Наследниците Дел Монте - БТВ, 13.30ч

• 6 169
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,нова съм току-що се регистрирах.Зарадвах се,че има нещо и на български за "Наследниците Дел Монте" разглеждах в youtube но е много разпокъсано и въобще не мога да разбера,кое какво е и епизодите не отговарят на нашите.Сега беше 59-ти епизод,а като напишеш в youtube 59.ти и ти излиза много по-назад отколкото сме сега.Темата не е много активна доколкото прочетох,но да се надяваме,че и това ще стане има доста серии за обсъждане,а и лека -полека нещата започват да се разплитат.

Много ми харесва Паула като жена,много е красива според мен,но да търпи толкова унижения в името на любовта си към Хуан това не мога да го разбера,буквално я прави на парцал,а тя само му се бута.

Хосе ми е много отвратителен,злобен,подъл само интриги върти.

Лукас ми е много наивен,пасва си идеално с Росарио и двамата са такива  Laughing

Педро е сладур от всички братя най-много той ми харесва като външност,но колкото и да обичаш някого,като виждаш че му създаваш проблеми и го наранявш би трябвало да се оттеглиш,а той продължава.

Хулиета е толкова обсебена от мисълта за Хуан и Паула ( НЕ ЧЕ НЯМА ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА)но все пак така се тормози,а и като говори нон-стоп на Хуан за нея нищо не печели.

София е една дърта усойница,която само гледа какво гадно да направи и после милата не искала,не била разбрала и така нататак.Обеща на Бланка да стои далеч от Мигел и се хвана с Елеутерио за да накара Мигел да ревнува.А с изпълненията си наистина съсипа живота на дъщеря си,която ужким много обича.

Добре,че Гаспар си седна на задника и престана да забранява всичко на Лупе,иначе и той се водеше по акъла на Хосе.

Четох резюметата на епизодите,пише че Беатрис и Хосе пак ще са заедно.Ако това стане тази я обявявам за най-голямата глупачка която може да съществува.И е направо жалка ( мое мнение)

# 31
  • На края на вселената!
Здравей!
Всички епизоди се качват ТУК
Епизод 59 още не е готов явно, затова не е качен  Simple Smile

Аз все още искам Хулиета да се осъзнае, да разбере, че Педро не е приятел, а много го обича.
Искам Хосе да си получи заслуженото, но не знам от кого ще да е.

# 32
Ей как се радвам, че най-после има развитие в темата и не си пиша сама  Mr. Green bof4eto добре дошла   bouquet
Аз много искам Паула вече да каже на Хуан, че е бременна, нямам търпение да му видя реакцията. Хосе няма какво да го коментирам, той е толкова пропаднал и деградирал, но според мен още обича Паула и нарочно и прави мръсно  Thinking Хулиета много ме дразни от самото начало, в много ситуации въобще не е права и много ме изнервя, Педро да си я взема и да я укроти малко  Mr. Green И аз най-много от всички харесвам него  Heart Eyes Толкова е мил и внимателен и хубавичък.. сладурче. Според мен Паула няма почти никаква вина, в смисъл тя не знаеше, че не е дъщеря на стария Дел Монте, майка и е виновна за абс. всичко  Crossing Arms Много ми харесва любовта и с Хуан, много си подхождат, повече от Хуан и Хулиета, тя е за Педро  Whistling А Лукас все още е влюбен в Паула.. а предложи на Росарио да се женят  Crossing Arms

# 33
  • На края на вселената!
Аз не мисля, че Лукас още е влюбен в Паула, поне не както преди. Повече обича Росарио.

# 34
Благодаря за милото посрещане  Hug Донякъде разбирам Хулиета и и съчувствам,защото наистина много ядове бра с Паула,но там най-много е виновен Хуан според мен,защото не застава ясно да изрази позицията си,а ги баламосва и двете честно казано.Наистина сякаш Педро по и подхожда на Хулиета,а аз много харесвам моментите на Хуан и Паула,много са ми сладки.Но това,което ме дразни в Паула,е че си премълчава лъжите на София,и я прикрива и по този начин позволява и на Хосе да я тормози,като не и пука за парите да му беше казала.Хосе я наплаши,че Хуан няма да и повярва,че не е знаела,но той наистина я обича и рано или късно щеше да и прости.Когато му каже за бремеността не вярвам да и повярва,то с толкова лъжи нищо учудващо

# 35
Аз не мисля, че Лукас още е влюбен в Паула, поне не както преди. Повече обича Росарио.

Да, ама днес като Паула го помилва по вратлето и пак имаше това тъпо изражение на влюбен глупак.. А Берта въобще не ми е забавна, много са ми тъпи моментите с нея.. 50-годишна девственица  Tired

# 36
А грешката на Хуан беше уникална,когато нарече Хулиета "Паула" направо побесня,чудя се дали ще умре или ще се оправи и остане с Педро щото накрая Паула и Хуан се събират доколкото знам.

# 37
bof4eto от къде имаш такава информация  Mr. Green  Wink

# 38
  • На края на вселената!
Не съм bof4eto, но отговарям. В сайтове има спойлъри (какво ще се случи напред). Ето част от събитията: (в бели букви, който не иска да не чете)
Сменят Лупе с друга жена(на мен лично не ми харесва).
Хосе се опитва да я прелъсти,но тя не се дава
Хуан разбира,че Паола е бременна,но отначало не вярва,че той е бащата.
Хулиета скоро отива при Педро.
Хосе се прави на мил пред Беа и тя отначало не иска,но после пак е с него.За кратко ,защото Хосе отива в затвора.
След смъртта на Хулиета ,Педро се влюбва в новата ветеринарка
Едва в края на филма Хуан и Паола се сдобряват.

# 39
Томасе    bouquet Педрооо  Cry

# 40
Ех как ме е яд ,че не мога да гледам вече филмчето(започнах работа),но дано се включвате по често с коментари за да разбирам какво става.
ББМного ми е жал за Хулиета,все се надявах на чудо,и мислех,че накрая ще се съберат с Педро,но...

А Хосе ми е отвратителен как може да се държи така с Беа,не го понасям ако знаете как ще се развият тяхните отношения пишете с ББ

Томасе благодаря за ББ  bouquet  bouquet  bouquet

# 41
Моля Ви кажете ми как да пиша с бели букви ?

# 42
  • На края на вселената!
С бели букви можеш да пишеш така:
Код:
[color=white]Ще се случи това с Педро и онова с Хуан като пример [/color]
Когато напишеш нещо, преди да натиснеш публикувай, натисни Предварителен преглед и виж дали се е получило Simple Smile

mamast, всички епизоди ги има качени  ТУК

Можеш да наваксаш и да се включиш с коментар  Hug

# 43
Томасе,много ти благодаря   bouquet Гледах последната серия,и там Паула имаше близнаци и и Хуан отиде при нея и нещо и каза,незнам какво,после се целунаха и тръгнаха заедно прегърнати и последната сцена от филма е как тя препуска с коня заедно със всичките си "братя" Стана,станааааааааа  Laughing Laughing Laughing с белите букви е това,което видях във финалната серия,като гледах клипчетата на филма в youtube.

# 44
Най-накрая и дойде акъла в главата на Хулиета,макар,че честно казано ми е мъчно за нея.Но тя два пъти прави една и съща грешка,тръгва си от Хуан прави се на студена и недостъпна,сипе обвинение след обвинение,а после плаче.В края на краищата писмото не беше кой знае какво,даже пишеше че и освобождава терена така да се каже.Сега спор няма ,че е гадно мъжа ти да мисли за друга,но и тя по никакъв начин не го предразполага да я забрави,като постоянно му говори за нея,и е вечно нацупена,вечно тъжна,вечно се карат.Целия проблем на Хулиета според мен е в това,че Хуан може да я е обичал в продължение на 15 години,но после се е влюбил в Паула.Не можеш да си заповядаш на сърцето а и според мен прави всичко това от гузна съвест,имам в предвид опитите му да я задържи.

Общи условия

Активация на акаунт