Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 46 328
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Може  Peace

# 151
  • София
Здравейте,прекрасни дюканки!

Страхотни снимки видях отново! Супер сте момичета!   bouquet
Валентина и ти изглеждаш страхотно!

Аз съм стриктна, накрая на седмицата ще се меря!
хубав ден!   bouquet

# 152
Имам листа стевия в шкафа от две години. Жал ми е да ги хвърля, че беше скъпа. Rolling Eyes

# 153
Привет момичета!
Отдавна не съм се вясвала тук, та да питам. Варненска срещичка ще има ли?  Grinning
Видях хубави снимки. Чудесни сте!
Аз използвам Стевия - ами по-тръпчив вкус  има. Определено вносната беше по-добра от българската, но вече не мога да я намеря.

# 154
  • София
Polly-Wolly, от течната стевия имам, но в канелените бисквити (само това съм правила досега с нея, като изключим провала с фалшивото мляко с ориз) не се усеща много - даже може би, ако не бях чела мненията за остатъчен вкус, нямаше и да обърна внимание. Вчера като си хапвах канелени бисквити... въобще не се замислих за странен вкус. Та за тях ще си продължа със стевията.

# 155
  • Варна
...А бе Лорка нещо се изгуби по трасето  newsm78

Силно съм трогната от вниманието!    Мерси!
Лорка сега проучва внимателно челния ви опит в старите темички,за да се нахъса здравата и да се включи в бандата след
празниците,понеже сега пости.

# 156
Здравейте, мили дюканки-стройни фиданки!
Ние от вчера сме си у дома, малко съм ошашавена още, но татко и батко помагат доколкото могат. Много благодаря за милите думи на Нелсън, Мастърчето, Татит, Флучия, Музичка, iv mikova, miss Marple, Gardenia, mmmshushy 80, mimensita, Paia4e 54, ако съм пропуснала някого-моля за извинение. Сега седя пред компа, а тя спи в ръцете ми, толкова е сладка, че ми се насълзяват очите чак, но то нали моето гардже си е най-рошаво...
Светле, прегръщам те силно и много ти се радвам, пожелавам ти лека бременност и на финала едно сладко ангелче, което да те просълзява, като мен сега!
Татит- и на теб пожелавам същото, ти си вече много близо...
Ех, събуди се, хайде отиваме да се цоцкаме...
Целувки

# 157
Здравейте!Аз съм нова. Приемате ли нови попълнения?
Днес ми е първи ден на тази диета.Дано и аз да успея!

# 158
  ЕМИЛИЯ88,дай малко инфо за себе си!Колко си високо,колко години си,колко кг.имаш да сваляш,колко кг.трябва да си по калкулатора на Дюкан??? newsm78 Thinking

# 159
По-рано бях писала, че имам болки в областта на кръста. Днес се разбра от какво е - дископатия. Казах на лекарката, че отслабвам и тя дори ме окуражи - да продължавам смело. Видяхме се за малко с Михи69 - промяната е убийствена.

# 160
  • София
eche newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 и аз се просълзих!!!!

# 161
eche,да ви е живо и здраво детенцето!Много,много да ви радва и да бъде щастлива!

Ох,тоз сладкиш на Лео едвам му устоявам да не го омаам целия. smile3502
Хапнахме гъбена супичка и малко пуешко.
Сега ще пиша на сайта на бтв заради сериала дето ни го оставиха само за петък. #2gunfire Ще ги линчувам набързо. #Cussing out

# 162
Днес ми беше първият ден, хапнах си едно сварено яйце и едно кисело мляко. Опитах се да хапна и трици накиснати в кисело мляко, но повърнах от тях.... такова нещо не мога да ям. Ще се отрази ли на диетата момичета?

# 163
Днес ми беше първият ден, хапнах си едно сварено яйце и едно кисело мляко. Опитах се да хапна и трици накиснати в кисело мляко, но повърнах от тях.... такова нещо не мога да ям. Ще се отрази ли на диетата момичета?

Това НЕ е Дюкан!

# 164
  • София
L O V E, прочете ли първа страничка? Яденето ти е абсолютно неприемливо като количество, да не говорим, че и като състав е просто ужасно бедно. Трябва да ядеш месо или риба, сериозни количества, готвени, варени, печени на скара пр. Свареното яйце и кисело мляко е като за между храненията. Ти днес направо си го изгладувала този ден. Правилно ти казва Гардения, че това не е Дюкан, това си е гладуване. Дюкан не е диета, а режим на хранене. Ако нещо не ит е ясно (след като изчетеш първата страница), питай - ще помагаме. Но така няма да стигнеш далече.

Триците са задължителни, да. Ще ги ядеш всеки ден цял живот. В блога, посочен на първа страничка има рецепти за най-различни вкусотии с трици - сладкиши, мъфини, дори само с кисело мляко и степче са аромат и подслаждане, ще ти дойдат добре. Опитай, не е чак толкова неприемливо.

Общи условия

Активация на акаунт