Цената на истината - тема 6

• 29 473
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не знам дали сте попадали на това:

Винаги се работи в екип, споделя подп. Карамитрев. Първият случай, който трябвало да разплита, е зверското убийство на Грозьо Хубенов - известен хомосексуалист. Жертвата е умъртвена с нож, след което убиецът е запалил апартамента на Хубенов в "Люлин".

От в. "Стандарт" е: Заклет рибар разкрива грабежите

# 451
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да бе...толкова "известен" хомосексуалист е бил, че до смъртта му никой не е знаел това...включително и приятелското му обкръжение,и семейството му... Уф.

# 452
Цялата история е странничка.
А най-смешно-трагично ми стана като чух майката:"Ми гоних го с нож, да, ама щото никога не ми доведе момиче вкъщи..."  ooooh!

# 453
Бих искала да попитам Людмил Стоянов от къде е научил за нашия форум и   евентуално знае ли дали и сценаристите на ЦИ четат тук?
От жена ми и колежките ми в офиса, които го четат, аз във форума съм търсил бебешки количка, че колежка имаше внуче. заинтересувах се , прочетох нещата и отговорих. За сценаристи не мога да кажа със сигурност, но има някои фрази и факти, които лично ми се струват познати от изказвания на някой хора и като тенденции в сценарий. Това не ме трови с омраза, разбира се. Всеки играе някаква игра. Моята е открита, но и не искам някой да си открива самоличността, това не ме интересува, Аз играя с открито със собствената си самоличност. Не мога да кажа същевременно че не съм внимателен, тълкувам някои неща и без да съм на нивото на  "Полиграфолого"

# 454

Та да го погната от ЦИ за неспазване на договора и да му праснат глоба от няколко хиляди лева?!
Да добавя, че днес имам работа и няма да влизма повече във форума.
Ама вече, с новата клавиатура се доближавам до най-добиря стандарт за писане във форума!  

Иначе знам координатите му, но включването му едва ли е добра идея.

Доближаването до стандарт няма много общо с покриването му. Дерзайте! Joy
Е така е. Сега какво да правя като нямам търпение да проверявам нещата които пускам и ги пускам директно. Апропо, сега ги проверявам, щото съм на ХП,  в офиса и има автоматична проверка, но в къщи съм на Линукс и не съм пускал такива функции. ОХ .... няма да мога да го стигна тоя стандарт скоро, а знам колко е важно това... Сигурно за това не сами точни и полиграмите и не съм точен в преценката си..... Я па Я, не е верно това... точен съм си...

# 455
Имаш ли право да говориш за вещите и пожара, защото аз лично нищо не разбрах по тези въпроси?
Но и да не ми отговориш, във вторник сигурно ще се изяснят и тези подробности.  Wink

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:15 от Пумукъл

# 456
Ама то пожар ли имало...леле, изостанала съм  Flutter

# 457
  • София
maatbg, използвай "Проверка правопис" (десния бутон отдолу, като пишеш) преди да публикуваш поста си. Би трябвало да работи и под линукс.  Wink

# 458
По рекламите на Нова не споменаха за live във вторник. Людмил Стоянов дали не знае нещо по въпроса?

Да Ви кажа, макар и че казах преди това някъде, а и днес съобщих официално на запитването за договора и възнаграждението на служителка от ЦИ:
отказах се от подписване на договор; отказвах се от хонорара последното изследване, ако искат да го заделят за самолетен билет на Волик!
В писмо, до служителят, който ме покани в предаването,  заявих, че никога повече няма да консултирам предаването  и че към този човек запазвам приятелските си чувства. Така че нито ме интересува, нито някой ми е споделял какво става, кой ще канят и т.н. Аз се бях ангажирал с случая само с темите убийството на Грозьо Хубенов и предлагането на подкуп за саботиране на полиграфа. Лично съм много горд, с това което направих, вложих цялата си енергия и опит и съм сигурен в оценката и резултатите от теста. От всичко останало, което няма директно отношение към тези две теми, не съм проявявал и не проявявам интерес. За мен нещата са ясни и по-горе някъде съм ги описал.

# 459
maatbg, използвай "Проверка правопис" (десния бутон отдолу, като пишеш) преди да публикуваш поста си. Би трябвало да работи и под линукс.  Wink
Да, малко преди тебе разбрах, мисля че видимо по-добре се справям и дерзая

# 460
Имаш ли право да говориш за вещите и пожара, защото аз лично нищо не разбрах по тези въпроси?
Моето мнение. Вече преди това споменах за пожара, а и Боби в разговора и то преди лайфа ми сподели, че има разминаване в неговото самопризнание и това което констатират експертите (пожарникари, експерти). Боби е подпалил уж пердето, а експертите заявяват, че е бил запален в средата някъде, до или на дивана. Сега, това нещо аз не си го спомням да съм го прочел, но адвоката му го потвърди, което означава че го е прочел. Вижте записа някъде го казва. За дрехите. По думите на Боби в разговора  мен,( това е информация, която не съм проверил лично в делото, обаче, само препредавам думите на Боби) когато е излезнал от банята човека който го измъква му е подхвърлил дрехи на Грозьо, от закачалката в коридора, а дрехите на Боби са останали там на закачалката. Как са напръскани с кръв,  е единственото нещо което не си спомням от обясненията на Боби. Но това са неща, които ги има в делото. То там е истината.

# 461
Цялата история е странничка.
А най-смешно-трагично ми стана като чух майката:"Ми гоних го с нож, да, ама щото никога не ми доведе момиче вкъщи..."  ooooh!
Ей, как чувате нещата така, че да звучат най-драматично!
Направих си труда да сваля запис и сега проверявам.

ВС: "Маргарита, това вярно ли е за ножа?"
Маргарита: "Ами като съм била ядосана, съм го подгонила..."
Публиката: Е-е-е-е-е-е
Маргарита: "Е, ми не! Еми да.. Постоянно питам, аз никога не съм го виждала с приятелка в ученическите години, това ме изнервя, затова съм употребявала и думата, която.... знаете, постоянно с момчета, с момчета, ми дай едно момиче!"

Между другото, диалогът с вуйчото Румен също не е толкова абсурден на второ четене, човекът просто се нервира, че му задават провокационен въпрос (не е ясно какво се влага в питането), а той трябва да се отчита. Всеки си мисли нещо според собствената порочност, а Румен трябва да се оправдава...

ВС: "Каква е причината според вас Борислав да си измисля такова нещо?
Румен: ....
ВС: "Добре ама преди 30 години Борислав надали е искал да става известен, когато за първи път е станало въпрос за това нещо?..
Румен: "Не можах да разбера въпроса."
ВС: "Въпросът ми е, когато преди 30 години това нещо според Борислав се е случило, той надали е искал да стане известен и това да е причината да го каже.."
Румен: "Господине, какво се е случило, все пак нека да разбера, обяснете на всички зрители какво се е случило, за даа мога да кажа да или не. Какво се е случило? За какво говорим?"
ВС: "Аз не мога да обясня какво се е случило, Боби обяснява на майка си, че на 6 години се е оплакал, че сте блудствал с него..."
Румен: "Кажете на българите какво значи 'блудствал: е... ли съм го, в устата ли съм му го ..., какво е станало? Кажете ми го това?"
Публиката: Е-е-е-е-е-е
Румен: "Обърквате всички българи за какво става въпрос!"

# 462
Аааа, аз така съм го чула, така съм го разбрала, моля, моля  Naughty
Дори да не съм разбрала - това, което си цитирала - нормално ли ти се вижда, та да не се възмущаваме?

# 463
  • Луната ни пази
Оф, да, никак не е абсурден разговора, и цинизми няма, и майката не го е подгонвала с нож, и пе.....т не му е викала???? Абе нещата въобще не са драматични. Те хората просто се нервирали бе!  doh Аз като не съм запознавала майка ми с нито едно от гаджетата си докато не я запознах с мъжа си, според теб колко пъти ме е нарекла лесбийка и колко пъти ме е гонила с нож????

# 464
Еми не знам - броила ли си колко всъщност  Joy

Инак - да, майката била афектирана, вуйчото го подвели  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт