Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 019
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен Hug
Тинк, не се ядосвай за глупости, просто такива хора винаги ще има, просто не им обръщай внимание, с това само вредиш на себе си и на бебка. Дано времето ти на работа минава бързо Hug
Дарида, имаш стиснати палчета днес Praynig
Цецинка, радвам се че мълчуганите са добре Hug
Tasty0703, моят хемоглобин също падна от 145 на 115 единици, доктора ми изписа желязо, т.к. не само е под нормата, но и рязко е паднал, освен това пия фолиева киселина отново и магнезий. Обади се на доктора и го питай, все пак всяко нещо е индивидуално Peace Hugmaimp, те е посъветвала за винцето и аз щях да ти пиша Hug

# 211
Момичета, благодаря ви за успокоителните думи! Hug

Знам че не бива да се ядосвам, но тази ужасна особа дето е на всяка манджа мерудия най-вероятно ги е наговорила същите и на шефа ми... И затова се ядосах...

# 212
Добро утро! Hug
Tink,не се ядосвай-"професори" има навсякъде Thinking
Браво на всички мамчета за хубавите новини и   Hands Thumbsup за всички,на които им са нужни.
За хемоглобина-моя последно беше 110,но още нищо не пия.
Относно имената ние най-накрая решихме,че нашият момък ще се казва Радостин(голяма чуденка падна между Константин и Радостин). Crazy
За количките-вече нямам нерви smile3538 тъкмо харесам нещо и после вси намирам някакъв кусур.Незнам толкова ли са ми големи притенциите......Мъжо вика-дай да купим някаква по-евтина,така или иначе после все ще искаш друга по-лека-няма да се размина само с купуването на една,та поне двете да ми дойдат на цената на една по-скъпа. hahahaКазва го във връзка,че с баткото смених 3 newsm78

Много Hug  love001 и усмивки през днешния ден!

# 213
Добро утро мамчета Simple Smile. Опитвам се редовно да ви чета, макар и да не се включвам в дискусиите. Бях доста зле с хормоните и не исках да натоварвам никого. И изпити имах, единия мина успешно, сега чета за другия. Бебка е добре. Моят хемоглобин е нисък вече втори месец пия ферофолгама. Само килограмите са ми доста +12-13, но какво да се прави. Всеки ме бъзика, че били близнаци, защото корема ми за моя ръст е доста огромен, но всяка бременност е индивидуална, както и всяко дете, така че ....Лек ден и само усмивки и спокойствие Hug

# 214
Добро утро на всички.  Hug
Тинк, не се ядосвай за глупости. Тези хора ще ги гледаш още малко, нали след като ти свърши майчинството ще си останеш в Англия.
Аз не се сърдя толкова на тази, дето се е изказала така, а на тази дето ти го е предала. ЕЕЕЕЕЕ, как мразя такива клюкари. Може да ти е приятелка, но имайки предвид, че си бременна, аз бих те предпазила от такива истории. Каквото искат да говорят, от малкото което знам за теб от писането ти във форума, мисля че шефът ти знае колко ценен кадър си. Две германки не могат на малкия ти пръст да стъпят сигурно. Hug

# 215
Две германки не могат на малкия ти пръст да стъпят сигурно. Hug

4elsi миличка много благодаря, много мило ми стана като прочетох поста ти...  Heart Eyes Hug

# 216
# 217
Здравейте и от мен ,момичета!Не издържах и си взех лаптопа в леглото ,за да ви поздравя поне! Hug Crazy Mr. Green
Сега отивам да ви изчета и пак ще пиша!
Tink бързо да ти минават ядовете  Peace Hug

# 218
МАМА ИВ, как си ти? Аз ли не съм разбрала пак нещо? Защо си в леглото? Hug
Моите бебоци днес са ме заритали здраво. Имам някакво боцкане ниско долу в областта на левия яйчник. Мислите ли, че това е от позицията на едното бебче или от неговото ритане?  Thinking

# 219
Добро утро момичета!! Тink не се ядосвай  Hug винаги има такива хора.оф сега отивам да ви изчета.... Grinning

# 220
Добро утро, момичета. Хубав ден и бъдете здрави! Отивам да ви чета, че много съм изостанала.  newsm51

# 221
Добро утро и от мен.Вчера не можах да ви пиша повече, че се изтреляхме на РД на племенницата ни.Правихме й 2 годинки.Много хубаво беше като изключим само, че тези хора за мен изобщо не се замисляха как тровят децата си.Беше толкова задимено, чак на мен ми стана гадно.
Тинк, не се ядосвай, доколкото можеш.Колко ти остава още да ходиш на работа?До празниците?
Стискам палчета на всички, които имат нужда.Аз вчера си носих изследванията и имам някакви бактерии, че сутринта ходих да си пускам урокултура да видим какви са.В четвъртък трябва да са готови.
За пътуването снощи пак си говорихме.Като изключим момента с пътуването, милото много се притеснява какво ще правя сама докато той е в болницата, как ще се придвижвам из тези задръствания и изнервени шофьори,да не се натоваря и разни такива

# 222
Добро утро момичета. Много голяма група се заформяме. Аз да Ви се оплача. От известно време имам болки в кръста, които се предават и надолу по десния крак. Имам моменти, в които като легна немога да мръдна нито да се изправя нито да си свия краката. И това напоследък е почти всяка вечер. Попитах докторката и тя каза, че бебето е затиснало някой седалещен нерв и трябва да се мажа с онези гелове като Фастум. Но за сега предпочитам да не ги ползвам и да търпя. На някой случвало ли му се е?
ААААА да не забравя пак ще си имаме момиченце  Hug
Хубав ден!

# 223
  • Пловдив
Щях да напиша добро утро, ама то си е вече добър ден Mr. Green
Тасти, моят хемоглобин преди да забременея беше около 115, но след като забременях падна на 105 и от тогава приемам желязо, не че има ефект, но........ Надявам се като правя изследвания тези дни да се е покачил поне малко.
Тинк, не се ядосвай, мила Hug
Djudit, честити розови гащенца Simple Smile
Челси, аз от страх още не съм се заглеждала много по количките и като се знам каква съм "късметлийка" ще нацеля някой боклук ooooh!
За подвижността на бебчетата да се изкажа и аз Mr. Green Събота и неделя пощуряха, буквално не спираха, но вчера и днес са много спокойни и добре, че вчера бях на лекар иначе щях да се притесня. Моите момченца по принцип са много активни, да са ми живички и здравички Praynig

# 224
Здравейте.

Тинк, момичетата са ти го казали, но и аз да подкрепя - на простаците само презрение. Такова тържество настава за душата ми когато поставя "коментатора" на място и то само с поглед. Не се коси от простотията на дребните и низки души, те винаги ще си останат такива - мизерни, нещастни и бедни на емоции и преживявания.  Hug Hug Hug
Джудит - и аз съм така, но пия магнезий 2х1 на ден. А иначе имам постоянна болка до опашката и в гърба над кръста, особено вечер. Според майка ми: не се става лесно мама, особено когато си на 34! Но аз стискам зъби и трая....

Аз да ви се похваля, най-накрая имам лекар, който обеща да се грижи за мен. Дори ми направиха картон и в понеделник съм на 2-рите изследвания за бремеността ми до сега. И дано резултатите са добри.

На всички пожелавам весел и усмихнат ден!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт