Цената на истината - тема 6

• 29 494
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
[ quote author=Пумукъл link=topic=447941.msg13208133#msg13208133 date=1258821202]

Г-н Стоянов, вие семейство нямате ли или и в събота работите, че отделихте толкова време и внимание на един форум, абсолютно безкористно, само с единствената цел да  разясните позицията си?  newsm78 Хубаво ще е и да си вдигате телефона , след като го дадохте във форума  Peace
Този е не по-малка откачалка от Боби
А може би- самият той...
[/quote]

Ама стига глупости сега, ето ми сайта (www.polygraphbg.com) отгоре ми е телофона (0886 ** ** **)  аз несъм го изключвал и е открит. не ви разбирам .  стига сте се шашкали и самозомбирали, какъв боби съм аз? нека бъдем нормални и да си вярваме!  моля ви! иначе имам чувство че или някой ви зомбира или сами се зомбирате?!

=================================================

Г-н Стоянов, за трети път редактирам дадения от вас телефон. Моля ви, запознайте се с правилата на форума и ако желаете да дадете номера си на някой от потребителите, направете това в лично съобщение!
Модератор

Правила на Форумите

Силно нежелателно е публикуването на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера, а когато данните са чужди, то това е абсолютно забранено.

Изключение могат да правят само публично достъпни адреси и телефони на лекари, клиники, магазини, институции и т.н.

Постинги, съдържащи персонални данни, се редактират с оглед запазване сигурността на потребителите и предпазване от недобросъвестно ползване на личните им данни.

Препоръчително е също така да не се изписват мейл адреси в постингите, тъй като всеки сайт в Интернет се преглежда и от роботизирани машини, които впоследствие могат да залеят пощата Ви със спам съобщения.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:07 от iskrica_nadejda

# 406
  • в моя свят
maatbg мисля,че си губите времето да отговаряте в темата и се чудя откъде намирате това търпение към многото изписани глупости по ваш адрес.И това,че въпреки всичко го правите е достойно за уважение. Peace

# 407
Я, какво съм изпуснала  Whistling.
На първо четене нищо не разбрах от постовете на г-н Людмил (нищо лично, ама много неграмотно бре  ooooh!).
Момичета, вие верно ли смятате, че това е полиграфистът/полиграфологът/операторът на полиграф от Цената на истината?

И аз това се питам

# 408
п.с. QIQI, нещо изперка  newsm78
QIQI влиза в стихията си.
Кажете ми, защо един педераст ще обвинява вуйчо си, че му е обърнал внимание в ранна възраст? Ако е откровен педераст, това за него трябва да е ОК!
Ако не иска да е педераст, и обвинява вуйчото за неправилна ориентация, то сега би трябвало да се стреми към мацки? Не е ли така?
Майка му също била обратна, но има 3 деца. И вуйчото има 3 деца. А нашият човек има 1 любовник - и той убит. Има, вярно, и един нов фен - полиграфист.

повече няма да ти пиша, не прощавам подобна циничност

# 409
Може да е мазохист и да му харесва. Има потресаваш словоред и правопис. Чесну!

# 410
 ooooh! много изпуснах и не мога да си наваксам Sad ама виждам че за пореден път ни хвърлят в тиквите

# 411
п.с. QIQI, нещо изперка  newsm78
QIQI влиза в стихията си.
 А нашият човек има 1 любовник - и той убит. Има, вярно, и един нов фен - полиграфист.

Сега сигурно ще ни кажеш и каква е ориентацията на фена му  Mr. Green
Точно! почвам вече да се чувствам гей! ха ха ! некои хора просто са с развинтено въображение! не им се сърдя но действително повече няма да им отговярам на запитвания!

# 412
В този форум се  зададоха доста повече логични въпроси, отколкото са си задали разследващите навремето.

Всички мами на щат в МВР!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 413
  • в моя свят
В този форум се  зададоха доста повече логични въпроси, отколкото са си задали разследващите навремето.
Едва ли знаеш какви въпроси са си задали при разследването и никой не е толкова малоумен да ни каже тук на нас.

Само на мен ли ми се струва,че тази тема вече стана направо отегчаваща и повечето вече няма какво да пишат и само си чешат езиците.Да мине вторник с лайфа и като всяко чудо за 3 дни да спрем да пишем глупости.

# 414
Здравейте български майки, нахлувам във форума ви (макар да не съм мама)  защото тук намерих най-интересната дискусия по темата за Борислав Илинов която много ме заинтригува, от два дни ви чета, но като видях и Людмил Стоянов да пише (ако това е той) вече не се сдрържах. Извинявам че ще изпющя всичко наведнъж, и  ако случайно засегна някого но гледам и се удивлявам как хората си съчиняват роман и дори му вярват. Всъщност твърдението че Боби не е убиеца се подкрепя само и единствено от полиграфиста Стоянов. Цялото му поведение, изказвания, логиката и фактите според мен подкрепят обратното. Бих искала да кажа че намирам поведението на Людмил Стоянов за непрофесионално макар и обяснимо тъй като съсипаха репутацията му твърде публично и сега се чувства длъжен да се вкопчи в тезата си и да си я защитава до край, вместо да признае грешката, субективизма и по-макия си опит. Останах с впечатлението че не е особено висок професионалист още на шоуто и четейки изказванията му тук затвърдих мнението си. Още по-непрофесионално намирам твърдението че е стигнал до извода че Борислав не е извършителят не въз основа на данните в полиграмата и това което е разчел там (каквата всъщност му била е работата)  а въз основа на това което е прочел по делото (дадено му от Борислав) и някакви логически заключения че убитият е бил по як и здрав,  и че Боби е добро момче  Simple Smile
Отново изгледах цялото предаване във Вбох вкл. мястото в което изброяват доказателствата по делото в подкрепа на вината на Боби, и те ми се видяха заковаващи: имал е хомосексуална връзка с пострадалия , доказано е че в момента на извършването на престъплението е бил в апартамента на убития, направил е самопризнания след като е заловен (2 месеца след престъплението, той нито преди това е потърсил полицията нито им е съдействал)  дрехите му са били на местопрестъплението, по тях е била кръвта на пострадалия, местоположението на петната от кръв отговаряла ни механизма на нанасянето на прободните рани, вещи и цености на пострадалия  са открити в квартирата на Борислав, след убийствато е имало опит за палеж на апартамента (вероятно да се прикрият следите), след залавянето си Борислав е направил опит за самоубийство и е оставил писмо с което изцяло поема вината. Всичко това ми се ми се струва свързано в железна, логика, а г-н Стоянов твърди че нямало никаква. Дори адвокакът на Борислав каза че въз основа на данните по делото присъдата е произнесена правилно, интересно какви данни е чел Г-н Стоянов.  Това е на едната везна – а  какво слагате на другата? Полиграмата на Людмил Стоянов, за която украинския специалист твърди че не е разчетена правилно. Помислете си ако някой реши да лъже за това че не е извършителят какви лъжи ще измисли и на какво ще опре за да убеди останалите – точно такива каквито  съчини Боби. Изведнъж се оказа че въпреки че е влязал там преди и е излязал след убийството на Грозьо се вмъква някакъв един час в който той е отсъствал, но са дошли някаква трима който са убили човека. Слушах го как твърдеше с категоричност че е признал всичко за да го забележат и за слава, че понеже не му вярвали следователите, че е той,  защото не се връзвали нещата, даже „инсценирал” опит за самоубийство и оставил писмо за да ги убеди (това е налудничаво, приятелят му е убит зверски и единствената емоция която Борислав изпитва е желание да се „прослави” за сметка на тази трагедия, като по този начин дори пречи на разследването??!!!)  в същото време твърдеше че го били с палки и връзвали за да признае (?) изобщо толкова много противоречия имаше в собствените му твърденията му относно убийството , че няма нужда от полиграф дори за да се забележи, че си съчинява. И вярното е че четем много книги, но някъде съм чела, че от психологическа гледна точка убийство с множество прободни рани от нож в огромната част от случаите говори именно за престъпление от страст (най-често ревност) Килърите и мафиотите не мисля че  убиват така, те не пробождат жертвата 17 пъти ако могат да я ликвидират с един удар. Още по малко ако са трима срещу един. Интересно ми е само дали по делото са намерили оръжието на престъплението и имало ли е отпечатъци. Извинете за тирадата, ако все пак истината излезе наяве ще се извиня ако съм грешала, но тази история ме провокира най-вече с голямата манипулация над зрителите Simple Smile
LIS, моля те, прочети внимателно нещата по-горе. има разминавния в показанията на Б. и разследването, експертизите, мястото на пожара, мякстото на сбиването, свидетелските показания на съседите от 6-тия етаж, под апртамента на Г., лицето което е описано от свидетелката, която е видяла човек да влиза по стълбищата, неговото облекло, жената, която е страдала от безсъние и е видяла три лица, които са влезнали във входа и са се качили в асансьора, това че лицата които са посочени от съда са отишли пеша до втория или третия етаж но не на седмия и са били четири, три деца и двама родители и това е станало в 2 часа и 30, т.е по-рано от времето на убийството. това че Г. е бил по едъро от Б. и едва ли би могъл да бъде ръган с нож без Г да се съпротивлрява, но Б няма открити рани.  Нещо друго,  раните не са били дълбоки, някъде по-малко от 2 см, и явно не са били рани от разярен от ревност човек, който би трябвало да е пробождал по-дълбоко тялото на Г.
разлбираш ли за какво говоря!?! Това са рани на мъчители, които са искали нещо да разберат!!!! раната която причинява уийството е на врата, явно тя причинява и смърта му поради загуба на кръв. Г явно е бил измъчван!

Има нещо друго, разбрах че някои хора са рабрали, че не съм завършил психология, обаче съм завършил философия. нека да припомня, че психологията е философска дисциплина. все пак от разговорите с боби разбрах, че той е доверчив човек, не е прекалено честолюбив , подозрителен, а следователно и ревнив. още по-малко пък болезнено ревнив. не е физически агресивен.  с тестове доказах че не е бил с юмруци (Според показания Г е бил бит!)или промушвал с остирие тялото на Г. откакто го познава. съжалявам този въпрос не си спомням да бе показан в предаването. мотивът за убийтво поради ревност за мен е напълно абсурден.
моля, прочетете нещата по-горе за да си изясните ситуацията.

# 415
maatbg мисля,че си губите времето да отговаряте в темата и се чудя откъде намирате това търпение към многото изписани глупости по ваш адрес.И това,че въпреки всичко го правите е достойно за уважение. Peace
върнах се от гости и си смених старата клавиатура и просто се кефя да пиша по темата и то вече значително по-точно и без много грешки. това ми достява удоволствие. честно казано дори и не ме е яд на предаването просто ми е приятно да отговарям навъпросите. яд ме е че не мога да публикувам документите по делото, което съм чел. но ще помисля по въпроса, дали не мога да ги преснимам и пуликувам на сайта ми. защото правосъдната ни  система просто ме дразни. колкото до предаването - там определящото е парата! Жалко, но факт!  благодаря за отношението

# 416
Спрете се вече със злобните подмятания. Човека влезе каза си името и ни споделя неща, които никоя от нас не знае. Всъщност забравих, че тук има хора които всичко знаят и разбират. Като не му вярвате кой ви кара да седите в темата. Ще казвате, защо седи и отговаря, няма ли семейство, как пише и още куп глупави неща.
върнах се от гости и си смених старата клавиатура и просто се кефя да пиша по темата и то вече значително по-точно и без много грешки. това ми достява удоволствие. честно казано дори и не ме е яд на предаването просто ми е приятно да отговарям навъпросите. яд ме е че не мога да публикувам документите по делото, което съм чел. но ще помисля по въпроса, дали не мога да ги преснимам и пуликувам на сайта ми. защото правосъдната ни  система просто ме дразни. колкото до предаването - там определящото е парата! Жалко, но факт!  благодаря за отношението
Много ми харесва как спокойно обяснявате на всяка една от нас, това ако беше друг отдавна да ни е напсувал и да е спрял да пише. Страшно интересно ми е да ви чета и искам да ви кажа да не обръщате внимание на това какво някои пишат.
Много ще е хубаво ако може и ние да видим поне част от документите по делото, но мисля че ще си навлечете неприятности.
Аз не мога да разбера, защо не се зададе въпрос на Боби, дали единствената причина да каже, че той е убиеца е за 5-те минути слава или има още нещо.  Г-н Людмил Стоянов, ако може да отговорите на тези въпроси ако ги знаете (знам, че вече се натрупахме много питащите ви):
- Вие смятате ли, че единствено заради 5-те минути слава се е предал?
- Как обяснява Боби петната от кръв по дрехите си? Нали има разлика (поне по филмите Crazy ) дали петната са, когато го е прегръщал или докато го е намушквал. Имаше нещо посоката на това как кръвта е попаднала на дрехите и така може да се разбере как точно е било.
- Защо казва, че си е тръгнал и после след 1 час се връща? Нали е било към 3:00 през нощта, върнал се е да види дали приятелят му е добре?   Изчакал е 3-мата мъже да си тръгнат и тогава е отишъл отново в апартамента на Хубенов?
- Какво казва за 3-мата мъже нали ги е видял преди да си тръгне, не ги ли е описал на полицията?
- Това, че е по слаб и не е имал следи от съпротива на Хубенов, в деня на убийството ли е? Защото каза, че 2 месеца след това са го задържали (след 2 месеца, ясно че няма да има следи).
- Така ли е както унгареца каза, че "машината не може да сгреши, а единствено човека който разчита?"
Мерси много предварително.

# 417
Аз пак да питам за вещите и пожара...

Относно правописа на Людмил в постовете (понеже доста хора засегнахте темата)...Ами няма как това да не направи впечатление, грамотността е част от авторитета и един уважаван и уважаващ себе си учен, философ, социолог, полиграфист...не би трябвало да допуска подобни писания дори и във форуми, и чат и т.н. Но това естествено могат да го забележат хора, които пишат поне отчасти правилно. На мен лично (въпреки, че този път спестих критики), както и на други в темата няма начин да не ми повлияе правописът и липсата на такъв. Това донякъде е не само критика, а и съвет.
Ползването на различна клавиатура наистина е проблем. Аз понякога пиша в тъмното и такива бисери творя, но не претендирам, че съм с високо образование и начетеност, нямам нужда и от чак такъв авторитет, защото работата ми е съвсем невидима и скромна, но човек с ерудиция не трява да си го позволява.   bouquet

# 418
Да се молим господинът да не попадне в някоя друга тема на форума ни, за да не се хване за главата от правописните висини на бг-мамата.  ooooh! Има просто нелогично поставени неправилни букви, явно поради клавиатура и бързина. Не видях да пише институций, стрий и незнам.
Аз по време на последния лайв си мислех, че не се е видяло и чуло предаване на Тупарев да е толкова хаотично и изтървано. Нали си знаем наизуст вече репликите - няма един процент разлика, айде още 2 минути гласуване и т.н. Но явно са успяли да ме заблудят. Разбирам, че ако се понапъне човек да размишлява ще намери отговор за разминаванията в експертизите. Но се подклажда огънят с цел удължаване на рейтинга.
И тъй като много време се отделя за личността на Л. Стоянов, да си кажа и аз впечатлението- одобрявам прибраното му поведение на лайва, както и оценявам включването му във форума.

# 419
Някой чу ли се все пак с Люси по телефона или всичко това с включването му във форума е бош лаф? Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт