Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 312
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
   Някой да е чувал или ползвал тази боя за коса?
Аз все щое се двоумя с боядисването, другата алтернатива е Лореал, но тази е по - скъпа, и се чудя дали не е по - щадяша...
http://www.biolifecosmetics.com/index.php?pgs=00000000005

Angelka, тази боя, както и всяка безамонячна, няма да ти изсветли косата (някъде четох, че се изрусяваш), затова по-добре не си давай парите - нищо не се получава (понеже и аз съм с ест. кестенява коса, а я правя руса). 
Тези неща за боядисването по време на бременност не ги вярвайте - това са много стари схващания, от времето когато боите за коса не са имали нищо общо със сегашните... Wink

# 541
Добро утро на малки и големи  wavey

Тези неща за боядисването по време на бременност не ги вярвайте - това са много стари схващания, от времето когато боите за коса не са имали нищо общо със сегашните... Wink
Дааа, и аз съм на това мнение - преди месец и половина се боядисах, светло кестеняво, че бях на руси кичури, но бяха израстнали вече, та нямаше накъде ... боядисах се с безамонячна боя, Игора май беше на Шварцкопф  newsm78, и боята си хвана, а и мен не ме дразнеше миризмата  Grinning

Гледам, че сте обсъждали магнезия, и аз го пия от 2 седмици почти, изписаха ми Магнерот  Peace

# 542
Добро утро момичета   Hug
atwork ох как не ми се работи днес.......иксам да се прибирам вкъщи вече...

# 543
vivid, desex,  много благодаря за инфото.
  Аз не се правя много светло руса, а естествено, като медно, но не жълто, и ми хващат на лореал боите/  в салона професионалните де/. Чудя се дали безамонячна ще направи нещо или да не се надявам. Аз мислех, че дори и малко по - тъмна да стане в корените, не е проблем, но ако въобще не хване ще е гадно.
   Мамите, които са имали контракциии - някой може ли да обясни какво е това, и ако имам, ще разбера ли?

# 544
Добро утро на всички...като гледам до колко късно пишете направо ви завиждам - аз 10 - 10.30 най-късно съм в леглото, едвам издържам и много ми се спи. Вчера мъжа ми чак ми се разсърди че не излязох с него с едни наши приятели поне за малко, а само как да си легна съм мислила  Rolling Eyes Леки успеше н петък на всички аз съм много щастлива че е последния работен ден

# 545
Добро утро момичета  Hug
Успешен петък ви пожелавам и аз!Очертава се да е усмихнат мисля, поне слънцето се усмихва тук във Варна   Nature Sun With FaceАз също днес съм в много добро настроение, защото утре е Събота  newsm44.
BeBoRanChe много хубаво ,че свекърва ти се радва така.Абе тя и моята се радва ,ама да ви кажа честно предпочитам да не купува нищо, освен ако и аз не присъствам  newsm12,че не съм сигурна какво би купила.
А аз имам голям мерак да купя нещо , но все пак се въздържам докато разберем пола на бебчо.Но все по нещица за мадами се заглеждам... newsm53 newsm53 newsm53
Да попитам Варненските мамчета дали утре някой се кани да ходи в Майчин дом на лекцията - май утре беше - че аз като съм на работа и не мога на тези в Мола да ходя???

# 546
  • София
Здравейте!  Hug

Снощи разглеждах едни списания, които ми дадоха мои приятелки, които вече имат бебенца. В едно от тях намерих списък какво е най-необходимо да се купи за бебето. Ако някоя проявява интерес ще го пусна, пък току виж мамите с опит споделили дали наистина това е най-важното или има и други неща.

Като говорите за спането. Нали съм в болничен и вчера след обед легнах и поспах, а вечерта в 22:30ч ми се затваряха очите. Когато съм на работа едва дочаквам да стане 21:30ч и съм се пренесла в царството на сънищата.

BeBoRanChe много хубаво ,че свекърва ти се радва така.Абе тя и моята се радва ,ама да ви кажа честно предпочитам да не купува нищо, освен ако и аз не присъствам  newsm12,че не съм сигурна какво би купила.

Абсолютно съм съгласна!

Днес съм планувала да свърша малко работа в къщ, а след това да отида на разходка.

Приятен ден!   bouquet

# 547
danly аз не зная дали ще мога да отида на лекцията в Майчин дом, но утре има и лекция в МОЛ-а за Пренаталното общуване. Часът е 14.00

# 548
  • Sofia
green_dawn,   Shocked това с часовете ме изуми - ужас!!! За мен първият път отдели поне 1/2 час, че и повече май  Confused Оф, никога не съм се интересувала от ЗК, рядко ми се налага да ходя на лекар за себе си Praynig Praynig Praynig
Аз се опитах да поспортувам. но нещо не се чувствам комфротно след въртенето на велото, а и тези контракции ме карат сега да имам едно на ум. Май ще се пазя повече.

аngelka, аз не мога да опиша контакцията добре - по принцип е като стягане на корема след коремни преси например. При мен няма болка. С предишната бременност постоянно си имах, но не болезнени. Не знам това доколко е опасно  Confused След две седмици ще отида при Виденов и ще видим той какво ще каже  Thinking

Аз вечер трудно заспивам, дори и по-рано да легна, поне 4 пъти ставам до 00 - пия много вода по принцип, но и заради слюноотделянето и е някакъв ад вечер - излизам от 00, лягам и веднага пак ми се ходи неистово  #Crazy Като мина 3-4 пъти, заспивам и после през нощта поне още 1 път ставам  Confused

# 549
 Zlatna,  не се колебай, а пускай списъка, тъкмо мамите с опит ще коментират и коригират, а ние ще имаме важна информация. А е и важно от гл. точка на бюджета, който ще определим
  Момичетата от София, искате ли да се организираме за лекции - в мола във вторник или пък на 9 месеца, тъкмо ще се видим, ще пием кафенце, ще направим малко шопинг..., времето е хубаво Simple Smile
И моля кажете нещо за контракциите, ще позная ли, ако имам

# 550
  • София
И аз имам проблеми със спането... Доспива ми много рано, а после се събуждам към 12 или1 и си откарвам по 1-2 часа въртене из леглото. После ставам уж да гледам някой филм, за да заспя, ама пак е доста некомфортно... И с предната бременност имах подобни "изпълнения", но почнаха чак към 7-8 месец. Ако ще е така до края, то направо не се трае...

# 551
Аник, мерски за инфото за контракциите. Много ме е страх, да не би да имам и да не знам.
Искам да ти кажа, че и в този проблем съм съпричастна. Пия ужасно много вода - над 3л., нон стоп съм в тоалетнатаи като се легна е същото, но и след като заспя, поне 2-3 пъти се будя за 00... А и незнам как застава понякога бебо, но нон стоп ми се пишка, а като отиде, не пишкам почти нищо. Понякога това се оправя, явно притиска пикочния мехур.

# 552
Добро утро и от мен Simple Smile
Ние днес сме си и двамата с мъжо в нас Simple Smile Ще ходим на гости,ще се поразходим,ще гледаме филмчета,абе семейна идилия  Hug
Златна,да пускай списъка,не се колебай  Wink
Да питам раждалите майчета,вие как познавате че имате контракции?Ние не раждалите дали ще ги различим  newsm78

# 553
Добро утро и от мен  preggo
Преди един час се върнах от докито и тя ми изписа антибиотик за кашлицата... чакаше чакаше 2 седмици че сега антибиотик... много ме е яд. Дано само да се оправя и да не навредя на бебо. С Алек в 4 месец пих отново антибиотици и слава Богу всичко беше наред с него.
Дилянка би ли ми писала на лични как да се сваржа с доктор Томова и къде е кабинета и. Благодаря ти.
Ангелка, аз съм за да се организираме за лекциите. Само кажи къде ще си правим срещата и всички мами да идват. Аз не знам дали ще мога да се класирам за тези на 9 месеца в Токуда. Знаете ли там има ли записване или директно на място.

# 554
    Добро утро! Гледам обхванал ви е голям ентусиазъм за пазаруване, мен нещо ми липсва. Гледам да го давам по-спокойно, че като знам какво ме чака...

Поне да се похваля, че вече не ми се повръща и се чувствам вече като човек.   Laughing

Oblak11 кашлям като магаре от седмица насам, преди това бях и с болки в гърлото, обаче мойто АГ каза нищо да не пия, само чай. И така чакам да ми мине.

За стерилизирането на шишета и помпи - в щатите само българите стерилизират, за другите държави незнам. Понеже доста ме мързеше си купувах един препарат за студена стерилизация. В дълбок съд с вода се слага една мерителна капачка от течността и се топят в нея шишета и помпи. На по-късен етап пък четох статия колко било противопоказно стерилизирането, това ми дойде съвсем добре и го спрях съвсем. Е малко късно - към петия месец - вече се бях изгърбила от стерилизиране   smile3515

И за боите имаше нещо  -
 значи тъмна коса се изрусява лесно с професионална боя и по-трудно с непрофесионална амонячна. А с амонячна - никак.  При предишната бременноста се боядисвах редовно всеки месец, няма да ходя с една педя черни корени, я! Та ако се боите от боядисването сега по-добре си върнете естествения цвят, все пак става дума само за още няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт