Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 885
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,влизам на бързо и търся TheNMaster  Мила дай ми рецепта за Толстолоб .За ПЗ и милото да яде и да не усети ,че е Дюканско  Mr. Green
Обръщам се към теб ,че ти си по рибите и по вкусните манджи.
Мимииии, miss Marple (+ 3 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
като гледам балконя много празен ,miss Marple и твоите рецепти стават вкусни    chef - помагай  Hug

# 76
  • Пловдив
Вече разбрах защо съм дебела:

http://blagab.blogspot.com/2009/11/blog-post_7560.html

# 77
Вещи,  Laughing Peace Hug
Аз седя пред РСто и чакам снимки от срещата wait , заръфала пилешка пържола! За жалост имах работа и не можах да отида и аз Sad

# 78
  • София :(
          Дивачките се надивачиха, състав - постоянното присъствие с освежаващата поява на Miles и Didranad.Снимков материал ще чакате от nelsun. Но понеже си бяхме постоянното присъствие, след дълго почесване и умуване, и щателно проучване на менюто на "Добро", единодушно решихме:

Коледната дюканска среща ще се проведе в Дивака на Гладстон на 12.12 от 13 часа
     Записвания при nelsun, пари вече не е нужно да се събират.
     Моля, не линчувайте вестоносеца!!!

Агнес, Pipi Dalgoto Chorapce, честити ви месечинки   bouquet И двете имате страхотни резултати  Hug

# 79
Ейййй, Мимка, извинявай, била съм на балкона, ама всъщност не съм била. На всичко отгоре толстолоб май само съм пържила, никога не съм го приготвяла по дюкански. Тука Зорита щеше да свърши работа, ама на - и нея я няма. Ти наготви ли го добичето и какво го направи? Ако не е за тая вечер, казвай, да мислим някакви фантазии.

# 80
Отиде вече животното,изядох го вече  eat .Вкусно стана.Метнах го в тавата с доста лук ,няколко скилитки чесън,даф. лист ,няколко зърна черен пипер, морков на ивички , червена пиперка и доматки от консерва.
Стана много вкусно,чак се надявах милото да не го хареса ,че да има повече за мен .....ама не ,че и Викито се нареди      chef

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 19:41 от Мимииии

# 81
Добра вечер на всички дюкнастващи    bouquet
Аз да се отчета и днес - така ми се завъртя дена, че май само вечерях преди малко с 300гр сьомга на пара поръсена щедро със сух копър и малко лимонов сок+салатка от рукола със сушен домат и балсамов оцет. Добре поне, че междувременно успях да погълна 1.5 литра вода...
Да ви се похваля - купих си страхотен комплект сутиен+боксерки. Много хубаво кафяво с бродирани кафеви цветя по тях. Хубавото е, че боксерките са малък размер, но сутиена.... да продължа в духа на оплакване 75В е леко празничък....  newsm78
Уф, пуф това е положението. Никога не съм била бременна, не съм кърмила и понякога се питам аджеба ако забременея горкото ми бебе има да търси от какво да суче .....
Сестра ми роди на 17.09 и като гушна малката тя милата все търси нещо мекичко да се гушне, ама ядец... леля е като момченце  Crazy
Днес ми беше супер ден, купих си много яка тенджера за 5 литра пилешка супа  Joy
Подариха ми брошка папагал и плюшено еленче. Едни съседи явно са решили да поразчистят това-онова от къщата си и като се прибирах с множество торби, ми подариха и брошката и еленчето. В пощата си имах картичка с обяснения защо съседите са сложили голяма саксия обвита с бодливо растение на балкона си.... То не било заради мойто коте, а заради едно друго съседско коте, което идва и на моя балкон да свиждане на мойта котка  Joy
И това май в резултат на това, че не поздравих съседа когато излизах днес. А аз просто не го видях... Много са ми готини очилата, ама рамките им са едни такива модерни и дебели и съм като кон с капаци..... Никакво периферно зрение. Това съчетано с нахлупен до очите каскет.... Трябва някой да е точно пред мен и да ме бутне за да го видя  Joy
Получавам смс-и от един доста привлекателен мъж с когото имам среща във вторник  Blush      
Стискайте ми палци, че нещо взех да нервнича   Wink
После ще рапортувам  Hug Hug Hug Hug Hug
А как ви завиждам за срещатааааа......... Искам и аааааз!!! Тюх, че няма никой наоколо....   А на всички снимки сте едни такива Убавиииии
Мастърче, и на мен ми е студено в резултат на изгубени тлъстинки и ноктите ми стават едни такива сиво-синкави..... Ръкавици му е спасението   Hug Hug Hug

# 82
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Я да се включа с толстолоба - Мимиии, ще пробвам твоя вариант, много добре звучи. Аз правих снощи котлети от толстолоб - печени на фурна в тавичка, върху хартия за печене и на силен горен реотан (имам инфрачервен нагревател). Много го харесвам, че е мазничък, като пангасиуса. Понеже фамилията избягва мазното, аз обрах съответните части от котлетите. Embarassed Иди им обяснявай, че тази мазнина е полезна. Naughty

Хайде сега да подразня тези, дето не им се идва на дюкански срещи - такива телешки кебапчета хапнах в Дивака, че ми идва утре пак да скокна натам. Момичета, много ми беше приятна срещичката.  Hug Валентина, надявах се да те видя, ама къде се загуби?

# 83
Отиде вече животното,изядох го вече.Вкусно стана.Метнах го в тавата с доста лук ,няколко скилитки чесън,даф. лист ,няколко зърна черен пипер, морков на ивички , червена пиперка и доматки от консерва. Стана много вкусно,чак се надявах милото да не го хареса ,че да има повече за мен .....ама не ,че и Викито се нареди    chef    chef    chef

smile3501
Сега остава да качиш рецептата, че много вкусно прозвуча.  Wink

# 84
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     nelsun се затри някъде..., а как исках да се видя какво магаре съм... И без това днес се чувствам като нещо, което е довлякла котката... Както и да е.
     Пожелавам ви уютна, красива и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 85
Мастерче, нормално да ти е студено, и на мен ми замръзват ръцете, ама още не е побеляло при нас и не съм взела ръкавиците, но скоро ще ги взема..  Mr. Green

pussycat, успех с гаджето, и честито ти за новите придобивки  Mr. Green

Hug

# 86

Никога не съм била бременна, не съм кърмила и понякога се питам аджеба ако забременея горкото ми бебе има да търси от какво да суче .....

Joy
Той целия ти пост много ме забавлява, но този цитат направоооо  nazemiata
Чакаме да хванеш гаджето, да  luvbed , после  preggo и  stork-boy , а като се стигне до тук breastfeeding ще видиш какъв  bombs ще ти порастне.  
От личен опит ти говоря smile3521
Че и колкото повече сучеше малката "помпа", толкова повече растеше бюста и даже стрии имам по него  ooooh!

Сега да ви се похваля: Имам цикъл! То пък голяма хвалба  Joy
Точно след две години отсъствие по бременност и кърмене.
Абе не му се зарадвах много   Mr. Green  , но ми е интересно сега как ще ми влияе на теглото.

Айде,  "Дивачки", давайте снимки тука  smile3509

# 87
  • София
Хайде сега да подразня тези, дето не им се идва на дюкански срещи - такива телешки кебапчета хапнах в Дивака, че ми идва утре пак да скокна натам. Момичета, много ми беше приятна срещичката.  Hug Валентина, надявах се да те видя, ама къде се загуби?

Оооо, Боже! Първо смятах да кажа, че не съм дошла, защото съм сърдита, че предишния път явно толкова никой не ми се е зарадвал, щом срещата не се документира и коментира после с радостни овации тук.  Mr. Green Mr. Green Но истината е, че съвсем ми излезе от главата тази среща и се сетих за нея едва в 14:10 часа. А до четвъртък я имах предвид.

Но затова пък изживях една чудесна вечер в Скай Сити, където се съгласиха в детския кът да приемат и малката ми дъщеря и ние с мъжа ми - свободни и вдъхновени, се втурнахме да пазаруваме разни неща. Купихме си принтер/скенер/копир за вкъщи, купихме подаръци на децата за Коледа и като влязохме в един магазин с една промоция - избери дрехи за 200 лева и плати 100, оползотворихме 2 такива пакета, ама втория с малко зор. Отдавна не си бях купувала дрехи!!! Ама тези номера са от онези дето никога не са ми ставали в този магазин!!! Купих си 2 блузи, КЪСА пола и дънково сако!!! За съжаление, мъжът ми не е никакъв фотограф - снимките са ужасни, но ако се престраша, ще ги пусна някой ден. Доволна съм, супер съм доволна!

# 88

Чакаме да хванеш гаджето, да  luvbed , после  preggo и  stork-boy , а като се стигне до тук breastfeeding ще видиш какъв  bombs ще ти порастне.  

Стискайте силно палци тогава  Praynig Praynig Praynig   (Ама емотиконите ти много ме развеселиха)  Joy
А дали после ще нацицея..... дай боже да стане. Ама и да си остане, че няма да се разберем иначе....  #2gunfire
labello благодаря  Hug Hug Ако след вторник се окаже и че ще има на кого да ги покажа.... ехеееее.. къв кеф ще е. Има да подлитвам....

Спокойна вечер на всички, чакам с нетърпение снимки от днешната среща  Hug Hug Hug И да спите сладко и отслабващо
И вие май всички сте отнесли плувките давным- давно, ама утре като цъфнете по първи петли аз ще хъъъъъъъркам сладко сладко  Joy
Сега да ви се похваля: Имам цикъл! То пък голяма хвалба  Joy
Gardenia, и аз го имам т'ва, ама не гУ щЪ. Ха да ти е честит. Започвайте да мислите за дружинка на Наденцето  baby_neutral Няма да дебелея сама я.... то пък и кога ще стане.... един господ знае newsm78

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 01:42 от pussycat

# 89
  • София
 е не нямаше как да не драсна някой ред Вещи направо ме попиля от смях smile3532 
сега ще си легна в приповдигнато настроение и дано да падне и +,който ме мъчи през последните няколко дни-твърде много се задържа гадината  Crossing Arms
иначе съм си режимна,хапвам си и си свиркам доволно  Party
айде пожелавам ви лека и отслабваща нощ и много - на всички утре  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт