Цената на истината - тема 6

• 29 414
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Тотали, мерси. знам я аз и тази Златка- и тя е кухо парче като предишната Златка  Laughing Laughing Laughing
И после да не кажете, че на дебелите мъже никой не им пуска. Я вижте втори шишко- секс торнадо  Crazy Нали си спомняте Пухльовците  Crazy

# 601
Иска ми се  този да изгори и да не вземе нищо..
Хич не ми е симпатичен..   Flutter

# 602
Иска ми се  този да изгори и да не вземе нищо..
Хич не ми е симпатичен..   Flutter
Готов е  Mr. Green.

Елементарен и лесно предвидим. Сега Вито ще му обяснява за секса ...а  даааа  Joy

# 603
Май отече тоя Rolling Eyes

# 604
Лъжа  Laughing ... сигурна бях

# 605
Kакъв беше въпроса на който изгоря?Точно се отплеснах ии ..  ooooh!

# 606
Ми как, то и без това беше време за край на епизода.
Не се хилят сега нещо  Mr. Green
Дали може да обича истински жена - нещо такова....

# 607
Той си знае, че е лъжа и пак излъга хахах

# 608
QIQI, моля да посмекчите тона и да не отправяте персонални обиди!
Премахнах доста от постовете в последните страници и се надявам дискусията да продължи без нужда от повече намеса от страна на модератори!

Правила на Форумите

2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

Политика

1. Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти за спам, обиди, расова дискриминация и др.
Ако се наложи 4-то предупреждение то ще последва и временен бан (забраняване на достъпа до форумите за определен период от време).

Допускат се изключения на правилото за 3-те предупреждения в случай на сериозно нарушение на правилата, както и в случай, че даден потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това може да доведе до постоянен и незабавен бан без предупреждение.
Аха... не се допускат изказвания, които не са добри, бели и пухкави...

# 609

Дали е сигурен, че може да заобича жена истински.. той каза "да" и изгоря   Mr. Green

# 610
Сам се закопа  Mr. Green Може да е тигър, но е глупав  Peace

# 611
  • out of space
Премахнах доста от постовете в последните страници и се надявам дискусията да продължи без нужда от повече намеса от страна на модератори!

Моля да се съобразиш с предупреждението- независимо как го възприемаш.

# 612
Ей,вие пък скучно ви било......А като дават разни идиотщини ,от който се хващанм за главите ви е интересно,а?Нямате угода,ей....... Laughing

# 613

Моля да се съобразиш с предупреждението- независимо как го възприемаш.
Как да се съобразя? Аз сополи и лиги няма да пускам. Като ме баннете ще ви тегля една и ще забравя. Не виждам смисъла на форум, където трябва да играеш определена роля и да си казваш зададените реплики. Но вие си знаете.

# 614
Ей,вие пък скучно ви било......А като дават разни идиотщини ,от който се хващанм за главите ви е интересно,а?Нямате угода,ей....... Laughing
Щото това не беше идиотщина сигурно  Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт