е от хора който си чакат помощите, и така са им отговорил в СП.Желая на всички успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт