Отговори
# 45
В софи-област също няма до 17 часа на 19.11.2009г. това се случва вече за втори път! Нещо почва да ми омръзва, с парите си покривам определени месечни сметки и въче втори месец не съм ги плащала ,а мога да ползвам кредит до 3 месеца да не плащам.Вече незнам как да изразя недоволство от тромавата с-ма!!! #2gunfire #Cussing out #Crazy

# 46
  • у дома...
В Драгоман - ДСК още в сряда бяха пуснати.

# 47
В Драгоман - ДСК още в сряда бяха пуснати.

Честито. Аз още чакам а днес ме чакат плащания и незнам как ще се оправя

# 48
  • Mediterraneo
Шумен, ДСК- няма.

# 49
Банкерите още не са си изпили кафето тая сутрин а ние се чудим как да вържем двата края. Аз мисля след 10.00 да проверя

# 50
Както вече писах,вчера от социално-Красна поляна ми казаха,че парите отдавна са насочени към банките.Преди малко се обаждах на Пощенска и никой не може да ми каже дали има наистиона постъпления от социалните,като само ми казаха,че от опит знаят,че това,което ни казва от социалните далеч не отговаря на истината.НИкой не може да внесе яснота!

# 51
И аз пак казвам че като задържат парите в банките в/ у тях тече лихва така че банкерите имат интерес да го правят.

# 52
Взимам малкия от детската и "Мамо, купи ли ми чоколад?"-"Не миличък! Сега като вземем парички и ще ти купя шоколад."
Неописуемо разочарование на банкомата...А на децата нямам какво да им дам за вечеря!!!
Кой го е грижа за мен?!? Как се живее без пари?!?...и то едни суми...

Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cryнаправо нямам думи-аз моите ги изхарчих вече-платих градината

# 53
За мамите от Казанлък ....детските след 25 число  #Cussing outвече ми писна Sad

# 54
Не разбирам как за някой има а за други не. От Социалното министерство нали ги превеждат накуп???

# 55
Не ,преводите станат по общини ,за съжаление ....ако детенцето получава интеграционни добавки ,днес ще ги получи....за Казанлъшка община става въпрос #2gunfire

# 56
Не. Получавам само детски добавки от 35 лева , това е.

# 57
И аз пак казвам че като задържат парите в банките в/ у тях тече лихва така че банкерите имат интерес да го правят.

Не от банките ...вчера в социалните ми казаха ,че чакат превода от СОФИЯ.......не се заблуждавайте #2gunfire

# 58
  • София
Да ви кажа,проблема според мен не е от София.Защото в София също повечето нямаме пари.А в някои други градове имат.И аз започвам да си мисля,че наистина банките ги правят нещата,честно.

# 59
Проблема си е от държавата, дето за нищо не става

Общи условия

Активация на акаунт