Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Деси, имаш ЛС.

Кали, страхотно, имаме си проходило детенце, да ти е жив и здрав и да те слушка сега, че май вече ще имаш много нужда от това Simple Smile

# 541
На мен днес ми отпадна ангажимента, поради което ще се класирам за срещата.

Иве, майка ми идва другия петък и тъй като не е виждала Яна много време, никак няма да е красиво да духна по купони и да я оставя сама у нас с мъжа ми и детето. Аз също съм за петъка или съботата след студентския празник.

# 542
А къде и кога е срещата днес?
Мерси на Пис и Ива за ЛС-то

# 543
Добро утро! Не съм чела още, но минавам само на бързо да се похваля  Blush
Никола направи първите си крачки съвсем сам без опора и то доста стабилно!  newsm44
Честитоооооо!!!!

И ние направихме първите си две стъпки в сряда и от тогава само това правим.Колко падания сме отнесли до днес  Sad Постоянно се пуска и тръгва и дори снощи я бяхме качили на едно самолетче в Мола и тя сама тръгна да си слиза после и докато я видим с татко и така се изтърси от горе върху плочките,че направо получих шок.Добре,че беше с космонавта и със шапка,че от бая високо падна.Ама ние сме си за убиване  #2gunfire Както и да е!Настроивам се психически,че това ни чака от сега нататък поне още 2-3 месеца докато станем по-стабилни.
Ето снимка от преди да паднем!

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 10:54 от naiema

# 544
k.penkova, а честито! Ей, сега вече няма спирка  Mr. Green

Боже, децата проходиха, а нашата е още полегнала е Тодора...  Thinking

# 545
ОО Миленка,милата ти,ми то от тук нататък ще е така Hug
Калинче да ти е честито,а сега да ти е здрава гърбината Mr. Green
Десита срещшата е в парка СВЕТА троица,знаеш ли къде се намира?

ЗА вечерния купон
на мен ми е все тая,решавайте вие,Пети попринцип ще е късно така,че приспиваш беба,тати и баба и отпрашваш Grinningпредполагам на майка ти не и трябваш през ноща Mr. Green,Рися а ти не можеш ли да го съчетаеш,първо при мама и после при нас Grinningс едцин куршум два заека.
 Вержи мина ли ти главата?как си?

# 546
Привет, гледам голяма веселба сте си спретнали Simple Smile
Мама Зари ме разби със синия език на малката, представих си как лазаши и ближеш...
И после това с циците...  Party

Пък Дени като иска да ми привлече вниманието започва да крещи с цяло гърло - бабаббабабабаб Crazy

За сега се оттегляме заедно в кухнята, аз да готвя, тя да беснее Simple Smile

К.пенкова, честито!
И на едно озъбило се бебе..ама забравих кое беше...Деничка, зъби все още нямааа.

# 547
  • Велико Търново
Ха добър ден и от мен   bouquet

Миленка, Калинче, е сега вече дупе да ви е яко, както се казва  Laughing Браво на Бела и на Никола  Hug

Аз да кажа за Мартеничка, че тези дни се видяхме случайно и много набързо. Добре са с Дара. Предполагам, че няма време да пише понеже е на лекции, а и се занимава с Работилничката за надежди, гласят коледен базар и т.н.
Дарима се появява от време на време във ФБ, та предполагам са добре.

Ами как са Ламтурника и Раличка?

# 548
Ама ние днес имаме месечинка  Laughing Кога пораснаха тези деца!Честито на приятелчетата ни в групичката!Нека растат здрави,умни и усмихнати!
Айде да почерпим!

# 549

ъъъ НЕ, незнам, мислех че е пред Народния или в Южния парк.
Сега видях в бг мапс, че е някъде по бул. Сливница. Thinking имам 2 варианта: 1. да накарам мъжа ми да ни докара и 2. ние сами да се докараме, ама не знам да ли ще се оправя, че до скоро шоф. книжка ми стоя на трупчета. В колко казваш е?

# 550

ъъъ НЕ, незнам, мислех че е пред Народния или в Южния парк.
Сега видях в бг мапс, че е някъде по бул. Сливница. Thinking имам 2 варианта: 1. да накарам мъжа ми да ни докара и 2. ние сами да се докараме, ама не знам да ли ще се оправя, че до скоро шоф. книжка ми стоя на трупчета. В колко казваш е?

срещата е в 13,но може и да закъсняваме Laughing а парка е на ул.Симеон и Константин Величков,но ако ти е по-лесно може да те докара до 3градска и ще те вземемот там Peace

# 551
  • София
Ами аз лично ще тръгна към 12:30, някъде там ще се оправя сигурно, може и малко по-рано, ама кога ще стигна е друг въпрос, а, Миме, аз хубаво ще стигна до парка, ама после къде вътре да ви търся?!? А пък и Стани днес сутринта доста редичко се из..а, та ако пак има р-во ще се гръмна, явно е от зъбите, ама къде да го сменям в парка често-често, та ако има пак, зареждам се с чай от шипка и идвам за час-два, а ма ха, ще ми разваля плановете той Simple Smile))))

# 552
Добро утро!!!
Браво на Никола, Калинче дупе да ти е яко, ама нали ти е 2- ро дете поне знаеш какво те очаква Joy
Теди, никога не съм била в Турция и чакам снимковият материал с интерес Flutter
 Нямах време да се вкл със снимки по рано.
Пускам няколко от  Норич, Великобритания.
- Тази градинка виждах вс ден от прозореца на къщата, в която живеехме там. Мн ми хареса и си я снимах.
 улица в центъра

- замъка в Норич

Снимките ми от Венеция, Триест, Виена са  в къщата на майка ми, ако не забравя ще щтракна някоя от тях и ще ви пусна тук Hug

куцо пате - На Мартеничка и почнаха лекциите в Търновският университет, както тя беше казала преди време и затова не е писала скоро.
Приятни разходки на всички! Денят е прекрасен тук!

# 553
Иве парка е много малък,ама наистина малък,то е по-скоро голяма градинка,ще ни намериш не бой се.

# 554
Ок мерси!   bouquet
Ще се пробвам, но нищо не обещавам!

Общи условия

Активация на акаунт