Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 324
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
   Някой да е чувал или ползвал тази боя за коса?
Аз все щое се двоумя с боядисването, другата алтернатива е Лореал, но тази е по - скъпа, и се чудя дали не е по - щадяша...
http://www.biolifecosmetics.com/index.php?pgs=00000000005

# 481
  • Пловдив
Всички телета да си признаят!  Mr. Green
Аз тайничко се надявам бебето ми да се роди мааааааалко по-рано и да хване телешката, не близнашката зодия.  Blush Заради таласемията имам всички "шансове" за това, но по-важно ми е да бъде здравичко.  Praynig

Щооо нещо против близнаците  Mr. Green Аз съм първо юнско  Crazy Според единия лекар и термина на бебето е тогава...
А за по-ранното раждане дето му се молиш ще ти се карач, че аз с моя горчив опит... Кали трябваше да е на 04.06, а април се роди...
За имената някой питаше - мъжко си имаме твърдо, женското е проблемно - мъжът ми иска да е адашче на Бръмбазела  Mr. Green

Аник, честита ви годишнина   bouquet Дълги години още да се обичате  Hug

Точе, радвам се, че си по-добре  Hug Дано повече нямаш притеснения  Praynig

# 482
Девил, аз също като бях ученичка ( до преди 5 години  Rolling Eyes ) си правих венците сама  Peace Сега обаче тук клонки няма от къде да си намеря и затова купих миналата година изкуствен  Rolling Eyes на мен Коледа ми е любим празник и украсяваме цялата къща  Peace Но за сега се въздържам, тъй като Кари е малко палава и обича да маха украсите  Mr. Green

Размера на гърдите няма никакво значение за кърменето  Peace Моите гърди са малки и съм нямала проблеми  Grinning

Точе, тук тези кошници ги наричат Moses Basket ( Мойсеево кошче ) и са много популярни. Аз лично си мислех да вземе такова за новот бебе, но те се ползват само 3-4 месеца и май ще се откажа  Rolling Eyes Иначе не са толкова скъпи  Peace

Бюти, и при нас в Англия е точно както си го описала - ползва се фототерапия при тежка жълтеница  Peace Даже си спомням, че лекарката ме беше посъветвала да не се притеснявам и да си я кърмя както до сега, пък то щяло да мине  Peace Майка ми обаче веднага побърза да се посъветва да дам вода със захар, че горкото бебе  ooooh! Изобщо близките могат да ви съветват такива неща, че...  Rolling Eyes

Само да кажа за залъгалката - аз бях решила да давам на Кари, но пак майка ми каза, че ще имам голям проблем с отказването после. Защо ли я слушам? ooooh! Карина започна да си смуче пръстите и до сега го прави - нещо, което доста ме дразни и все си мисля, че по-добре залъгалка, тъй като после залъгалката я хвърляш, но пръстите не може да махнеш  Rolling Eyes

Бръмбазела, то ние си мислехме първо за Изабел като име, но решихме Бела, че по-кратко  Mr. Green

# 483
Змейче, айде мъжо да се радва не се опъвай и ела в нашия отбор  Peace Хубаво си е името  Wink

# 484
  devil,  аз също съм на вълна украса и дори съм поставила задача на мъжа ми да качи от мазето украсата и ще напрвавя елхата и украсата най - вероятно през уикенда. Май ви споделих, че в кабинета на доктора ми вече има елха/ бях на 19/, и е много сладко и вкарва много настроение.
  Сигурно много те разтоварва правенето на венци.
Успокоява много.А и са много практичен подарък,ако си на гости и не знаеш какво да подариш.  
Winnie гледам че сме горе доло наборки,така че и аз до сравнително скоро бях ученичка Laughing
 Иначе венците ги правя от гирлянда, защото иначе много бодлички падат.

# 485
  • Пловдив
Змейче, айде мъжо да се радва не се опъвай и ела в нашия отбор  Peace Хубаво си е името  Wink

Стига да е женско  Mr. Green Иначе по-вероятно е да е Белослава - пак Бела накратко  Laughing

Точе, ако си вземеш от количките, където си говорим с тебе  Laughing не ти трябва такова кошче, защото зимния кош има матраче и може да се използва за кошче за спане  Party Бебенцата обичат за спят на тясничко - така им напомня за утробата на мама  Heart Eyes В първите месеци Кали се губеше в леглото, даже я слагахме напряко на леглото  Laughing Laughing По-удобно й беше в шезлонга или количката да спи  Peace

И аз потвърждавам за размера на гърдите - моите са си малки, е първата година кърмене бяха порастнали с цели 2 размера да не е и повече  bombs После постепенно се прибраха и си станаха като преди. Сега пак почна усиления растеж... за радост на домочадието... Няма да забравя как ме гледаха Кали и баща й след баня - и двамата с изплезени езици  hahaha Само че единия си викаше Манджаааааааааа  Joy

# 486
Щооо нещо против близнаците  Mr. Green Аз съм първо юнско  Crazy Според единия лекар и термина на бебето е тогава...
А за по-ранното раждане дето му се молиш ще ти се карач, че аз с моя горчив опит... Кали трябваше да е на 04.06, а април се роди...

Абе давате "девиации" от време на време заради двойнствената ви природа, но е факт, че сте пичове.  Heart Eyes
А Каби се роди в 38 г.с., уж напълно доносен, но дребен заради анемията ми. Навремето хем стисках да се роди рак, а не близнак, хем да излезе преди термина ми на 8 юли, че моят лекар излизаше в лятна ваканция.  bowuu И сега вероятността да родя отново малко по-рано, е голяма, според генетичката на МД. Пък за теле малко ми трябва - някакви си 10-тина дена по-рано... Blush Абе, да е живо и здраво, то си е наше.  Praynig

Змейче, айде мъжо да се радва не се опъвай и ела в нашия отбор  Peace Хубаво си е името  Wink

Ми дааааа, хубаво си е и международно. Winnie, Бела / Белла е подходящ вариант, защото от Изабел-а, галеното е или Изи (това е моето в оригинал) или Бела. Та на английски странно звучи "изи" - "лесен", не е честно спрямо детето някак.

За размера на гърдите - и аз да кажа, градска легенда е това! Размера няма общо, защото млечните канали, по които тече кърмата, са еднакви при всички жени. Просто някои имат повече маса, обем, други по-малко. Кърменето може да не се получи най-вече заради липсата на информация и адекватни съвети, по-рядко заради физиологични проблеми.

# 487
  • След завоя в дясно
Привет и от мен Бърборанки,

Като ви чета вие сте половин доктори с тези постоянни изследвания и резултати, сигурно до края на бременността и дипломи ще ви дадат Laughing То хубаво да се следят нещата, но си е и стрес.
◦♥Toche♥◦ кошчето е хубаво и удобно, но много бързо се израства. Пък и като почне да се обръща мъничето не можеш го удържа в това. - гледам, че Winnie ме е изпреварила.
Ани К честита годишнина и от мен.
Имена още не съм мислила, не бързам има време. Ще ми се да е българско, но във същото време и да се произнася лесно тук на острова.
За украсата чакам да мине рождения ден на синаката и на другия ден я слагаме. Той пък и аз вече нямаме търпение. Тук отдавна украсиха празнично и атмосферата е приказна. И малко сняг ако завали... ей мечти.
Хайде и аз да се наредя в отбора на Куковичките забравям всичко и затова си записвам на лисчета, то хубаво ама забравям къде съм ги оставила и тях ooooh! и се почва едно търсене. Искрено им съчувствам на момичетата дето учат сигурно е голяма мъка.

# 488
Аз пък харесвам много името Ева и мисля да кръстя моето беборанче така! Името е интернационално , библейско и няма съкращения! Grinning

# 489
Привет и от мен, днес имам много работа и само успявам от време на време да хвърля едно оче да видя какво си пишете - почнали сте имена да обсъждате гледам, ние с моя мъж не можем да се разберем, няма име което и на двамата да ни хареса засега(става въпрос за момче, защото аз все се надявам че ще е момиче). Иначе за момиче аз исках или Изабела или Изидора, именно защото ми харесва как на галено ще и викаме Изи, въпреки че международно звучи смешно, но все пак ми харесва.......

# 490
  • София / Сливен
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/A001002.jpg
Момичета какво ще кажете за този уред?Аз мисля живот  издраве да си го взема.
Комбиниран уред Bebedelice - BabyMoov

Комбиниран електрически уред за готвене  с пет функции:
- готвене (вари прясна храна)
- пасиране (смесва и пасира)
- затопляне/изстудяване (на шишета и бурканчета)
- стерилизиране
- размразяване

# 491
Аз от ученичка съм решила ако е момиче да е Диана.Таткото от своя страна пък иска ако е момче да носи напълно имената на баща му , така че неговият избор е Димитър.и двата варианта са одобрени вече и сега чакам само да разбера как да се обръщам към маничето вътре в мен.

# 492
Хубавелка , уредът е супер функционален! Много ми харесва!

# 493
  • София / Сливен
Да така е и цената му е страхотна 175 лв.

# 494
Ангелка, кутията ти е прпълнена и не мога да ти пиша  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт