Отговори
# 90
Вчера  по обяд имаше и при нас Перник-ОББ.

# 91
Здравейте и от мен.Да се запиша и аз за да следя темата.Някой да знае нещо за Враца,че със дребосъка няма как и до банкомата да ида,защото е болен.Да поздравя всички който са си получили помощите защото си е цяло събитие. Cry

# 92
здравейте за общинска в русе дали има нещо че сме сополиви  Cry

# 93
В Габрово няма и на банкомата няма и социалните не знаят до кога няма да има

# 94
  • sveti vlas
za stara zagora ima li znaete li neshto

# 95
Абе на кой му е зор дали твоето е сополиво или моето е болно.Дъщеря ми вече 1 седмица не ходи на градина,че няма пари за таксата,а кой знае колко по-болни и нуждаещи се деца има,но на никой не му дреме.Това от август месец е чиста подигравка.Министрерството няма пари  Shocked ами ние?Разчитаме на майчинството и  детските и като се забавят работодателите с осигуровките,че са в криза а след това и даржавата,защото нали и тя е в криза,стой та гледай.Как да обясня на бебето или на каката че няма пари?Ако са гладни могот ли да чакат?

# 96
  • София
София,ЦКБ-няма,преди малко проверих. Tired

# 97
Снощи проверих и аз нямам превод - Булбанк София , но една комшийка е към ДСК и вчера си ги изтегли  newsm78

# 98
Не може да се разчита вече на държавни помощи, тъй че да пращаме мъжете да изкарват пари някъде и няма да ми трябва мизерното подаяние на "държавата".

# 99
Току що от соц.подпомагане ми отговориха,че чакали превода от софия. #2gunfire #2gunfire

# 100
Ми така е - всички пари ги пращаме в София и оттам - каквото ни дадат. Ама чета, че и софиянки не си ги получават. Егати системата!

# 101
Със тая система си е като без нея.
Направо съм бясна,егати простотията!
Пък и като си помисля,че ни чакат почивни дни без лев .........

# 102
Дайте да правим подписка неможе така - ние и ТЕЛК чакаме а парите са си доста как да изкараме и да купуваме лекарства в това време?

# 103
Аз съм твърдо ЗА

# 104
Дайте да правим подписка неможе така - ние и ТЕЛК чакаме а парите са си доста как да изкараме и да купуваме лекарства в това време?
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт