Цената на истината - тема 6

• 29 493
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Би ли изтълкувал пред нас как от тези картинки получаваш лъжа и истина?
(аз дори виждам, че писците са с различно мастило, а на една от тях липсва единият)

# 346
Я, какво съм изпуснала  Whistling.
На първо четене нищо не разбрах от постовете на г-н Людмил (нищо лично, ама много неграмотно бре  ooooh!).
Момичета, вие верно ли смятате, че това е полиграфистът/полиграфологът/операторът на полиграф от Цената на истината?
Е питай мене де!  Извинявай пиша бързо , нервно и освен това за пръв път във форум толкова много, знам че неграмотно се изразявах особено при по-дългите изяснявания, но исках да отговоря на основните неща веднага. Сега вече се изразявам, надявам се по-грамотно  и аз съм Люси. Мога да ти дам мобилния си телевон ( 0886 03 93 03), сайта си ( www.polygraphbg.com) каквоти искаш за да се легитимирам, без проблем.
Между другото за споделя едно от соновните качества на полиграфиста/полиграфолог. Той  трябва да бъде почтен, открит и най-вече честен, колкото и трудно и ангажиращо да е това.

Ще попитам, но ще прочета още веднъж постовете ти.

На първо четене ми направи впечатление, че си чел "цитати" от делото. Крайно несериозно, ако се ползва за аргументиране на позиция. Кои точно цитати? От предварителната фаза? От обвинителния акт? От присъдата? От протоколите за разпит? От експертизите? От други процесуално-следствени действия?
Самопризнанията на обвиняемия (на досъдебната фаза) и подсъдимия (на съдебната) НИКОГА не са достатъчни за изготвянето на обвинително заключение (от следователя), на обвинителния акт (от прокурора) и при постановяване на присъдата (в съда).
Според теб изследваното от теб лице не е извършителят на престъплението - това лична позиция ли е или професионална такава?
На предварителната беседа с ИЛ (преди изследването) присъствал ли е психолог, или сте били само двамата?
Брагодаря за линка към сайта, аз самата го постнах тук, попрегледах го, но само повърхностно.

После могат да изникнат още въпроси  Thinking.
Никога не са достатъчни, но ( както посочиха и в предаването) най- известната съдебна грешка в България е резултат от самопризнания. Никой не е разследвал и други версии. А адвокат на обвиняемия беше покойната Рени Цанова, представи си един служебно назначен защитник във Военен съд колко си е сложил на сърце делото.

# 347
От твоя сайт:
Цитат
Людмил Стоянов е завършил висше образовани в Хумболд Университет в Берлин, специалност философия. Работил е в ИИСС като аграрен социолог (научни разработки на тема Семейно земеделско стопанство). От 1995 г. работи в Института по психология към МВР като социален психолог и полиграфски изследовател.
Би ли обяснил, нерде философия в Humboldt, нерде аграрен социолог  Outta Joint (що е ИИСС?), нерде социален психолог или пък полиграфски изследовател?  ooooh!
QIQI ме подсети за още един въпрос: интересува ме квалификацията социален психолог как е придобита?

ПП: три поста един след друг  ooooh!, съжалявам, но не мога да изтрия и да копирам всички в един.

Сигурно очакваш и да ти отговори  Mr. Green

Нали ти даде човека доказателства - сайта той е публичен  Grinning и телефона си - има го в сайта   Mr. GreenMr. Green

# 348
  • София

Не виждам някакъв смисъл да ни занимават с теориите на г-н Всезнайко Украйнов...Теста на живо ли ще го прави,че да му повярваме, въпросите пред нас ли ще ги задава, тълкуването само негово ли ще е? Ако не е така, не виждам как ще ни убеди в правотата си и кой ще контролира дали той правилно извършва изследването с детектора ? newsm78

Най-добре ще е Нова да си спести паричките ,защото ще й трябват за глобите, които СЕМ ще им наложи  Peace И тъй като ББ го заниват вече с какво ли не, дано да се разпореди да се преразгледа делото "Хубенов" и да се види кой прав и кой крив  ooooh!

Според мене и в украинското предаване ЦИ тестът не се провеждаше на живо.  Peace Просто за по-въздействащо му бяха дали на украинеца (май е крайно време да му запомня името  newsm78 ) един лаптоп, на к. "течяха" някакви полиграми. Жената седеше на обикновен офисен стол крак върху крак (говоря за репортажа, към к. някой беше дал линк) без да й се следи ни пулс, ни кръвно, ни каквото и да било друго. Да не говорим, че при живо предаване не съм много убедена, че може да се проведе изобщо тест, при положение че човек така или иначе е стресиран достатъчно и под въздействието на куп странични фактори.

# 349
  • България Сливен
Във вторник, извънреден лайф на ЦИ. Явно украинеца ще е в БГ.

# 350
Я, какво съм изпуснала  Whistling.
На първо четене нищо не разбрах от постовете на г-н Людмил (нищо лично, ама много неграмотно бре  ooooh!).
Момичета, вие верно ли смятате, че това е полиграфистът/полиграфологът/операторът на полиграф от Цената на истината?
Е питай мене де!  Извинявай пиша бързо , нервно и освен това за пръв път във форум толкова много, знам че неграмотно се изразявах особено при по-дългите изяснявания, но исках да отговоря на основните неща веднага. Сега вече се изразявам, надявам се по-грамотно  и аз съм Люси. Мога да ти дам мобилния си телевон ( 0886 03 93 03), сайта си ( www.polygraphbg.com) каквоти искаш за да се легитимирам, без проблем.
Между другото за споделя едно от соновните качества на полиграфиста/полиграфолог. Той  трябва да бъде почтен, открит и най-вече честен, колкото и трудно и ангажиращо да е това.

Ще попитам, но ще прочета още веднъж постовете ти.

На първо четене ми направи впечатление, че си чел "цитати" от делото. Крайно несериозно, ако се ползва за аргументиране на позиция. Кои точно цитати? От предварителната фаза? От обвинителния акт? От присъдата? От протоколите за разпит? От експертизите? От други процесуално-следствени действия?
Самопризнанията на обвиняемия (на досъдебната фаза) и подсъдимия (на съдебната) НИКОГА не са достатъчни за изготвянето на обвинително заключение (от следователя), на обвинителния акт (от прокурора) и при постановяване на присъдата (в съда).
Според теб изследваното от теб лице не е извършителят на престъплението - това лична позиция ли е или професионална такава?
На предварителната беседа с ИЛ (преди изследването) присъствал ли е психолог, или сте били само двамата?
Брагодаря за линка към сайта, аз самата го постнах тук, попрегледах го, но само повърхностно.

После могат да изникнат още въпроси  Thinking.

да, различни цитати, свидетелски показания, присъдата, решение на съда, молби и на Б.  и т.н, съжалявам но не съм адвокат, може обаче при искрено и добро желание да се обърнеш към представляващия го адвокат, може да ти ги издейаствам и от Боби и ти да си ги сравниш със делото, сигурно ще си първия човек наел се да свъши най елементарното нещо да прочете документи по делото. усещам обаче недобронамереност.
 при полиграфското идзследване не е необходимо присъствие на псхолог, нито в предтестовото интгервю нито по време на инструменталния тест нито при следтестовото интервю. аз нито съм полицай нито съдия нито следовател, аз съм психолог нещо ме бъркаш с нещо или някого. аз изпълнявам тази функция. но селед като знаеш изказванията на адваката до боби на предаването, какво ще кажеш за разминаванията между самопризнанията и разсладващите, експертизите на различните експерти за мястото на зарпабване на огъна на мястото на сбиването, на свидетелскит показания на съседите от седмия етаж, на съседката която вижда ..... абе ти нещо си от предаваенто май?!  да няма някакъв яд към мен.
Ако прочетеш по-нагоре ще разбереш че мнението ми се дължи на проведени полбиграфски изследвания, а позициянта ми е лична, защото нещата са минали за мен и мога да си изказвам мнението. и каква е разликата между лично и професионално мнение? при нас се казва така според полиграфското изследване лицето не е извършило деянието питано в релевантните въпроси!

# 351

Не виждам някакъв смисъл да ни занимават с теориите на г-н Всезнайко Украйнов...Теста на живо ли ще го прави,че да му повярваме, въпросите пред нас ли ще ги задава, тълкуването само негово ли ще е? Ако не е така, не виждам как ще ни убеди в правотата си и кой ще контролира дали той правилно извършва изследването с детектора ? newsm78

Най-добре ще е Нова да си спести паричките ,защото ще й трябват за глобите, които СЕМ ще им наложи  Peace И тъй като ББ го заниват вече с какво ли не, дано да се разпореди да се преразгледа делото "Хубенов" и да се види кой прав и кой крив  ooooh!

Според мене и в украинското предаване ЦИ тестът не се провеждаше на живо.  Peace Просто за по-въздействащо му бяха дали на украинеца (май е крайно време да му запомня името  newsm78 ) един лаптоп, на к. "течяха" някакви полиграми. Жената седеше на обикновен офисен стол крак върху крак (говоря за репортажа, към к. някой беше дал линк) без да й се следи ни пулс, ни кръвно, ни каквото и да било друго. Да не говорим, че при живо предаване не съм много убедена, че може да се проведе изобщо тест, при положение че човек така или иначе е стресиран достатъчно и под въздействието на куп странични фактори.
На мен Людмил ми писа, че нашето предаване е по-добро от украинското и че ако е на живо не отговаря на условията на изследването (субектът трябва да е спокоен и неповлиян от външни дръзнители), а ако е правен в студиото, то е проформа за зрителя (действителният тест е проведен преди излъчването на самото предаване), т.е и в двата случая публиката е заблудена...
А с този палеж и вещите какви са фактите, защото в предаването само ги загатнаха, а нищо не се изясни...

# 352

hahaha hahaha hahaha

Ей не четат тия хора достатъчно.  Mr. Green Кой им вярва?

Теста в украинската версия на ЦИ не беше на живо, а лъснатият г-н Волик се правеше,че тълкува в момента полиграмите  Mr. Green

# 353
Би ли изтълкувал пред нас как от тези картинки получаваш лъжа и истина?
(аз дори виждам, че писците са с различно мастило, а на една от тях липсва единият)

обади ми се по телефона, щети  предложа да се срещнем во офисът ми ще ти покажа тези случаи, които са реални и ще ти обясна всичко как става. струва ми се обаче, че все пак нещо преди това разясних, и  не е сложно да  направиш и сам/сама  връзката с предишните ми обяснения  и олиграмите. дано няма някакво лицемерие в постовете ти

# 354

hahaha hahaha hahaha

Теста в украинската версия на ЦИ не беше на живо, а лъснатият г-н Волик се правеше,че тълкува в момента полиграмите  Mr. Green

Това е по-добре. пожелавам му успех! ана вас чао засега

# 355
....да, различни цитати, свидетелски показания, присъдата, решение на съда, молби и на Б.  и т.н, съжалявам но не съм адвокат, може обаче при искрено и добро желание да се обърнеш към представляващия го адвокат, може да ти ги издейаствам и от Боби и ти да си ги сравниш със делото, сигурно ще си първия човек наел се да свъши най елементарното нещо да прочете документи по делото. усещам обаче недобронамереност.
 при полиграфското идзследване не е необходимо присъствие на псхолог, нито в предтестовото интгервю нито по време на инструменталния тест нито при следтестовото интервю. аз нито съм полицай нито съдия нито следовател, аз съм психолог нещо ме бъркаш с нещо или някого. аз изпълнявам тази функция. но селед като знаеш изказванията на адваката до боби на предаването, какво ще кажеш за разминаванията между самопризнанията и разсладващите, експертизите на различните експерти за мястото на зарпабване на огъна на мястото на сбиването, на свидетелскит показания на съседите от седмия етаж, на съседката която вижда ..... абе ти нещо си от предаваенто май?!  да няма някакъв яд към мен.
Ако прочетеш по-нагоре ще разбереш че мнението ми се дължи на проведени полбиграфски изследвания, а позициянта ми е лична, защото нещата са минали за мен и мога да си изказвам мнението. и каква е разликата между лично и професионално мнение? при нас се казва така според полиграфското изследване лицето не е извършило деянието питано в релевантните въпроси!
Относно първото болднато - усещал си недобронамереност  Whistling. Недобронамереност срещу кого? Срещу теб ли? Аз съм потребител във форум и пиша в темата, свързана с "Цената на истината". Каква недобронамереност  ooooh!.
Относно второто болднато - психолог си. В кой университет си завършил? При положение, че се именуваш социален психолог, логично е да си мисля, че първо имаш базово образование (бакалавърска степен) по психология и последваща магистратура по социална психология. Така ли е?
Относно третото болднато - че нещо май съм от предаването  Thinking. Оставям го без коментар.
Думите на адвоката относно разминавания в показания не мога да коментирам. Всъщност в качеството на зрител бих могла, но ще е несериозно от моя страна. Аз не градя мнението си само въз основа на това, което съм чула, че някой е казал, особено ако става въпрос за аргументиран разговор.

А, ти вече си казал чао  Laughing. Само се хабих да пиша  Mr. Green.

# 356
  • София

hahaha hahaha hahaha

Да, бе, да, ама за кренвиршите им вярвам (както се казва в една актуална реклама).  Joy А иначе, предполагам, четат, това им е част от работата.  Peace На тяхно място и аз щях да направя още едно предав. за Боби, гледай какъв интерес има към темата тук, а и колко мн. се пише.  Wink

# 357

hahaha hahaha hahaha

Става въпрос за версията на тяхната передача "Цената на истината", защото същият Волик тества тяхните участници...

# 358
  • София

hahaha hahaha hahaha

Става въпрос за версията на тяхната передача "Цената на истината", защото същият Волик тества тяхните участници...

Да, за нея говорим, в темата има линк към епизод от предав. с една жена, к. твърди, че има дете от Ф. Киркоров.  Peace Тя говори на руски, а Волик на украински (ура, запомних му фамилията).

# 359
Г-н Стоянов, вие семейство нямате ли или и в събота работите, че отделихте толкова време и внимание на един форум, абсолютно безкористно, само с единствената цел да  разясните позицията си?  newsm78 Хубаво ще е и да си вдигате телефона , след като го дадохте във форума  Peace

Общи условия

Активация на акаунт