Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темитете, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които срещат бременните жени във форума?
-
Какво са препоръчителните изследвания след втори спонтанен аборт?
След втори спонтанен аборт се препоръчват изследвания като антикардиолипин IgG и IgM антитела, анти-бета2-гликопротеин I антитела, антинуклеарни антитела, TSH, TAT, MAT , NK клетки и геномни мутации, свързани с тромбофилия. Тези изследвания са важни за изключване на възможни причини за спонтанни аборти и трябва да бъдат извършени при консултация с лекар.
-
Какво да правя, ако не знам какви бактерии има в урината ми?
-
Какви са препоръките за разширени вени по време на бременност?

) с една раничка и една малка чантичка, където бяха дрешки за бебето
Ама някой от изискванията са направо смешни - чаша и лъжица??
За нещата за бебо - наистина е добре дас е купят дрешки и някой много наложителни неща преди раждането, но пък други наистина не са нужни - примерно аз бях купила сапун,гъба и т.н. за къпане, но установих, че има нещо като течно сапунче за цялото тяло и коса - много по-удобно и с помпичка
Е как може на родилка да не даваш храна и вода - това е смешно! Аз през цялото време докато раждах Кари ме подтикваха да си пийвам течности и даже ако може нещо да хапна. След като се роди бебето и се изкъпах, акушерката веднага ни донесе един поднос с храна за мен и мъжо 

и пак така (anik прости, че говоря от твое име) ще раждаме стига всичко да е наред.
) - на обяд 1 кИфтенце с 1 лъжичка хубаво омачкана зелева салата
Братовчедката на мъж ми роди преди 2 дни в Атина - секцио и с пълна упойка. Само в СФго правят със спинална
Не знам дали с Ивон видяхте поста ми за третата сливица - с две думи - детето е осезаемо по-добре от ваденето и.
Извинявам се, че занимавам всички с това, отчетната ни темичка е за друго, така че прекратявам.