Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 866
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Добро ви утро и от мене  wavey
Аз да ви се похваля, че днес съм 67. Ана днес трябва да ям нишестени, а утре и гала. Дали ще видя пак 66 само времето ще покаже!
Относно срещата - аз вторник и четвъртък съм на танци от 6:30. Но ако на вас ви е по-удобно тогава, ще се видим на следващата  Hug
Iggiberry, много се радвам за тебе   bouquet Дано продължаваш да и така щастлива, а килцата да се топят  Hug
Хайде чао ви за сега. Ние днес цял ден ще сме на вилата   #Silly

# 61
Добро утро!  Laughing
Браво на margito и megy_sn за минусчетата!   bouquet
Iggiberry, чета те и ти се радвам!  Hug
nikolincheto, видях те!  Hug Пиши как си, затъжила съм се за теб!
Аз да похваля мойто мъжле, че от днеска е в нашите редици. Дано не му мине бързичко меракът, аз си му стискам тука палци и го подкрепям. Има да свали около 20 кг.
Petenci-Cvetenci, отдавна не съм те гушкала  Hug Hug Hug ... абе аз се чудя кво ми липсва?  newsm78
Айде сега една песен за добро утро http://www.youtube.com/watch?v=-hpiwPXkbVc и желая на всички хубав, хубав ден!  Hug Hug Hug

# 62
  • гр.Пловдив
Добро утро и от мен, не пиша на последък, но ви чета редовно. Карам си режима и тази сутрин е 64, няма мърдане, но знам че е от лекарствата, във вторник е последното и се надявам след това да дойдат и --------------------------

# 63
Момичета...Да се оплача....
Абе тая година уж още не са хванали студовете,пък на мен все ми е студено и ако нямам ръкавици сутрин на ръцете ...Пръстите ми посиняват чак....
Нормално ли е това според вас?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 64
Добро съботно утро   bouquet
Игибери..., не са ти никак напразни разсъжденията, а много важни Ти го знаеш това  ,но се радвам ,че си го прЕосъзнала.  И аз все това си мисля. Ние жените сме си едно хормонално кълбо, което постоянно се вълнува и се стреми към баланс,с огромна група фактори, които му влияят.  Какво знаят мъжете бей  ooooh!
Да си починете добре днес и утре , и заредите с много усмивки. Simple Smile
Как ми харесва онази бяла визия от първа страница, ауууу ,какво не бих дала да изглеждам така  Whistling
Мастерче..нормално е това- тялото ни и топлинния  баланс са яко променени. Сега сме "оголели" и  както имаме такава голяма промяна в тях, така и се нуждаем от съответната промяна и в "поддръжката" от към страна на затопляне на тялото. Аз съм същата като теб- все треперя и все ми е студено. Но 300 пъти предпочитам това , пред онова положение, когато лятото ми бе най-кошмарния период и съм получавала сърцебиене от жегите и се ужасявах от  топлите дни. За първо лято нямах проблеми и го отнесох като куцо пиле домат (лятото)  Grinning
С една дума кефя се ,че ми е студено, защото ми напомня ,че съм слаба  Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 10:20 от музичка

# 65
  • GYM
Момичета...Да се оплача....
Абе тая година уж още не са хванали студовете,пък на мен все ми е студено и ако нямам ръкавици сутрин на ръцете ...Пръстите ми посиняват чак....
Нормално ли е това според вас?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ами с по-малък процент телесни мазнини си... На мен ми е студено нон стоп, къвто съм щиглец Hug

# 66
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Понеже последните дни изобщо нямах време да чета, съм изпуснала много. Само да се отчета - вървя си смело напред с грамчета нагоре-надолу, но вече варирам около границата между 68 и 69 кг. Имам нови рецепти (пилешка кавърма и крем-супа от броколи), които ще кача при първа възможност, за да видите какви вкуснотии може да си спретне човек.

Днес се надявам да се видим със софийските дюканки, но нещо обърках заведението - последно къде е софийската среща днес: в "Дивака" на "Гладстон" ли (че аз се бях засилила към "Добро"-то)??
Хайде тези, които не са се престрашили, да се престрашат и прескочат на срещата да обменим опит и пийнем по една водичка. Пък и там има какво да се похапне режимно, я. Wink Laughing

# 67
Редовна софийска среща - тази събота 21 ноември - 13 часа в Дивака на ул. "Гладстон"
Всеки е добре дошъл!

Днес е срещичката, айде мадами идвайте!!!! Hug Hug Hug

# 68
Здравейте момичета!Днес правя 10 месеца на режима.За този месец съм свалила 3 кг.От началото
45.700.Мислех да гоня цел 60кг,обаче напоследък се замислям дали да не спра на 67,колкото ми
даде калкулатора.Висока съм 162см.,но възрастта си казва думата и кожата не може толкова бързо да следва килограмите.Като стигна до там ще му мисля.Желая ви здраве и успехи във всичко!

# 69
Ох,успокоих се! музичка ,bluelady♥D
Благодаря ви! Щях да се запътвам към доФтура иначе.... Laughing

Didranad пак тЪ изтървах...шЪ му сЪ незнае....Пак няма да те видя  Cry Аз днес съм на работа и няма да мога да дойда в Дивака....Тююю,да му се не види!  Crossing Arms

# 70
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мастърче  Hug, що така пак се разминаваме? Cry
Аз съм интересна сега, преди да съм се стопила съвсем, както казва майка ми. Тя пък направо взе да се плаши и само ми припява да съм била спряла. Добре че половинката и дъщерята ме подкрепят и ми викат, че има още накъде. Peace

# 71
Здравейте, мацки!
Днес ходих по магазините да усвоя малко служебни пари за дрехи. Такова удоволствие ми достави това пазаруване  Heart Eyes, както никога до сега - все нямаше номера по-големи от 56 - 58 или пък ми стояха впити дрехите, абе гадости... Sad
Ноооооо... сега даже продавачката ме попита - "За Вас 44 или 48?". Аз направо подскочих.  Crazy
Та да се похваля - от 56 - 58 номер сега 50-ти ми стои идеално.  Flutter
Това е резултат от 4 месеца с режима на Дюкан и 22 килограма стопена мас. Остават, обаче още  14.  Rolling Eyes
Благодарение на форума си поддържам волята.  Hug
Много голямо впечатление ми правят мацките miss Marple и DanyGod - страхотни сте, момичета!   bouquet
Интересно ми е обаче,защо по време на П дните задържам,а като започна ПЗ тогава отчитам минуси Thinking.Останала бях с впечетлението,че трябва да е обратното.
И при мен винаги е така. Споко.  Peace
Важното е, че топим мазнините. Явно зависи от организма.

# 72
  • Варна
днес е ден на Християнското семейство!да са живи и здрави и много сплотени семействата ви!

Марпълче Hug Heart Eyes

Pipi_Dalgoto_Chorapche , страхотен резултат за 4 месеца! Hugи другите 14 за паднат така бързичко и ледно ти пожелавам!а снимки няма ли да ни покажеш? Grinning

Мастърче, де се изгуби?не се притеснявай за студа, нормално е явно!аз преди все пухтях и офтях от топло, сега умирам от студ!и наистина ми посиняват пръстите, онзи ден забелязах!

# 73
Аз за 4 дни съм -1,5кг и сега вече съм 76,6кг, по-щастлива от мен няма.
Отидох на лекар направиха ми снимка, но нямаше кой да я разчете и оставихме за понеделник + изследвания. Изписа ми за болката, за да оцелея до понеделник "Етодин" - с него забравих за нея.
Страхотни сте на снимките от бургаската среща.

# 74
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет! Да се похваля: от днес съм на смесения режим. Изобщо ми е много вълнуващо, сякаш предстои нещо много голямо и велико да се случи.
Чета си и книгата, меря се, тегля се. Нищо не ме притеснява.
Лек уикенд на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт