Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 882
  • 182
  •   1
Отговори
# 135
Не, искрено ме забавляват, но не могат да ме накарат да им вярвам. Laughing
Точно Grinning

# 136
  • Русе
Не. Вярвам само в научни доказателства.  Wink

# 137
Не,не вярвам Simple Smile

# 138
# 139
Не, не вярвам, точно разни баба ми разправяха,че корема ми бил еди как си разположен и съм щяла да имам момче, е, да, ама се оказа момиче! Grinning

# 140
  • София
Ами аз малко скептично гледах на определането на пола по бабешните методи (номера със солта), но и трите ми пъти ми казваха какво ще е (не исках в никакъв случай да ми казват при прегледите с ехограф). Но при мен майчиния ми инстинкт се оказа верен и аз си знаех.

# 141
  • Пловдив
Не вярвам в тези неща.
Първия път всички пророкуваха момченце, с изключение на таткото и си имаме момиченце. Сега изобщо не вярвам, а само се забавлявам със залаганията и 100% предсказания, че ще е момче  Laughing
Живот и здраве ще видим юни месец, тогава ще пиша отново.

# 142
# 143
Не, искрено ме забавляват, но не могат да ме накарат да им вярвам. Laughing
Точно Grinning

Да bowuu Много са забавни, но не и достоверни. За мен всички бабки и лелки са предсказвали, че ще бъда момче, родителите ми дори са били готови с мъжко име Laughing

# 144
Категорично НЕ  Naughty

# 145
Нито са ми забавни, нито им вярвам.

# 146
  • София
Ако методите отпреди 100 години бяха точни, то и досега щяха да се използват.
Не позволих нито един от тези методи да бъде използван върху мен, докато бях бременна. Една приятелка искаше да ми слага сол върху главата и щях да се саморазправям с нея, ако го беше направила  Mr. Green

# 147
Ами по-скоро не!Зашото всички казваха че бебето ще е момче,дори мен ме убедиха,а като отидохме на 4Д доктора каза:"-Ами госпожица ще е,ето вижте.. Flutter"Но най-сигурно ше се покаже юни месец! Crazy

# 148
  • Някъде там на юг...
Абсолютно НЕ вярвам!
Бабата на мъжа ми каза, че бебето щяло да е момче въз основа на изчисленията и за смяната на кръвта   Crazy

# 149
  • София
Изобщо не вярвам!
Коремът ми беше високо и беше остър, всички казваха, че бебето е момче, но както е видно от линийката ми имам дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт