Цената на истината - тема 6

• 29 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Защо тормозят родителите?
Много е трудно, хората казаха, че до 14 години е било добра, опитали са и с добро, и с лошо, може и грешки да са допуснали....
Реално погледнато, всеки прави грешки!Никой не може да е сигурен, как ще се изтълкуват неговите постъпки и действия след време.Ясно е,че безгрешни хора няма.Ама е гадно, когато дете обвинява родителите си, че не са го обичали достатъчно или, че са били бедни.

# 691
Какво стана с украинския експерт по полиграф, нали тази седмица щеше  да идва?

# 692
А правилно ли чух, че утре закриват първи сезон на предаването?

# 693
Да, прочетох в пресата, че свършва първият сезон на ЦН, което между впрочем го каза и Витомир. Мисля, че е правилно решение, колкото и да ни убеждава водещият, че обществото има нужда от такава показност и гласност по проблемите на родители - деца.

# 694
Да, прочетох в пресата, че свършва първият сезон на ЦН, което между впрочем го каза и Витомир. Мисля, че е правилно решение, колкото и да ни убеждава водещият, че обществото има нужда от такава показност и гласност по проблемите на родители - деца.

newsm45 Стига дееее...Аз така се запалих по предаването.Сега кво ще правя в тази дълга и скучна зима?

# 695
Вито каза, че съвсем скоро ще е втория сезон...

# 696
Елеонора взе ли някакви пари? Жал ми е за родителите,толкова бедни и изтормозени изглеждат.

# 697
Елеонора взе ли някакви пари? Жал ми е за родителите,толкова бедни и изтормозени изглеждат.

Не, изгоря рано..

# 698
ура !
че свършва ,пак ще мога да гледам Нова може би
Дано никога не го пуснат това предаване повече Praynig

# 699
А правилно ли чух, че утре закриват първи сезон на предаването?
ДА
Вижте това-Витомир на стола на  *Цената на истината*
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1466663172

# 700
А момичето как изглеждаше? Триста пъти по-изтормозена и нещастна, светлинка нямаше в нея  Tired

Майката определено е виновна, бащата пък е обикновен, прекалено обикновен и надали е чувал, че трябва да се говори с децата...

# 701
и аз се радвам че свършва , че докато има балъци ще има и такива предавания
така ми стана жал снощи за тези хорица, особено за бащата, а витомир с богатия си речник как завърта посоките на където си иска идеше ми да го фрасна .
а най ме дразнят въпросте на които по принцип отговора не е твърдо не и да ,  не са толкова категорични нещата  така всеки може да се издъни  и да излезе че наистина мисли нещо което просто му е било в кратък момент и хоп голямата драма станала като го разтеглят
грозно предаване е това

# 702
Грозно е, щото има грозни хора, които са готови за пари да си покажат чернилката пред нас, а ние в същото време се забавляваме  Wink

# 703
  • София
Днес ли ще е продължението с Борислав?

# 704
Абе не ви ли писна от тоя Борислав   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт