Отговори
# 555
и за русе нема #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 556
И В ЛОВЕЧ НЯМА #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 557
http://www.monitor.bg/article?id=222686 прочете тук да видите ,какво казва зам.министърът на МТСП за наште помощи ,детски и т.н.

# 558
И в Разград няма Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А днес ми спряха детето от градина защото закъсняхме със плащането на градината.А мъжа ми взема на 30 заплата.smile3511

# 559
Здравейте,и в Пещера до този момент няма нищо още,и утре не вярвам да има

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 22:13 от merian04

# 560
http://www.monitor.bg/article?id=222686 прочете тук да видите ,какво казва зам.министърът на МТСП за наште помощи ,детски и т.н.
Аз не знам те как ще  преценят кои 20% инвалиди не се нуждаят от помощ. И какъв доход от 350 лв подяволите да имат тези хора, като са ИНВАЛИДИ???? Sick Sick Sick Тези откачиха тотално! Хората с Мерцедесите, дето се водят инвалиди, пак ще са си инвалиси, щото ще бутнат в някой джоб, а някой мижав средностатистичеки годподинец или госпожа, ще му бъде спряно подпомагането... Тези са луди. Нима ще идат по домовете на всеки и като месии ще преценяват "ТИ" имаш право на помощ, пък "ТИ" нямаш... И к'во ако имаш цветен телевизор и лека кола(Лада) няма да имаш право на помощ за инвалид, ама в същото време ще трябва да изкараш някъде си от майната си доход 350 лв.
Офффф, Боже, помогни на хората в тази държава. Отвратена съм  Sick

# 561
И в Монтана все още няма!Ето и отговора на ДСП-София: Вероятно до края на месеца ще се изплатят
  Да ви кажа това "вероятно"почва да ме плаши newsm12 smile3511

# 562
Към тоя момент във велико търново няма пари.УББ ми е банката.И моя телефон го спряха тая сутрин.И аз се надявах да ги преведат че да го платя ама нъцки.Пък по правилото точно като нямаш пари и почва да свършва всичко.Я кафе,я захар,я нещо груго.Добре че мъжото утре взима заплата.

# 563
гледаите утре здравеи българия по нова тв. писахме още 5 маичета от плевен.гледайте.

# 564
Благоевград -19ч. нямаше  #2gunfire

# 565
  • до реката
гледаите утре здравеи българия по нова тв. писахме още 5 маичета от плевен.гледайте.
Ще гледа ме.

# 566
Ще гледа ме.
Аз може и да не гледам, ако съм за подписи, ама после ако ви се занимава пуснете ми линк на ЛС, че тук в темата да не го загубя, или на стената във фейсбук, където ни е страницата  Hug

# 567
"- Има оплаквания, че някои социални плащания закъсняват?

- Както е известно, плащането на социалните помощи и добавки става в рамките на две седмици. Ако хората не си получат парите на 15 число, те вече смятат, че има забавяне. Досега обаче ние не сме имали наистина забавяне при изплащането на парите."

Много интересно, как допреди месец-два не беше така.  newsm78 #Cussing out

# 568
Нямааааааа! #2gunfire

# 569
Момичета вчера кото отидох до банката, охраната отвън псуваше ББ   Laughing и са прави. Банкерките вътре им наредили да отпращат хората , защото нямало преведени пари.

Общи условия

Активация на акаунт