Наследниците Дел Монте - БТВ, 13.30ч

• 6 169
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Хуан и Паула   Peace

# 61
Само да вметна, че в анкетата може да се гласува за 3 двойки  Peace Аз съм гласувала за Гаспар и Лупе, Паула и Хуан и Педро и Хулиета  Wink
Хаха, целомъдрието на Берта трябва да се запише някаде.. то бива, бива ама.. 60-годишна жена да иска съвети за първата си брачна нощ от 20-годишна  Laughing
ЧерЕн_ШокоЛад добре дошла Hug

# 62
Ще видим утре какво ще стане,ама нещо много яко се нахендриха с Естебан,направо ще им отрови душичките.В началото мислих,че е като Хосе,но после се разубедих.Хосе е злобен,подъл,налита на бой,докато Естебан е просто алчен нищо повече и според мен не би прибегнал до насилие,чакам с нетърпение серията,когато ще го разобличат.

# 63
Ох и аз така.. Толкова ми е противен Хосе  #2gunfire Мисля, че София наистина обича Паула и сега ще и е много нужна.. Но мен така ме дразни  #Cussing out

# 64
Днес не можах да гледам серията,изпуснах и началото и накрая спря тока  #Cussing out та видях от там,когато Паула подаваше на Хуан диктофона.Тази вечер ще изгледам повторението и утре ще коментирам,че сега ми е много откъслечно,но желанието ми се изпълни бързичко.Гадния Хосе сега ще има да лъже и да маже,да видим дали ще му повярват.А тая Бланка е най-голямата досада,която може да има #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 65
Дам, много съм щастлива, че Паула най-сетне каза на Хуан, но разбира се той е тесногръд сноп и не и повярва, че тя не е знаела, а я изгони като мръсно коте и разбира се тя не му каза за бебето  Confused За Бланка и аз нямам думи.. толкова е зле, не може ли да проуме, че Хуан и Хулиета нямат бъдеще заедно, а продължава да натиска  Tired И Беа.. стори ми се, че ходи при Хосе да го види и утеши. Не видях точно ситуацията, но ако е така нз..  ooooh!

# 66
H0uSse_Baby   Hug   

и аз днес неможах да гледам  Tired  кога ко повтарят  newsm78  в 1 ли започва или ?

# 67
Там някаде, около 1-1:30 е  Peace

# 68
Вчера започна в 00,45 някъде или 00,50.Тази Бея направо е.......................нямам думи след такова отношение,обиди,дори детето и взе а тя пак при него търчи,направо започва да ми става противна.То бива,бива ама тея жени там нещо хич не са наясно със себеуважението и няква гордост.А Паула вместо само да реве да му беше казала,че е скъсала с него,защото Хосе и е казал,а не само да плаче и да го гледа,все пак го познава,но и на Хуан не му е лесно,то с толкова лъжи лесно ли е да повярваш?

# 69
За Бея съм напълно съгласна, тя е малко като Хулиета  Tired Ако бях на мястото на Паула щях да му кажа всичко от край до край.. особено като знае какъв е Хуан  ooooh! Ама и той е много тесногръд.. ужс  Crossing Arms  Хосе да го тикват в затвора и да изчезва  #2gunfire

# 70
Неговите думи не ги взимам много-много насериозно щото преди я наричаше луда и какво ли не,а след това пак отиде при нея,ама въпроса е друг,че като ще му казва истината да дава открай докрай,а тя на час по лъжичка   bouquet  bouquet  bouquet ще видим каква ще я измислят от тук нататак.

# 71
Мхм, обаче мисля, че повече от половината епизоди са минали вече  Peace

# 72
http://www.telenovella-bg.com/movies/episodes/hijos-del-monte

ето тук са резюметата на сериите до 120-та.

# 73
Този Хуан мн ме дразни.. Ходи да държи някаква сметка на Педро.. че с какво право бе - първо му казва, че му предоставя Хулиета, после пък.. внимавай да не я нараниш.. Абе смотльо той да не теб.. И какво се зъби на Паула все едно тя му е виновна, че той е правил секс с нея и че и е направил бебе.. че с цялата си наглост и пари и предлага ooooh! А тази Бланка каква е нагла и тя, постоянно ходи и си вре носа навсякъде.. адски ми е противна #2gunfire Виждам, че вече са сменили Лупето.. ама защо някой знае ли? Тази май ми изглежда по-дебеличка, въпреки че гледах само трейлъра в сайта на БТВ..

# 74
Момичета.. пак ли ме оставихте сама с Хосе #2gunfire Новата Лупе е по-хубава.. Някой знае ли защо са сменили актрисата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт