Цената на истината - тема 6

• 29 443
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Един пълничък мъж.

# 556
А супер! Той защо каза, че е само 1 час днес?

# 557
Имаше предвид, че лайфа е само 1 час. Grinning

# 558
  • София
Веселка Неински - психолог  newsm78. Не беше ли оперна певица?

Има второ висше - психология
Сега чукнах в гугъл. Няма второ висше - психология  Stop. Завършила е (явно) магистърска степен (за неспециалисти) в Шуменския университет.
О тя е и хомеоПАТКА, това го е учила в  Лондон,  с  това не се ли похвали, че изпуснах началото

# 559
Къде остана мнението за възпълничката гостенка в миналия лайв и кого имахте предвид?

# 560
Ахаххахахаха, следващият път ще гостуват Златка ( онази, която работи Златка  Flutter) и Митю Пищова  Joy Joy Joy Тия ще ме довършат, честно  Joy

# 561
Ахаххахахаха, следващият път ще гостуват Златка ( онази, която работи Златка  Flutter) и Митю Пищова  Joy Joy Joy Тия ще ме довършат, честно  Joy

Няма да е тази, дето работи Златка, а ще е новата Златка. Тъмнокосата.

# 562

Съвсем изпростяха  ooooh!

# 563

Въх, жалко!  Crazy коя е тъмнокосата Златка? ИЛи е същата Златка, само че с тъмна коса?  Joy

# 564
  • out of space

А Миглена защо пак е Ангелова, а не Чакръкчиева? Да не се е развела за пореден път?

Ооооо, отдавна се разведоха

# 565
оххххх тигъъър ooooh!

# 566

А Миглена защо пак е Ангелова, а не Чакръкчиева? Да не се е развела за пореден път?

Ооооо, отдавна се разведоха

Шегуваш се....

# 567
Митьо пищова са го поканили сигурно заради приликата с този участник  Mr. Green

А тази Бойка какво се хили като зелка?  ooooh!

# 568
Миглена не се е развела, стига сте се бъзикали с жената.  Crossing Arms

# 569

Въх, жалко!  Crazy коя е тъмнокосата Златка? ИЛи е същата Златка, само че с тъмна коса?  Joy

Не е същата, друга е - тазгодишната мис "незнам си коя"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт