Цената на истината - тема 6

• 29 418
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Е какво значение има дали е отговорил с НЕ на някои въпроси, а се е оказало ДА?

# 631
  • София, Бургас
А на мен нещо друго не ми е ясно. До колкото разбрах имаш право да сменяш 3 отговора от тези, които си дал предварително. Ами да предположим, че в предварителния кастинг отговориш на 4 въпроса с лъжа. След това продуцентите ти ги слагат тези 4 въпроса в предаването и ти даже и да искаш няма да можеш да си смениш четвъртия отговор, за да е истина. Което означава, че преди предаването на продуцентите им е ясно, че ти не можеш да стигнеш до края. Права ли съм или не съм разбрала правилата?

# 632
Горе долу затова е и моето питане.
А основното е: Възможно ли е един човек да е толкова искрен и изобщо да не лъже? Защото ако няма отчетена лъжа или е напълно искрен или наистина се е "научил" как да заблуди специалиста....

# 633
Там отиваш с идеята, че трябва да си на 100% искрен - кое ви е чудно?

# 634
  • София, Бургас
Еми, че предварително продуцентите може да знаят, докъде може да стигне участника и даже и не са измислили начин да го прикрият..

# 635
Няма какво да прикриват. Това не е тяхна работа дали участника много е лъгал пред детектора.

# 636
  • София, Бургас
Еми, добре тогава, може така да е..

# 637
А, аз не искам ад се съгласяваш, просто пиша за мен как е  Laughing Също пак казвам - заблуждава се машината, не отчитането на резултатите.

# 638
viliko, въпросът ми беше към определен потребител и очаквам неговия отговор /евентуално/ - Имало ли е отговор Лъжа на зададен въпрос на Борислав?

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 15:22 от pepi_r

# 639
А на мен нещо друго не ми е ясно. До колкото разбрах имаш право да сменяш 3 отговора от тези, които си дал предварително. Ами да предположим, че в предварителния кастинг отговориш на 4 въпроса с лъжа. След това продуцентите ти ги слагат тези 4 въпроса в предаването и ти даже и да искаш няма да можеш да си смениш четвъртия отговор, за да е истина. Което означава, че преди предаването на продуцентите им е ясно, че ти не можеш да стигнеш до края. Права ли съм или не съм разбрала правилата?
права си
но пак имаш избор-
1)можеш да смениш 3те въпроса, отговаряйки вярно и да се откажеш,тръгвайки си със сумата спе4елена до момента и така избягваш 4тия въпрос или
2) не лъжеш на първона4алния кастинг (не допускаш да дадеш неверен отг. на 4 въпроса)

# 640
  • София, Бургас
И аз така ги разбирам правилата.. Значи все пак предаването може да си избере предварително хора, които няма да могат да стигнат до края каквото и да правят..иначе да, самите хора трябва да си казват истината още в началото, за да имат шанс да спечелят..

# 641
  • София
Имам едно въпросче към maatbg, ако все още чете в темата естествено. Всички разбрахме, че на всеки един участник се задават 50 въпроса, от които се подбират 21 въпроса за предаването. Въпросите, които са отчетени с неопределеност не се задават. За Боби разбрахме, че от 50-те въпроса 4 са отчетени с неопределеност. Въпроса ми е: От тези останали 46 въпроса имало ли е изобщо такъв, на който той да е отговорил с лъжа? Или всичките са били истина.

За вчерашното деди - държа се като типичен селяндур мачо  Rolling Eyes

pepi_r, аз, доколкото разбрах, полиграфистът на ЦИ е друг. maatbg е извикан за втори тест - контролен и по-насочен, но само отн. тези въпроси, които са свързани с убийството, защото при титулярния полиграфист отговорите са били в неопределеност.  Peace

# 642
viliko, въпросът ми беше към определен потребител и очаквам неговия отговор /евентуално/ - Имало ли е отговор Лъжа на зададен въпрос на Борислав?
Е, ама вие не сте в диалог, а пишете в тема и съответно всеки има право да пише.
Зачудих се и питах - това какво значение има - но явно не искаш да изясниш...

# 643
Да знам, че полиграфистът на ЦИ е друг и, че Людмил Стоянов е извикан само за този случай, но например точно на въпрос дали Боби знае кой е убиеца отговора е в сферата на неопределеността. И все пак на тези въпроси най-добре може да отговори именно г-н Стоянов  Peace

- но явно не искаш да изясниш...
От отговора на г-н Стоянов всеки може да си даде обяснение сам за себе си  Peace

# 644
Дааааа, не искаш и това си е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт