За секса с дебела жена.

• 128 797
  • 556
  •   1
Отговори
# 105

Защо темата е "Секс с дебела жена", а не с дебел мъж или със слаба жена?
Защото темата е за подфорум "Татковци", но авторът е сбъркал при пускането й.

# 106
Аз мисля, че за ищаха на мъжа по-скоро са важни пропорциите на една жена, не толкова от килограмите й, щом говорим за физиката ѝ.
Това също така е доказано от умни глави и видяно в поредицата " Човешкото тяло" на ББС. Мъжете подсъзнателно приемат една жена в пропорциите ханш-бюст.. и т.н да не задълбавам.

Аз лично съм пълна по някакви общоприети представи, но мисля, че точно поради това, че нося килограмите си що годе пропорционално мераклии никога не са липсвали. Затова и не мога да се огледам в 'проблема' ( а и не знам по-шокиращи примери не можа ли да даде автора та съвсем да излезем от реалността..)
Като прибавим към една пълна жена една бяла усмивка, гладка кожа ( повечето дебели жени имаме чудесни кожи) , жизнен поглед и добра хигиена мисля, че ситуацията не е толкова безнадеждна, че да се нуждае от специален хорски анализ.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 00:28 от 10cent's

# 107
Liohmanen, признай си, че си пийваш, за да харесаш закръглените дами.  Joy

Ако продължаваш да си я коткаш жената, алкохолизма не ти мърда.  Whistling

Доста просташка шега, а дори не си фиданка ( ако си ти на аватара).
Сори, ама не се сдържах. Ще ида да обърна едно.

# 108

Мацка, върни се и изчети темата в началото.  Wink Разбира се, че иронизирах Злоб /мисля, че беше/, който се опитва да ни убеди, че мъж би легнал с пълна жена само ако е пиян.  Crazy

Иначе на аватара съм аз, благодаря за комплимента.  Mr. Green

# 109
Мацка, щом не съм разбрала, ме извини тогава, изказването ти беше твърде шокиращо за моята пълна, но деликатна същност:)

# 110
Извинена.  Peace

Само това с аватара малко ме жегна... след цялата борба с кг-рамите, май цял живот ще си тегля кармата на пухкава. Mr. Green

# 111
О, чак сега видях гордата ти лентичка, много съм недоскив.
Комплименти , твоят пример е всичко, което искам, пък нека съм пухкава Sunglasses

# 112
  • Paris, France

- на вкус и на цвет........ Момичето на аватара за мене е приятно слабо (без да е кльощаво). Питах и мъжа ми, каза, че е "фина" - тоест слаба за техните представи, а аз живея във Франция, където за разлика от Америка и Англия се предпочитат слабите жени.

Социологически, 10% от мъжете спят с 90% от жените. При мъжете, възбудата и оргазмът са физиология и физиката май не играе особено значение. Иначе мъжете, женени по сметка за дърти, мазни дебелани не биха се справили. В обществото да, може би мъж с висок социален статус не би се оженил за "дебела" жена, защото не е представителна, но едва ли ще откаже секс. Аз имам много приятелки, които някои хора биха определили като дебели. Те нямат комплекси, имат завидно привлекателни атлетични мъже и са харесвани. Едната е подобна на:

http://www.metacafe.com/watch/yt-ObDbZy_KUCA/gigantic_ghetto_butt/

Облича се секси, мирише страхотно, на секс, както казваше един общ познат, имаше невероятни ухажори, които връщаше ако не хареса подаръка или колата, с която са дошли. А колко мъже я молеха да останат с нея като ги зарежеше, не е истина. С един от тях даже се беше оженила след като и купи тристаен в центъра на Лондон. Е, не за дълго Mr. Green. На мене ми беше изключително приятно да прекарвам време с нея - винаги усмихната, не се оплаква, танцува страхотно, не ми намила кой я зарязал и не говори непрекъснато за диети.

Аз мисля, че за ищаха на мъжа по-скоро са важни пропорциите на една жена, не толкова от килограмите й, щом говорим за физиката ѝ. ...... Мъжете подсъзнателно приемат една жена в пропорциите ханш-бюст.. и т.н да не задълбавам.
- право в десятката

додо додо много се радвам да те видя. Няколко пъти ти писах на лични, но може би не си ми видяла писмата.

# 113
Според мен всичко е въпрос на вкус и на това как те кара да се чувстваш човекът до теб.
Като се замисля нито един от мъжете в живота ми не е бил такъв какъвто съм си го представяла,даже напротив- ако някой ми беше казвал по-рано,че е възможно подобни мъже да ме привличат бих му се изсмяла директно.Но съм била с тях и са ме карали да се чувствам повече от страхотно- следователно истината е другаде.Мисля,че това важи и за нас жените.
Повече от всичко е важно една жена да се поддържа,да се харесва и да се уважава.
Има кльощави и откровено красиви жени, с които дори кафето е скучно и безинтересно нищо,че са с мерки 90/60/90, а има и пухкави жени,които те карат да се чувстваш щастливец,че си до тях....
Важно е какво усещане създаваме у другия,а това не зависи от килограми и физически данни.

За справка- 1.72см/58кг.

ПС: Пропорциите са важни.Една жена може да е слаба и да няма грам сексапил,защото не е женствена.Може да е пълна но да има много женственост и сексапил в нея .

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 10:55 от ПиПче

# 114
Пипче, мерките не бяха ли други?

# 115
Пипче, мерките не бяха ли други?

Rolling EyesЪ? Thinking

СорриSimple Smile

# 116

Мацка, върни се и изчети темата в началото.  Wink Разбира се, че иронизирах Злоб /мисля, че беше/, който се опитва да ни убеди, че мъж би легнал с пълна жена само ако е пиян.  Crazy

Иначе на аватара съм аз, благодаря за комплимента.  Mr. Green

Екста си , добре изглеждаш.По темата , алкохола/количеството/ прави това което на трезво никой няма да направи , дали е мъж или жена Peace

# 117
  • Насред хаоса
Злоб, значи неправилно си си формулирал заглавието, първия пост и изобщо темата.

# 118
  • Варна
Бременостите и кърменето, освен че прибавяха по 20-тина килца към снажната ми фигура, убиваха и либидото ми. Колко голяма (и не много приятна) беше изненадата ми, че продължаваха да ме желаят както обикновено! Аз пък съм желала и дребни, и едри, и слабички, и определено пълни мъже. Явно за мен химията е другаде, а не в килцата. Прекрасен секс правят и едните и другите. Случвало се е да си пийна преди секс, но по причини други, а не за да прежаля нечие килце в плюс или минус.
Баща ми обича да казва, че никак не е важно колко точно си хубав, важното е да има кой да те хареса.

# 119
  • густо майна Филибето
Познавам циганка, доста закръглена, която постоянно се вайкаше, че е отслабнала Grinning Мъжът й нямало да я харесва Laughing Техните мъже определено си падали по дебеланки Grinning
Друго, което съм забелязала е, че с напредване на възрастта вкусовете на мъжете се ориентират от слаби към пухкави жени.

Харесването не е съзнателен избор. Поне за мен.
И за мен е така. 

Общи условия

Активация на акаунт