Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 860
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ооо, и Пиглет се появила  Party

# 46
Вещи ,ама аз не съм изчезвала....под прикритие съм...

# 47
  • Пловдив
А, нали знаеш, че виждам всичко    Whistling

# 48
май сме за тигани....ама да питам - няма ли да си направим и ние Коледна среща?

# 49
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Алоууу, мацки, само аз ли ще захранвам с протеинчета днес  newsm78 Да не мислите, че никнат по ... нета  hahaha
     Хайде  нападайте  и тази  вечер  Wink
     И после ще се жалвате, че ц..те ви изчезнали - че те искат мъжко внимание, бре  Crossing Arms То не че от моите остана нещо, ма нейсе  Embarassed
     И какви са тези самосиндикални срещи, няма ли да ни почетете с присъствие, да си се нарадваме...
          Хайде да ви пращам много  Hug Hug Hug и пожелания за красива, режимна и весела нощ и да отивам да отслабвам на сън.

# 50
Валентина, има остатъчен вкус Стевията, и още как. Обаче се свиква. Аз установих, че капките са по-гаднички от прахчетата, освен това т.нар. остатъчен вкус се проявява с различна сила при различните питиета - например в нес каф се чувства според мен по-силно, отколкото в чай или мляко. Споделяй, моля, твоите впечатления, че си търся съмишленици да се навиваме да я ползваме вместо подсладителите. Hug Hug Hug

# 51
  • Basel
Здравейте и от мен,влизам за да се похваля че още 1кг. си отиде newsm68.Интересно ми е обаче,защо по време на П дните задържам,а като започна ПЗ тогава отчитам минуси Thinking.Останала бях с впечетлението,че трябва да е обратното.За сега ще се наредя за черните ръкавици,пък по-нататък може и с бели да се пременя Wink
май сме за тигани....ама да питам - няма ли да си направим и ние Коледна среща?
Дано да имаш в предвид за Пловдив,с голямо удоволствие ще дойда smile3521

# 52
  • София
Аз всъщност, ако не бях чела да очаквам остатъчен вкус, може би и нямаше да го усетя, ама...

Ползвам капките, ще взема да си купя другия път таблетки, ако нямат нещо на прахче... Лесно ли се стриват на прах или да ги разтварям в някаква течност за сладките си творения.

Аз ползвам подсладител само за сладките и сладкишите, кафето с мляко пък - откакто започнах режима и го пробвах без 4те си захарчета, се оказа, че не било толкова зле и без нищо, така че опитът ми няма да е кой знае от каква полза за всякакъв род употреби...

Предполагам, че стевията е по-безвредна от другите подсладители.

Отчет за килата си не давам, защото съм с плюс. Не че съм му се шашнала, мислех, че е само от онази вечер киното с пуканки, ама днес като ми дойде, ми се изясни. Аз отбелязвам на линийката още щом се зарадвам на постигнатото, не чакам затвърждаване на резултати и проверка на времето. Важното е ние да се радваме на успехите си сега, а не утре, когато другите ни оценят. Малей, много философски съм ги нанизала...

# 53
Добра вечер, дами!
Маргито, честит минус! Благодаря ти за поздрава за пета пейка, както и на Хеписмайл, Гарденийка и Мис Марпъл !
Мименситка, ето моето любимо протеичне, което с удоволствие споделям с вас за лека нощ!

# 54
  • Варна
Привет на всички ентусиазирани и поздрав за новата темичка!   

# 55
  • Sofia
Здравейте! Записвам се да следя. Не пиша напоследък, защото децата пак са болни и нямам много време, но ви чета редовно.

# 56
  • София :(
          Добро утро  Hug

Моето асансьорче се е спряло на 78,900, да видим до кога и в каква посока ще хукне после.
          Усмихнат, спокоен и мързелив ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 57
  • Бургас-Несебър
Добро утро и от мен!
Мименситка, мерси за закуска и кафенце, аз тъкмо го допивам и почвам с домашния фитнес.
Маргито, ние май успоредно вървим с теб, на вчерашното претегляне и аз констатирах липсата на още един килограм - до тук общо 10 за месец и десетина дни.Като гледам- в началото дето смъкнах повечко - след като влязох във втора - свалям по кило на седмица. И живот и здраве - до края на февруари според моите изчисления ще трябва да съм се отървала от всичко излишно Grinning
Ох надежди и мечти....
Лек и отслабващ ден на всички! Hug

# 58
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте, момичета!

Събота сутрин едно от най-големите ми удоволствия е да седна с чаша кафе пред компа и да изчета всичко, което съм изпуснала през седмицата, не че е възможно де.

Моите проблеми с храносмилателната система бавно отшумяват, с внимателно хранене и хубави емоции. И си мислех какво нещо е храненето за жената... за повечето жени може би... за мен със сигурност. Когато ми е празно и тъпо или скучно, или нямам за какво да мисля или какво да правя и ... ям. И дебелея... Т.е. проблемите ми с теглото се дължат на съзнанието ми, а не на друго...

Сега, както вече ви споменах, не съм на Дюкан, не бива да ям трици, яйца, подсладители и много месо, а трябва да хапвам по малко пълнозърнест хляб, повечко плодове и зеленчуци... Обаче кг бавно се топят... Наистина аз като съм свикнала през последните години да не прекалявам с въглехидратите, та и сега не мога много да ги ям, та може би просто си ям по-малко, но... като ми е заето съзнанието с друго, не ми се яде... ех, тези хормони как ни влияят....

Много задълбах в безсмислени разсъждения, но тази сутрин кантарът ме изненада приятно и при това малко преди МЦ, та исках да се похваля. Прегръдки на всички.... Срещичка няма ли да има скоро?  newsm78

# 59
  • Варна
добро утроооо!
бягам на работа, ама преди това да ви напрегръщам всички! Hug Hug Hug

Флучийка, и моят любим е това!така го харесва тоя мъж, че..... Embarassed Blush

virginia0281 , добре си дошла!браво за страхотния резултат!  bouquetзащо неси писала до сега?няма нищо страшно! Grinning

Мименситка, страхотна закуска, потекоха ми лигите! Hug

Iggiberry Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт