ПОМОГНЕТЕ НА МАЛКИЯ ВАЛЕРИ

• 7 107
  • 86
  •   1
Отговори
  • някъде там и аз незнам
 Диагнозата на  ВАЛЕРИ ЗЛАТКОВ наложи спешна мозъчна операция, която даде възможност от мозъка да се оттече насъбиращия се ликвор. Детето премина през тази операция, но се налага и втора, още по-сложна и животоспасяваща мозъчна интервенция, след която е възможно да се наложи химиотерапия. Единият родител в семейството е безработен и цялото семейство е съсипано от мъка и притеснения. Родителите в градината се отзоваха на призива на екипа и помогнаха финансово и до момента са събрани и предадени на семейството 1601,78 лв. Сега ще публикувам номерата на сметката и ви призовавам - ако сте се чувствали добре в нашата общност, ако сте намерили полза в нещата, публикувани в нея, направете един жест - подкрепете семейството на Вальо с каквото можете. Понякога и най-дребната помощ е безценна, когато идва навреме.

Валери е изключително жизнерадостно, енергично и слънчево дете и има данни да бъде бъдещият Гунди, нещо, което сега вече, за съжаление едва ли ще се случи.Който може и има сърце - да помага. И Бог да пази децата.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 22:24 от Mamma

# 1
а епикризи няма ли да покажете

# 2
  • някъде там и аз незнам
като ги вземем от лекарите ще ги пусна.

# 3
Ради, с каквото мога ще помогна. Надявам се да се оправи малкият и приятелката ти да се успокои  Hug

# 4
  • някъде там и аз незнам
благодаря от сърце и от тяхно име

# 5
ЛАРА КРОФТ, детето го познавам както и семейството му.работя в детската градина,която посещаваше допреди да се случи това.всичко написано е вярно И наистине не е необходимо да искате епикризи.Дайте да помогнеме на хората както можеме,а епикризите не са толкова важни.По важно е детето.Вальо е много жизнерадостно дете.ние родителите и екипите в градината също дарихме за него,защото мислиме,че той е едно прекрасно дете и заслужава да расте здрав и силен.надяваме се да мине всичко успешно и лично аз всеки един лев,който имам ще го дам за него,защото съм го гледала,както и много други деца.МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ,НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ И НЕВЯРВАщИ

# 6
ЛАРА КРОФТ, детето го познавам както и семейството му.работя в детската градина,която посещаваше допреди да се случи това.всичко написано е вярно И наистине не е необходимо да искате епикризи.Дайте да помогнеме на хората както можеме,а епикризите не са толкова важни.По важно е детето.Вальо е много жизнерадостно дете.ние родителите и екипите в градината също дарихме за него,защото мислиме,че той е едно прекрасно дете и заслужава да расте здрав и силен.надяваме се да мине всичко успешно и лично аз всеки един лев,който имам ще го дам за него,защото съм го гледала,както и много други деца.МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ,НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ И НЕВЯРВАщИ

Според мен е добре да си се пуснат и епикризи, защото много хора са по-склонни да дарят ако ги видят. А иначе понеже може би няма толкова скоро да се пуснат епикиризите защо с Rut на лични съобщения не се уговорите да се видите, за да я запознаете с детето и родителите. Или ако тя не може тогава да ви насочи към някоя друга майка. Така ще има още една майка, която да разкаже за момчето.

# 7
все си мисля че по закон трябва да има разрешение от МЗ за такива набирателни сметки

и как без епикризи и мнение на специалист,се знае колко пари ще струва тази операция

# 8
  • някъде там и аз незнам
Здравей Лара,аз не съм казала че няма да предоставя епикризи,просто в момента имаме една от първата операция,но тя е при докторите в пирогов.Детето се намира и  в момента там защото вчера се състоя втора операция в последствие от първата.Първата операция се състоеше от поставяне на клапа в главичката на детето и в последствие на тази операция се оказа че има в момента и тумор.Вчера направиха втората операция  за отстраняване на тумора, но за съжаление лекарите не бяха много доволни от резултата след операцията.Ще трябва да чакаме осем дена да излезе резултата от биопсията.За точна сума не мога да говоря в цифри но  който желае и може да помогне на този етап БЛАГОДАРЯ. А след като се разбере за точната  сума, който има желание и е помогнал  с някаква сума може да се предостави информация за опериране със сумата до момента, а ако не ни е необходима сума ще бъде предадена веднага на някое друго нуждаещо се семейство.Знам , че в тези времена никой на вярва дори и на себе си, но все си мисля че има и добри хора.Приятна вечер

# 9
Здравейте.Незнам защо нападнахте Лара ,че поиска епикризи.Влизате тук искате помощ и когато ви поискат епикризите започват нападките.Нормално е да се поискат епикризите към който и да е сайт да се обърнете за помощ.Никой няма да откаже помощ за дете или голям човек ,но аз пък ви моля не се отнасяйте така с хора като Лара и останалите които са помогнали винаги.

# 10
  • някъде там и аз незнам
Здравей Ани, ако сте ме разбрали погрешно простете ми. Изобщо не съм искала да нападам Лара или който и да било друг.За първи път ми се налага да моля за помощ по този начин и не се сърдя на никой, напротив благодарна съм на Лара че поиска епикризи защото аз не се бях сетила за тях, но в момента е невъзможно да ги предоставя.Благодаря предварително на всички които могат да дадат идеи какво точно трябва да се прави.

# 11
Благодаря на всички който съчувстват на семейството,тук можете да видите Валери и първите две епикризи                                                              http://bg.fotoalbum.eu/valerizlatkov/a384391                                                                                                                                                               

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 14:37 от viktoriq77

# 12
Благодаря на всички който съчувстват на семейството,тук можете да видите Валери и първите две епикризи

http://bg.fotoalbum.eu/valerizlatkov/a384391 

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 14:36 от viktoriq77

# 13
  • Варна
Привет!

Съчувствам на семейството за тежките дни, които преживяват и се надявам Валери да се оправи! Praynig

Писах на модератор да премести и закове темата в Клюкарника. Кажи малко повече - какво е състоянието на Валери в момента, каква сума е необходима, за какво точно, налага ли се допълнително лечение или тази химиотерапия, за която си писала, все още не е наложителна, сметките дарителски ли са.

По това, което виждам в епикризата, пише, че е бил изписан "с подобрение, нормален соматичен и неврологичен статус". Правени ли са допълнителни изследвания от 27.10 досега?!

Много хора ще откликнат на молбата ти, но трябва да има повече яснота!

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 02:43 от chockolina

# 14
За каква сума се касае?Какво точно се случва?
Къде ще бъде провеждано последващото лечение? България, чужбина?
Един месец точно от епикризата.

Общи условия

Активация на акаунт