Отговори
# 75
Там е работата,че не ги изплащат „по градове„,не е и „по банки„.Снощи все още не ми бяха преведени,а една потребителка,която също е към Пощенска банка в София беше писала,че са и преведени преди 1-2 дни.Не разбирам по каква система правят преводите  newsm78

# 76
някой знае ли дали има детски в плевен? newsm78защото немога да изляза да проверя ,детето е болно

# 77
Не, не е заради това. Вече сума ти години вземам детски /винаги до към 12-13-14 ти/ - никога не е било като тази година, вече за втори или за трети път да ги бавят. Преди 2 месеца като нямаше помощи за отопление защо пак ги забавиха? Миналата година ноември месец нямаше такова нещо.
Или проблема е финанасов, за което е почти сигурно, или, както знаете, ново правителство, нова политика, нов начин на работа и организация.

# 78
Съгласна съм с Millena,според мен проблемът е финансов и "технически", нещо не могат да си вържат сметките,все говорят за дефицити още от август когато ги забавиха първият път явно не им се отдава нещо тая работа щом и с парите на децата взеха да се лигавят,дано им приседнат Sick #Cussing out #2gunfire

# 79
Извинявайте исках да напиша Мilenna. Confused

# 80
Здравейте и в Монтана няма детски.Тази сутрин им звънях-нямало и да има днес,не знаят и кога ще има.

# 81
  • Panagyurishte
И при нас няма, вече невиждам смисъл и да се обаждам Sad

# 82
Аз проверих днес, пристигнали са, но не знам точно кой ден.
София - Искър - ПИБ.

Да не повярваш чак..

# 83
Вчера по обяд дойдоха - София, Булбанк.

# 84
дали има в Плевен

# 85
  • Елин Пелин
София, район Оборище, банка ОББ - има превод от вчера преди обед. Аз предполагам, че парите се превеждат по общини. Но пък как се определя на коя община кога да се преведат, не се знае. Желая на всички майчета скорошно получаване този месец на паричките!

# 86
и в русе няма #Cussing out

# 87
  • в очите на дъщеря ми
София,Райфайзенбанк  най-после!!! Явно това е новата политика, на новите ни политици Sick,но ние сме си виновни седим и търпим вече колко години,все нови и нови простотии. Crossing Arms ooooh!

# 88
Плевен няма превод на Инвест банк #Cussing out

# 89
Явно ще ти пускат на порции по общини.  ooooh! Честито на софийските момичета.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт