Наследниците Дел Монте - БТВ, 13.30ч

• 6 167
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
Дам, съгласна съм.. най-сетне да и дойде просветление, че единсвеният мъж, който я обича истински и безусловно - това е Педро.. ама малко късничко  ooooh!

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:38 от H0uSse_Baby

# 46
 newsm78 Хосе ли? Не е ли Педро ?  bouquet

# 47
Мислех си нещо гадно за Хосе и съм сбъркала имената  Embarassed  bouquet

# 48
# 49
Хуан и Паула

# 50
# 51
А малееееее няма такъв идиот,всъщност и двамата и Педро и Хуан.Хуан защото пробута Педро на Хулиета за да е спокоен и да си облекчи чувството за вина,а Педро знаейки,че Хулиета обича Хуан и заявява,че той го е помолил да е с нея  Laughing Laughing Laughing #Crazy

А Паула неискала така да стане ?!?!?!?! а как бе душицо как искаше да стане ??? Ама и тая мацка направо ме удивлява,то се обиждаха,то я гони от къщата,то се държеше с нея просто кошмарно и постоянно я унижаваше а тя обаче тъпа и упорита и продължава да тича след него.

Радвам се,че изгони София,тая много ме дразни.1000000 пъти беше предупредена и пак го прави,нека и е  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 52
bof4eto напълно съм съгласна с мнението ти  Hug Харесваш ми, темата покрай теб живна   bouquet
За серията - Паула вярно, че е влюбена и аз искам да е с Хуан, но наистина трябваше да се отдръпне, поне като знаеше, че Хулиета е болна.. И аз съм била в такива подобни ситуации.. Даден човек иска да е далеч от теб, но ти не можеш да го оставиш така.. СМС ли ще му изпратиш, писмо ли, но това те успокоява до някъде  Wink Но и Хулиета е толкова глупава, въобще не ми харесва образът и.. Жалко за Педро само. И аз се радвам, че Паула изгони София и мен много ме дразни, както и Берта, а да не забравям и Бланка  Sick И Лукас не може да ме заблуди, че не изпитва вече нищо към Паула, може да обича и Росарио, но все пак.. А Хосе  #2gunfire #Cussing out

# 53
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

определено трябваше да се оттегли,както сама каза на майка си"това семейство трябва да е единно" и че имат много да страдат" а тя какво направи ? Лукас си има отношения към Паула определено,ако тя беше поискала да е с него Росарио щеше да изхвърчи,но понеже Лукас разбира,че Паула обича Хуан е безмисленно да се бута там,но че има чувства към Паула според мен има.

Благодаря ти за милите думи  Hug

# 54
Ох, надявам се по-скоро Гаспар да разкрие Хосе и да го вкарват в затвора, че ми е много противен  Sick

# 55
Че го разкри вече разкри го,ама сега той ще отрече всичко и глупака Гаспар ще му се върже.Поне Лупе има акъл в главата и предполагам няма да повярва на Хосе.Вече в няколко серии се чудя нали взеха много пари за да запишат диска,нали и наградата от 1 000 000 която спечелиха от телевизията а Беа не спира да повтаря,че няма пари.Как става тая работа ? Росарио ме кефи,ако ще живота и да зависи т това тя тайна не може да опази,и всеки път като сгафи обещава,че никога няма да се повтори ахахахахаха разбира се до следващия път Laughing Laughing Laughing

# 56
Да бе, това с парите е много странно  Thinking А Росарио винаги ми е била доста глупава, Хулиета е същата като нея, сякаш са сестри  Laughing Mr. Green Само донякъде Консуело е малко-по умна.. Докато другите две са направо ужас  ooooh! Аз пък никога не бих отишла при Паула да и искам обяснение и да и вдигам скандали..

# 57
Глупава и наивна,също като Лукас,те за това двамата са си един за друг  Laughing А колкото до Хулиета според мен тя понеже е от много години с Хуан и явно си има нейна представа как трябва да са нещата м/у тях и когато това не се получава се нервира,само,че преди 15 години Хуан е бил влюбен,а сега просто не е.Педро правилно му го каза,че обича Хулиета,като приятелка,а не като жена.И аз не бих го направила определено,и какво постигна като и пролоша пред нея ? Нищо и макар Паула после да каза,че не понася вината от това,че и е съсипала живота не спира да се домогва до Хуан.

# 58
Знам колко е трудно да си на мястото на Хулиета, но просто трябва да имаш малко достойнство..  Tired Дам, Росарио и Лукас са си един за друг, но са едни такива наивнички  Mr. Green Ох, а роклята на Берта.. все едно беше нощница

# 59
Направо на нощница си приличаше  Laughing Laughing Laughing на моменти Берта много ме дразни,но иначе доста се забавлявам с нея,то бива бива целомъдрие,ама тя бие всички монахини на куп  Laughing

Надявам се Паула най-сетне да изгони София,все и се разминава все нещо се случва,а направо не мога да я гледам   #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт