Отговори
# 540
  • Стара Загора/Сливен
Преди 20 мин. проверих и в Сливен все още нямаме превод. #2gunfire

# 541
някой знае ли дали в Габрово са ги превели?  newsm78

# 542
Вчера от ЦКБ Плевен ми отговориха, че детски ще получим когато министър Дянков ги пуснел. Ако съм имала други въпроси да се обърна към него. Срока бил от 15 до 30 число, така че и да си питаме пари да чакаме към 30. Това е положението #2gunfire

# 543
Момичета,аз доживях ooooh!  в 17 ги получих в картата,СЖЕкспресбанк,Костинброд.Но направо от това измъчено чакане,някак не можах да им се зарадвам,поне си платих телефона,че сутринта ми го спряха, а такова нещо никога не ми се беше случвало.
Успех на всички и търпение Hug

# 544
И в Русе все още няма. Писна ми, честно ви казвам. Дори днес ми казаха (слухове разни ), че детски нямало да има до края на декември.
 Представяте ли си, от отчаяние хората почват да пускат слухове. То остава и така да стане, е па тогава ще видят разярени майки. 48часа в РПУ ще прекарам, но ще видят кои сме. #Cussing out

# 545
Тези от фейсбука много ме ядосаха. Такова съобщение написах на единия, че надали ще се сети да пише подобни глупости. МУХЛЬОВЦИ надали знаят какво е това да чакам майчинство от 240 лв. , да гледаш две деца, да плащаш сметки и т.н.

# 546
И в Русе все още няма. Писна ми, честно ви казвам. Дори днес ми казаха (слухове разни ), че детски нямало да има до края на декември.
 Представяте ли си, от отчаяние хората почват да пускат слухове. То остава и така да стане, е па тогава ще видят разярени майки. 48часа в РПУ ще прекарам, но ще видят кои сме. #Cussing out
newsm10 smile3521

# 547
  • Mediterraneo
Що вярвате на глупости не мога да разбера! Нямало да има до края на декември, през януари щели да плащат на куп за три месеца... Не е възможно това да се случи, при положение, че половин България вече има детски!

# 548
Момичета,аз доживях ooooh!  в 17 ги получих в картата,СЖЕкспресбанк,Костинброд.Но направо от това измъчено чакане,някак не можах да им се зарадвам,поне си платих телефона,че сутринта ми го спряха, а такова нещо никога не ми се беше случвало.
Успех на всички и търпение Hug
ей поне малко надежда има и за нас ,щом днес някъде са пуснали да се надяваме и останалите. Praynigда получим.то наистина че неможе да им се зарадваш щото вече си  се изнервил и ти е писнало...

# 549
И аз не се сдържах и писах във фейса. Ама ха.
 Нека Господ им даде, не едно или две, а по 3 наведнъж да имат. Те тогава да говорят и да реват като оципани моми...

# 550
на моя мъж някаква пощаджийка му казала че утре ще дават помощи в ямбол но дали е вярно и дали и детски ще дадът незнам друг път дават и детски и помощи на една дата дано вече утре да ги пуснат или най-лошия случай в петак да има че ми писна ще заборчнея вари се оправяй после

# 551
  • София
На обяд в Люлин-ПИБ-преведени бяха.

# 552
  • София
Сутринта ЦКБ-Сф,преведени.

# 553
  • плевен
Сутринта ЦКБ-Сф,преведени.

А честито,а ние в Плевен ще си мрем от болестта ooooh!

# 554
В Казанлък също ще мрем  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт