Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 927
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Четирикракият ми пощръклял будилник от котешкия вид няма изключване в почивните дни - започна да "подрежда" както винаги в 5, пак дълго устисках да не я изхвърля на балкона   ooooh!

Асансьорчето, така де, кантара ме зарадва - 78,500, ама то е ясно - след среща се сваля  Peace
          Пожелавам ви усмихнат, спокоен, режимен неделен ден и хубаво да си починете  Hug Hug Hug

# 91
Добро утро, Мименситка! Мерси за закуската! И моята маймунка ме събуди рано рано - в 7.30ч Simple Smile И аз чакам снимките от Нелсън Simple Smile
Желая на всички ви хубав слънчев и режимен неделен ден!

# 92
Добро утро и от мен! И аз си имам четирикрако будилниче, дето е "зазвъняло" още в 4.00 (нещо се срина със страшен шум и горкото се спука да лае уплашено, та трябваше да си имам другарче в леглото). После се разхождахме и ритахме топка в ранни зори, а най-накрая си намерих чорапогащника и сутиена в кучешкото легло  Crossing Arms
Иначе след вчерашния извънреден П ден съм 1.7 килца надолу! Ураааа!
Прекрасен есенен ден с много емоции ви желая!

# 93
Добро утро и хубав почивен ден на всички! Възползвайте се от приятното време, че още малко остана.
При мен, никакви новости, една седмица не мърдам на килограми вече, но засега не се тревожа. Мъжлето успешно се справи с първия си дюкански ден. И за днеска му глася едни вкусотии, да го зарибявам  Wink
Сега да ви разсъня с една нова песен на една много атрактивна певица: http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso

# 94
ДобрЮтро... Hug Hug Hug
Мимииии извинявай миличка,че не съм била на линия да ти отговоря за толстолопа  Sad
Много ми беше натоварен деня вчера и изобщо не можах да стигна до форума....

Аз лично шаран и толстолоб правя на плакия,защото става божествено вкусна.

В малко водичка задушавам 6-7 глави лук на филийки,1 морков на търкалца,1 глава чесън обелен и нарязан на филийки.Като омекнат морковите добавям 1 буркан домати,2 дафинови листа,4-5 зърна бахар,щипка черен пипер,сол на вкус.Чакам около3-4 мин. да поври и изсипвам в тава тази смес.Отгоре пльосвам изчистената,посолена и натъркана с черен пипер риба.Пъхам във фурната да се изпече.Става СУУУУПЕРвкусно!
Даже Никулденския шаран така го правя вече не знам колко години....На тази рецепта научих сума ти хора в Готварския.Всички са доволни.

# 95
Добро утро  и от мен - чета ви всеки ден , но не пиша защото няма кой-знае какво ново при мен . Режима си върви нормално , имах малки прегрешения но явно не са били фатални , защото всичко си е в нормите.
Имам нужда от вашия съвет и много ще се радвам ако някой ми помогне - решила съм да си купувам тефлонова плоча за печене , имам оребрен грил тиган но вече е за смяна , та се чудя да си купя плоча или нов тиган - какво мислите

Благодаря ви много ....... Hug

# 96
RENI 125, точно затворих страницата с мнения  и съвети по този въпрос-ето, виж тук!

# 97
Petenci-cvetenci, mimensita, благодаря ви!  bouquet
Съпругът ми Дюканства вече от месец и нещо. Свали 8 килограма и от една седмица не пие хапчета за кръвно.  Praynig Чудя се дали ще успее да задържи резултата.  newsm78 Някой има ли наблюдения при мъжете как стои въпроса със задържането? Питам, защото си мисля, че при тях нещата би трябвало да стоят по друг начин - имат други хормони, структура на тялото... newsm78

# 98
Съпругът ми Дюканства вече от месец и нещо. Свали 8 килограма и от една седмица не пие хапчета за кръвно.  Praynig Чудя се дали ще успее да задържи резултата.  newsm78 Някой има ли наблюдения при мъжете как стои въпроса със задържането? Питам, защото си мисля, че при тях нещата би трябвало да стоят по друг начин - имат други хормони, структура на тялото... newsm78
Моята половинка (всъщност де да беше половинка, а ми то - 2/3  Rolling Eyes Crossing Arms ) свали миналата година 25кг, от които последните 10-11кг с Дюкан, но не направи никаква трета Naughty , подкара я по старо му и полека-полека си върна около 15кг.  ooooh! Така че въпреки че мъжете са по-облагодетелствани, все пак не са и миропомазани... Както казва Дюкан - едни и същи причини водят до едни и същи последствия...  

Специални поздравления за Ече и Светлат по случай прекрасните събития! newsm51

Много гушки за всички - и за пишещите и за наблюдаващите (май напоследък втората категория преобладава  newsm78) !   Hug  Hug  Hug
Лек, усмихнат и отслабващ ден!    bouquet 

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 11:20 от blumchen_fee

# 99
  • София
Здрасти на всички!  Heart Eyes Hug

ето снимките от вчерашната среща:

http://www.album.bg/nelsun/images/19417727/114437/

Съжалявам, че толкова късно ги пускам, ама вчеря бях Летащият холандец...., а и сори, че са толкова малко, но имаше няколко снимки, заради които присъстващите биха ме подложили на линч, ако не ги бях изтрила  Joy Joy /включително и аз самата себе си  Wink/, явно повечето не сме били за снимка вчера  Joy Joy Joy

Цунки на Дими и Мони на Майлсчето - големи са сладури. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 11:32 от nelsun

# 100
  • София :(
     Знаех си аз, че приличам на нещо, изравено от котката в някоя кофа, ама така се и чувствах вчера. Не че имах причина, но има и такива дни.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 12:12 от mimensita

# 101
  • София
Мименситке, а бой искаш ли?!?!?!  Mr. Green

# 102
Здравейте момичета,докато ви прочета щателно и да рзгледам снимките стана обед!Аз вчера почивах и сутринта нямах време нито да пиша нито да ви чета!Та да се похваля защото много се бях ядосала и отчаяла че бях стигнала 65кг,то било водичка и след МЦ като се претеглих вчера сутрин  newsm44 вече съм 63,500 но вчера имах гала и съм решила днес и утре да съм отново на П та да си замине и това което е останало. Mr. Greenнадявам се!Вещи, а ти така ме разсмя тази сутрин като прочетох защо сме дебели,че дори си го извадих в предпочитани да си го чета когато ми се прииска а и да го покажа и на сестра ми която също е в нашите редици и е вече в трета фаза и е много доволна от диетата.Да знае от какво е била дебела!Това за сега от мене

Чакаме да хванеш гаджето, да  luvbed , после  preggo и  stork-boy , а като се стигне до тук breastfeeding ще видиш какъв  bombs ще ти порастне. 

Стискайте силно палци тогава  Praynig Praynig Praynig   (Ама емотиконите ти много ме развеселиха)  Joy
А дали после ще нацицея..... дай боже да стане. Ама и да си остане, че няма да се разберем иначе....  #2gunfire
labello благодаря  Hug Hug Ако след вторник се окаже и че ще има на кого да ги покажа.... ехеееее.. къв кеф ще е. Има да подлитвам....

Спокойна вечер на всички, чакам с нетърпение снимки от днешната среща  Hug Hug Hug И да спите сладко и отслабващо
И вие май всички сте отнесли плувките давным- давно, ама утре като цъфнете по първи петли аз ще хъъъъъъъркам сладко сладко  Joy
Сега да ви се похваля: Имам цикъл! То пък голяма хвалба  Joy
Gardenia, и аз го имам т'ва, ама не гУ щЪ. Ха да ти е честит. Започвайте да мислите за дружинка на Наденцето  baby_neutral Няма да дебелея сама я.... то пък и кога ще стане.... един господ знае newsm78
и аз ти стискам палци дано всико да е наред при тебе и да потръгнат нещата.Лек и отслабващ ден на всички че май се олях днес!  bouquet

# 103
  • София
Хм, така значи. Като сме 4 на среща, не се снимаме, като сме повече - да.  Crossing Arms От тук нататък снимките ми с вчерашните покупки (пар. 1001)

http://valentina75.snimka.bg/daily/sboren.436836.16068923

Снимките са правени от мъжа ми, а той няма много търпение да изчака фокуса и натиска наред... ooooh!

# 104
  • София
Здравейте)
преди време бях на Дюкан, изкарах си всички фази, достигнах желаните от мен 54 кг. Постепенно спрях и триците, може би не е правилно, но ги спрях.

Оставих си обаче правилото поне веднъж в седмицата да съм на протеинов ден. И ходя на народни танци - движението си е важно и ме кара да се чувствам добре.

Килограмите ми си седяха в нормата.

Обаче преди 1 масец ме захвана или грипът, или настинка някаква. Която после прерастна в грип. Три седмици всеки ден с температура. Ужасно гаднярско. И спрях - и танците, и диетата. Спях по много, не се движех и се опитвах да минасамо с най-неотложните си задължения.

За този месец, месец и нещо качих 2,5 кг. От 4-5 дни съм си в нормалния ритъм на живот - веднъж ходих на танци, спрях да лежа при всяка възможност, онзи ден бях цял ден на протеини и днес се премерих - половин килограм надолу.

Бях се притеснила, че пак ще започна да наддавам. Обаче Дюкан е безотказен, когато се спазват правилата  Peace

Исках да си споделя и да ви кажа - успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт