Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 46 328
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Много неща се каних да пиша, ама така ми се спиии...
     Nimowe, честита ти първа месечинка  Hug
     Zorana, той кастинга тече, добре че щатния техник е на лице, че да държи нещата под контрол  hahaha
          Хайде от мен красива, нежна и режимна нощ и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 436
Ох, Тони Hug гУляма си скица Начи hahaha хем се зарадвах, че ти е минало гърлото, хем не ми е кеф за текналия ти нос -уфф,гадост, аз ставам като вампир като ми тече носа Sick хем пък като прочетох за хлапето фризьор smile3532
Сетих се сестра ми като беше малка и я намирам завряна под масата с ей така окълцан бретон и ми се озъбила от там и си мисли, че голяма Убавица станала Joy Joy Joy Беше на 4-5 години ooooh! Тъй че не му се ядосвай, човекът е с мнение Naughty
 Hug Hug Hug Hug Hug За всички, които искат гушки

За срещата суперрррррр, чакам с нетърпение сряда да ви нагушкам Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 437
Здравейте и от мен! Wink
Mimensita,твойте кафенца са направо божествени!То човек и да не пие ще започне!А към протеинчетата ти съм пристрастена Joy Joy Joy Blush Hug Peace
Ниалка,честит рожден ден на патерици newsm59!Пожелавам ти :
"Живот и здраве , любов и дълги дни.
И нека с рози е окичен живота ти до старини!Сбъдване на всички мечти и зашеметяващ финал!  newsm67

Otslabva6t optimist,смело напред към заветните килограми!НЕ СИ САМА! Hug
Аз също съм чела книгата преди около година,направих нещата от начало,но се провалих(Режимът е перфектен,за хора които знаят какво искат и го искат наистина много!?)Сега съм решила да го направя ,както трябва.До сега съм свалила точно 4 кг.Днес ми е 21 ден.Единственото без което за сега не мога е сладкото.Всеки ден си хапвам  кремче от обезмаслено кисело и прясно мляко,желатин и степче на вкус.Засега то ми намалява желанието за сладко.  EmbarassedСкоро ще пробвам и вашите изпитани рецепти Blush(Снимките са просто невероятни!)  chef
Nimowe,честита месечинка и от мен!За версията в микровеле ,рецептата е:3.с.л.овесени трици;1с.л.кис.мляко(0.1%);щ.сол;щ.сода.Пече се в МВ по около 1 1/2 мин. от всяка страна.Ако не се лъжа това е рецепта на Тумба-Лумба   chef.Добър апетит!   bouquet  
Happysmile,10 месеца са голямо постижение!Успех и стабилен резултат! Hug
Мастерче, Joy Joy Joy,отдавна не съм се смяла толкова много!Благодаря! Hug   bouquet    
На всички пожелавам успешна работна ,режимна и отслабваща седмица!  
   love001  love001  love001 Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 23:29 от hristy_09

# 438
  • България
здравейте.отдавна не сам влизала в форума.по-изчетох ви.добре дошли на новите и те като мен питат и очакват съвети.от 31.09 сам на  този  режим-5кг.бавно се получава при мен,защото не за първи път сам на диета.сега режима ми е 1П/1ПЗ.понякога и качвам по-малко,но не се отказвам.поомразват ми месцата,но тогава правя 2-3дни ПЗ.не знам това да ли е добре,но така не посягам към нещо забранено.....От 2дни сам с много силно главоболие-може ли да се дължи на диетата,да ли да почна да пия витамини....дайте съвети....предварително благодаря.лека нощ

# 439
нека да е сряда тогава! Peace

Варненска среща в Мол Варна, 2.12 / сряда /, 18,30 часа!
Пак няма да успея... Пийте по една кола лайт за Жоро, който ми е рожденик тоз ден Simple Smile ще сме на детско парти.

# 440
  • София :(
          Добро утро  Hug

Все още съм в рамките на 77 - те килца - 77.500. Толкова дълго се кандилках между 78 и 79, че това направо си е като дар.
          Пожелавам ви слънчев, усмихнат и режимен ден и успешна нова седмица  Hug Hug Hug

# 441
Добро утро манекенки, пожелания за страхотна и много минусова седмица.

Мименсита, сутрин ставам и веднага на компа да си пийна от страхотните ти кафенца, благодаря ти, че се грижиш за нас.
Днес е Андреев ден, поздрав за всички дами, които носят името, със здраве и гордост да си го носят, а на всички Вас желая да впрегнете "звяра" в себе си и да орете упорито нивата на щастието  си, така като го е направил светеца Андрей.

Аз тази сутрин пак полюбопитствах и се претеглих въпреки МЦ /знам, че не трябва/ и за 3 дни 1ва , за сега съм -1кг. Очаквам като свърши да падне поне още 1кг., ама да видим. Иначе от днес включвам и зеленчуци за няколко дни , тоест почвам 2ра.

Успех дами, весело сутришно кафепиене и незабравима празнична седмица /много празници тази седмица, ей/

# 442
Добро утро прекрасни!

Обещах и се явявам  Laughing
Ама много ме мързи ви казвам...Едно ми е пуешко, а още поне за два, три дни има в хладилника ooooh! Женуша айде идвай на помощ  Mr. Green

Мименситка мерси за вкусотиите  HugАз преди да ти видя кафенцето не лягам  Laughing много приспиващо ми действа  Laughing

Сега обещаната снимка (всъщност две) http://tqnaus.snimka.bg/daily/az-s-m-si.426831.16164583 парола 7777

Приятна седмица на всички   bouquet
Тук един оптимист много ме радва  Grinning Щом успя толкоз пъти да си смениш ника, съм сигурна, че упоритост не ти липсва.Успех  Hug

пп Тъкмо за теб говорех (пишех) и ти се появи   bouquet Успешна втора Оптимистке  Peace Супер ник направо оптимистка си го остави щото скоро ще си отслабнала  Laughing

Честит Имен Ден на имениците   bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 07:31 от tqna

# 443
Тянааа  newsm51 Голяма си касавица. Много се радвам за успешната четвърта. Дано никога повече нямаш проблеми с килограмите.

А за всички именници   bouquet. С гордост да си го носите името  Hug

# 444
  • Бургас-Несебър
Добро утро и от мен!
Добре дошли на новите, оптимистке, смело напред - малко имаш да сваляш, затова бавно става, лека-полека и ще стигнеш до заветната цел, само упоритост ти трябва, а като гледам не ти и липсва   bouquet за което. Много харесвам упорити хора  Simple Smile
Мименситка, мерси за кафенцето. Всяка сутрин си го пия с вас на компютъра, че и малката покрай мен.
Тяна, хубаво си пуснала снимки, ама пусни и паролка, много съм любопитна  Blush
Аз от днес съм на П(схемата е 4/3) и мисля да си направя рибка! А да ви питам нещо, барбуна може ли да се приготви режимно?! newsm78
И щях да забравя Честит имен ден на всички , носещи това име! Всичко най-най желая.

П.П аз докато се намотам и Тяната дала паролката  Grinning . Браво, страхотна промяна, ти направо си подмладена с новата визия и много добри резултати имаш в трета и четвърта - не само не си мръднала нагоре, но сякаш ми се виждаш и още по-слабичка. Браво, браво  smile3501

# 445
megy_sn, аз събота си правих на скара. Получиха се доста вкусно, само че голям зор това чистене #Crazy

# 446
Дани  bouquet, Меги   bouquet Благодаря ви!

За рибата можеш да си направиш сосче от кис.мляко, чесън и копър.Аз страшно го обичам и го ползвах непрекъснато, защото иначе трудно се яде само месо или риба.Пък и е противогрипно  Wink

# 447
  • Бургас-Несебър
Ох да, май ще си направя сосче - рибата ще е гренадир, бях я видяла на добра, според мен цена, от 4 лв за кг и я купих, а вчера видяхме с мъжа ми в карфур барбун - замразен на 2 лв 500 гр, ама се въздържах нещо. Реших да се допитам до вас първо  Wink

# 448
Хаписмайл, честита месечинка и влизане в4-та:) Колкото до червеното цвекло, аз си го изстисквах на сок и така го пиех известно време, всеки ден по 100-150 мл че е силен.Абсолютна витаминозна бомба е приет в началото на зимните месеци и мощен имуностимулатор.За тези които са в 3-та и 4-та, могат да си прибавят 1 ябълка и малко лимон вътре-още по-добре.
Нони2009,браво Ще успееш!  Simple Smile   bouquet Подчини всичко на целта си и се възприемай като в строг режим. Не бързай, има време и нещата ще се получат .
Нимове,честита ти 1-ва месечинка! Смело напред. Simple Smile
Тяна,страхотна си. Поздравления  Simple Smile   bouquet
Успешна седмица на всички желая  Heart Eyes

# 449
ДобрЮтро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Как сте дюканско воинство?  Laughing Laughing Laughing Laughing

Тянчеее страОтно изглеждаш!!! Направо ми взе акъла  Crazy Crazy Crazy

Марпълчеее кога шЪ гУ праЙм дюканския ресторант? Веднагически сЪ навих шЪ знаЙш.... Hug Hug Hug Hug

НимовеЧЕСТИТА ТИ ПЪРВА МЕСЕЧИНКА! Давай смело напред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт