Моля за помощ

• 3 192
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Верифицирай информацията и от друго място. Обикновено мъжете, особено добрите приятели, не се дънят един друг без причина.

Съгласна съм с това мнение  Peace

Мнението ми е, че ти отдавна си изпуснала момента, когато проблемът е могъл да се оправи с женски хитрини и шеги. Хвани "честният" младеж, попитай го какво се случва с тази госпожица и ясно и категорично му кажи, че такива изпълнения няма да търпиш. Ако не му изнася - да си събира партакешите и да си отива. Повярвай ми, от такъв мъж няма да имаш нужда. Особено когато забременееш и родиш деца ...  Peace

# 16
Лично за мен (повтарям лично за мен), това е много повече изневяра от едното чукане.
Ако е само секс мога да го преглътна.
Само че това ми звучи ужасно. На мен ми стана криво само като си го представих и те четях, а не знам за теб.

Мъжът ми (нищо, че твоят ти е гадже - все тая) да се натиска с друга в компанията на своите приятели - какво е това? Липса на тотално уважение към теб. Липса на каквито и да е сериозни намерения? Ако пред неговите приятели, неговата партньорка си ТИ, тогава това, което се случва е недопустимо. За мен говори за тотална липса на уважение. За сериозни отношения да не говорим.

На твое място бих му казала в прав текст, че това нещо не бих могла да го търпя. Да решава веднага или да ми се маха от очите.

# 17
... Знам това от негов и мой мн. добър приятел, който е приятел и на нея. ...

Този приятел много ме смущава. Можеш ли на сто процента да му имаш доверие. Защото, доколкото разбрах, засега проблема ти е само в неговите разкази  newsm78

И от няколко снимчици в нейния Фейсбук профил....

Относно това да си маркирам територията - тя знае за мен. Знае, че живеем заедно....знае и за угризенията му, защото той и е казвал. Но изобщо не и пука - не мога да си обясня как може човек до такава степен да е непукист? А уж била свястна....Това, което ме притеснява не е толкова външния вид или годините - вярвам във връзката си, но мисля, че тя е хитра и създава емоционална зависимост....

# 18
И от няколко снимчици в нейния Фейсбук профил....

Е , явно е взела сериозно на мушка твоя човек ... Confused
Говори с него . Големи хора сте , отдавна сте заедно ... може да оправиш нещата .
Ако си мълчиш въпроса няма да е "дали" , а " кога " ... просто въпрос на време .
Щом си е позволил подобно поведение , крачката до леглото е най - лесна  Sick

# 19
мисля, че тя е хитра и създава емоционална зависимост....

Може и така да е, но аз ако бях на твое място, щях да имам проблем на първо място с него, не толкова с нея. И преди мен са ти го казали - приятелят ти те поставя в ситуация, която издава липса на уважение към теб и по моите разбирания е унизителна - прави там каквото прави с нея пред ваши очевидно общи приятели, появяват се съмнителни снимчици във фейсбук...

Ти защо не си говорила досега директно с него?

# 20
Защото....смятах, че ще мине. А и знам, че той и е обяснил, че е с мен, обича ме, не са правили секс...

# 21
За теб секса ли е най-същественото в ситуацията?
Не ти ли е обидно, че пред приятелите си той води нея, а не теб?
Каква си ти пред приятелите му?
Поредното гадже или партньор в живота?

# 22
За теб секса ли е най-същественото в ситуацията?
Не ти ли е обидно, че пред приятелите си той води нея, а не теб?
Каква си ти пред приятелите му?
Поредното гадже или партньор в живота?

Присъединявам се към всички тези въпроси. Влюбването, разлюбването и изневярата има различни аспекти и те не се изчерпват единствено със сексуалния.

# 23
Да кажем, че поговорим, той обещае повече да не прави това.... и какво? Трябва винаги да ходя след него и да следя? Да се притеснявам да не се появи тя? Да му забраня да я поздравява? Защото тя просто се появява в компанията, но някакси все завършва вечерите с него....

# 24
  • София
A защо след толкова години връзка имаш задръжки да го попиташ директно какво става? Аз не бих се терзала с дни, писала по форумите и слушала клюки от приятели - слагаш го довечера на дивана, тикваш му едно уиски в ръката и питаш- кажи сега, какво става с нас? Коя е тази девойка и какво имаш към нея? Защо? Какво правим оттук нататък?
Ако не можете да проведете този разговор, значи сте си губили времето през всичките тези години.

По повод последния ти пост - това е глупаво. Дали ще е тази ли някоя друга, няма значение, жени винаги ще има и хубави, и свободни. Важно е той сам да разбере защо се поставя в такава ситуация и ако иска да е с теб - да спре да се поставя. Не е трудно, иска се желание. Трябва и двамата да разберете дали го има това желание.

# 25
Ако наистина му вярваш, няма да се налага да вървиш по него и да го следиш. Но явно ти вече си позагубила доверието си в него. Във всеки случай, ако е решил да остане с теб, коректната постъпка ще бъде да се дистанцира от нея. Което пък може да навреди на отношенията му с компанията, но понякога се налага човек да прави избори, които изключват ситуацията "и вълкът сит и агнето цяло".

# 26
Да кажем, че поговорим, той обещае повече да не прави това.... и какво? Трябва винаги да ходя след него и да следя? Да се притеснявам да не се появи тя? Да му забраня да я поздравява? Защото тя просто се появява в компанията, но някакси все завършва вечерите с него....

Много странно ми звучиш през цялото време. Наистина не разбирам що за връзка имате вие двамата?
Според мен не сте повече от гаджета, щом ти имаш задръжки да говориш с него открито, да го придружаваш, когато се събира с приятели или ходи при семейството си... Не става дума да го задушаваш с присъствието си, да го следиш и т.н.
Но ако това е истинска сериозна връзка, не е ли според теб най-нормалното нещо на света да бъдеш неговата дама, да се виждаш със семейството му, с приятелите му?

Ако ти избягваш тези нормални неща (не знам, просто така ми звучиш), нормално е той да иска да има някой до себе си...., който не ги избягва тези неща. Само предполагам.

При всички положения ситуацията е унизителна и аз просто бих му казала - решавай сега. С мен ли си или с нея. Ако си с мен - на момента спираш с цялата тази абсурдна и унизителна история. Ако си с нея - хващай си багажа и довиждане.

При едни сериозни отношения последното е много трудно.
Но аз лично за себе си знам, че не бих се поставила в подобна унизителна ситуация.

# 27
Наистина ли в действителност, а не на хартия бихте зарязали 9-годишна връзка заради няколко алкохолни изцепки?

# 28
  • по пътя на светлината
От какво да се притеснява другата и защо да  проявява  непукизъм?
Той е свободен,не е семеен,няма деца....,по вероятно е ти да се притесняваш,защото ти не си неговата дама в компанията,нито те представя на родителите си,нито те води в родния му град.
Това,че още не е правил секс с нея(въпреки,че никой не му е светил),трябва да ти говори ,че въпреки всичко той е свързан платонически с нея,което може да те наведе на мисълта ,че намеренията са му по сериозни  от колкото ти си представяш.

# 29
От какво да се притеснява другата и защо да е проявява непукизъм?
Той е свободен,не е семеен,няма деца....,по вероятно е ти да се притесняваш,защото ти не си неговата дама в компанията,нито те представя на родителите си,нито те води в родния му град.
Това,че още не е правил секс с нея(въпреки,че никой не му е светил),трябва да ти говори ,че въпреки всичко той е свързан платонически с нея,което може да те наведе на мисълта ,че намеренията са му по сериозни към нея от колкото ти си представяш.

Познавам се с родителите му, естествено....дори сме в добри отношения. Просто той си ходи рядко и за по няколко дни и най-често е без мен. Мислех, че така е по-добре, за да може да си почива - все пак живеем заедно.  А с приятелите му се познавам, но те ходят по разни клубове, където аз не го придружавам.

Общи условия

Активация на акаунт