Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 918
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
... И моят бюст се стопи Cry, ама направо си се стопи. И все си мисля, че не толкова от отслабването, а след като спрях да кърмя се получи този ефект. А докато кърмех бях като Памела Андерсън.  Mr. Green
Така става обикновено. Както казва една моя колежка:"Като спрях да кърмя и магията изчезна!" Joy

# 31

Среща на варненки, чувам, че се организира. Какво ще кажете за сряда на нашето място?
Вещи, този път е повече от добро! Страхотни начални снимки! Черните ръкавици повече ще ми ходят. Ех, мечти, мечти...

По повод срещата да се повторя   animal037 само че дали ще ви е удобно във вторник или четвъртък  Praynig Ако не, ще се опитам да се освободя Naughty

По повод черните ръкавички, Вещи нарочно е сложила тази дама, понеже всички сме се превърнали на фиданки и сексапила лъха от всякъде  smile3521 newsm03

При мен всичко е ОК с килата.Започнах да свиквам с положението, че няма да стана под 62, но аз и така се харесвам CrazyСамо да не беше това шкембе, ама на него му трябва гимнастика Naughty

Специални посдрави Бургазлийки, браво на вас Hug супер сте  bouquet  bouquet  bouquet
Гушки на всички, които искат Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 32
  • Варна

Ах, как харесвам тънката си талия, стегнатото дупе и стройните си крака!!!

А как само мразя сланината, която ги скрива!!!

Joy Joy Joy
Хайде запис и дано Вещи не ме цапардоса през монитора за спама.  Praynig

# 33
Здравейте,момичета. WinkПриемате ли нови попълнения? Thinking
Казвам се Нели,на 31 год.На Дюкан съм от 11 май 2009 и до сега съм свалила 11 кг.
Знам,че са малко,но имам много прегрешения.Надявам се от тук нататък да не се "подхлъзвам" и да се стегна. Старт 96 кг.сегашно тегло 85 кг.Висока съм 171 см.
Успех на всички.Пожелавам Ви много воля и минусчета.  bouquet

# 34
  • Бургас/Пз
Днес се преборих с още 400гр, останаха само 200гр от качения 1кг. надявам се, събота и неделя да не се изтърва и да не кача пак!  Praynig Praynig Praynig

# 35
  • София
Здравейте милички,
бургазлийки - страхотни мацки сте - пу пу  bouquet Heart Eyes
Флучия - честита 5-чка, дано не се повтарям, че тотално съм изкукуригала тия дни Crazy Ама - два пъти честитене по - добре от пропуск, нали си ми слабост(има нещо изключително добро и позитивно в теб) Heart Eyes.
Мастърче - ти си герой, няма какво да се лъжем Hug
Neli4ka - добре дошла и успех  bouquet
iv_mikova веднъж успя, пак ще го направиш  bouquet
Валентина - ето това вече е настроение, сядай спокойно на пейката на петичките, аз току виж ида пак при шестичките и ти направя място(опит за шега) Mr. Green hahaha
Та след цялата тая любвеобилност няма как да не ви кажа(Вещи съжалявам за спама), че след разговор днес с въпросния младеж(той искаше, аз бях твърда Mr. Green), решихме да опитаме за последно Whistling Знам, че сигурно греша, но аз съм си такава - тъпа и упорита Blush Ама поне знам на чие рамо ще плача после(вашето) rotfImao rotfImao rotfImao
Хубава вечер от мен  bouquet

# 36
  • София
Редовна софийска среща - тази събота 21 ноември - 13 часа в Дивака на ул. "Гладстон"
Всеки е добре дошъл!

# 37
  • Варна
да си кажа честно за варненската среща и на мен ми е по- удобно във вторник или в четвъртък!ако и на другите им е удобно в тия дни да си я спретнем! Praynig Hug

Дорче, надявам се пак да те видя там! Hug ама как ме разсмя само!
Криска, Кали, Дани Hug Hug Hug

по повод бюста - моят беше забележителен!единственото нещо с което се гордеех!и като форма и като твърдост!пък сега...........да не ви разправям!

# 38
Мастърче - ти си герой, няма какво да се лъжем Hug
Ба! Герой.... hahaha hahaha hahaha Ега ти героя съм....

И аз си се боря сама с демоните си.....Добре,че сте вие,та да има къде човек да почерпи кураж и оптимизъм!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Момичетааа,гледам ,че обсъждате бюстовете Mr. Green Добре,че имаме куфраж,та да замаскираме пУлУжението Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
Петенциии Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дорче, и аз ще се радвам да те видя отново Hug Heart Eyes

Пък аз за бюста да сА пУФаля  Crazy Сестра ми ми вика вчера - ''Како ма, кви са тия цици, все едно си ги пълнила с нещо newsm78
А бе и аз забелязвам една такваз тенденция на обратно нарастване. То съм пред цикъл, ама май не е от това, ами и аз не знам к'воЙ туй нЯщо  newsm78 Оффф, търсих една цицеста емотикона, ама не я намерих....е представете си я
 Hug Hug Hug

# 40
  • Пловдив
Е, всички за   ревете. А не знаете ли, че се купуват, ама малко  - не!

# 41
Вещи както винаги удари десятката.Рече и отсече!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 42
Dorchester ,Вещи - как ме разсмяхте "стари муцунки" smile3534
И при мен почти се възстановиха   bombs , ама  д-то  - НЕ

# 43
  • София
Леле, в какво се забърках!  ooooh! Що си показвате бюстовете, бе!

Да ви кажа, че последните канелени сладки ги направих със стевия. Нещо не са много сладки, което не ми пречи, но че чудя има ли някакъв остатъчен вкус този подсладител или не - другия път ще сложа повечко, за да ми стане ясно.

# 44
Хей мацки страшни сте.Чета ви редовно и се забавлявам много с вас винаги ми оправяте настроението.Да се похваля на режима съм от 31.08.2009 и до сега съм смъкнала 20кг,много съм доволна от резултата е вярно че остават още 20 но се надявам че ще успея да се преборя и с тях на всички ви желая много минуси в килограмите и много усмивки newsm10 newsm44.

Общи условия

Активация на акаунт