Отговори
# 690
да ти е жива и драва именничката утре и дано са ти пуснали децките че да можеш поне на нея да купиш бонбонче.Съчувствам ти много защото ако нашия тати не беше взел заплата днес и ние с синчето щяхме да сме като теб и Търговище още няма децки,а направо се чудя как ще я караме от януари когато родя и второто си детенце Cry Cry Sad
Мерси за пожеланията,дано има парички за бонбонче,че те за друго и без това не стигат

# 691
А знаете ли къде трябва да вляза в сайта на социалните за да провера моля кажете Praynig

# 692
Момичета дано вие имате успех с БТВ. Аз преди два месеца им писах, но изобщо не обърнаха внимание. И те са една телевизия-нямам думи.Подкрепям ви. Ако трябва и стачки ще вдигаме. Днес в Плевен в ЦКБ към 10,30 сутринта ми казаха, че по неофициални данни днес ще има пари, но  16,30 вече отговора беше И ДНЕС НЯМА ПРЕВОД ОТ СОЦИАЛНИТЕ

# 693
  • Луната ни пази
ЦКБ- Варна още вчера имаше превод, днес ги изтеглих. Всъщност получавам детски от 1 и половина година и винаги на 25 число ги взимам!

# 694
Аз съм към Инвестбанк - Плевен и още няма! Само не знам тези пари трябва да ги имат в предвид и  да са осигурени за тези деца и къде е проблема да не се преведат и от кого зависи, какво значение има дали на 15, 17 или друго число до ни би до 30 число да ги чакат да паднат от небето! В днешно време правителствата решават проблема и увеличават само пенсиите а за децата няма кой да мисли!!!!! ДО КОГА!!!! Само пенсионерите а децата нямат нужда от пари !!! Май.....та му и новото правителство!!! #Cussing out #2gunfire

# 695
Велико Търново -все още няма пари.
Аман казали за великотърнвоска област чак другата седмица. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А за декември казала да ги чакаме чак януари. #2gunfire #2gunfire #2gunfireТова е по думи на едно майче днес в яслата чух да се разправят че се е обаждала да пита.
И моля ви думата се пише Детски а не децки

# 696
Мила, утре ще мина и аз да се подпиша и ако срещна други мами ще ги доведа и тях!
Има ли подписали се или всички се ослушват както винаги?

# 697
От пощата в Русе ми казаха че утре сигурно щели да ги пуснат за Русе и че тази вечер можело да има по банкоматите.Може и да е само слух ooooh!

Имам регистрация в epay и постоянно проверявам. За съжаление няма и няма.
 Посписах петицията, дано някой й обърне внимание. Миналия месец писах на БТВ- не последва отговор. Преди няколко дни писах до министерствата на социалната политика и финансите... Отговор пак няма. Дано майчето, което се е нагърбило с тежката задача да постигне повече успех от мен.
За съжаление ми е невъзможно да ви подкрепя при евентуално участие в предаване, но имате моята виртуална подкрепа. И им кажете всичко, нищо не им спестявайте.

# 698
Здравейте пак.Искам да ви кажа,че се включиха майки от БУргас,Плевен,В.Търново май,Панагюрище,Хасковска област и още.От София и Пловдив няма  ooooh! Защото тук са преведени парите,включително и моите.Но това,че са ми ги превели не значи,че ще се откажа.За това и в подписката преобладават всички други градове и села.От София и Пловдив има малко,които са подписали ел.подписка,пък какво да очаквам да се заемат с обикаляне на улици и събиране на подписки  ooooh! Ето такъв народ сме,нямам думи,НЯМАМ  #Crazy
Ще ви държа постоянно в течение как се развиват нещата  Peace

# 699
В Хасково няма,съжалявам с малко дете съм и няма как да събирам подписи по центъра но съм пуснала във феисбок да се подпишат за подкрепа!

# 700
Гали вече събрах 600 подписа утре ще мина и през кухнята.Засега които и да спра се съгласява да се подпише дори и баби и дядовци  се подписаха .Все пак децата са бъдещето на България.

# 701
В  Габрово  няма  превод  до  18 ч.  на  25.11.2009 г. #2gunfire

# 702
Забравих да кажа днес ходихме до социалното и казаха,че от София са им казали,че се изплащат от 30 до 5 и от 30 нататък да чакаме преводи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 703
Забравих да кажа днес ходихме до социалното и казаха,че от София са им казали,че се изплащат от 30 до 5 и от 30 нататък да чакаме преводи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Е браво и това остана - сега и пети да чакаме #2gunfire #2gunfire

# 704
Гали вече събрах 600 подписа утре ще мина и през кухнята.Засега които и да спра се съгласява да се подпише дори и баби и дядовци  се подписаха .Все пак децата са бъдещето на България.
Уау ... Много подписи ...
Аз толкова малко съм събрала, че ще ме срам да ги изпратя...  Embarassed при мен имаше и майки които бягах и ми викаха: Оооо я не ме занимавай ...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт