Наследниците Дел Монте - БТВ, 13.30ч

• 6 177
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте!  Simple Smile Гледах Наследниците Дел Монте в оригинал и сега по БТВ гледам само по-интересните неща.
Всъщност остават 2 епизода, защото в оригинал епизодите са по 25-30 минути /от БТВ събират почти 2 серии и ги дават за една/,
а и в сряда започва новия сериал - Непокорно сърце.  Simple Smile

# 91
И на мен не ми харесва новата ветеринарка,и аз виждам някаква прилика с  Хулиета.Ноооо много ми стана жал за нея  тази болест много я измъчи.

# 92
момичета ето една темичка за тези който харесват Педро  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482266.0      Flutter

# 93
момичетаа вече ми е самотно да си пиша сама  smile3518 smile3518

# 94
И аз съм туук Hug Ей сега ще гледам серийката Wink

# 95
0k пиши после аз съм тук  Wink

# 96
 newsm45 newsm45  свършиии мале що  рев падна гогато Хулиета умря най-вече когато Хуан каза на семейството и че  вече я нямя стана ми много гадно за педро  Cry чудя се гаспар как е приел новината че Хуан ще се жени за паула  newsm78 Laughing като знам колко я "обича"  Laughing  ще ми липсва тоя филм  Heart Eyes

# 97
Мда.. Свърши.. Наистина много тъжен момент когато Хулиета умра.. Мен не ме впечатли много филма, но за запълване на време ставаше.. Миличкият ми Педро.. Да дойде да го "утеша"  Mr. Green hahaha

# 98
Е поне хванах последната серия....ще ми липсва филмчето,определено ми харесваше макар,че последните серии не можах да ги гледам много,много.Наистина много добре изигра ролята си Хулиета,беше много тъжно....добре си поплаках и аз със тях Embarassed  Laughing

# 99
Ако знаете Хулиета в какъв филм я гледах.. Shocked И докато се сетя от къде ми е позната тази актриса.. ooooh! Много е готина. Филмът е Grado 3 . Peace

Общи условия

Активация на акаунт