За секса с дебела жена.

• 128 778
  • 556
  •   1
Отговори
# 165
Всяка втора жена се чуства дебела , и к,во правиме ся???

Предлагам да прочетете пак заглавието, а именно че ако жената 'се чувства' дебела - не значи че наистина е.

По темата: Аз съм 96 кг - 176 см не би ми харесала жена 40-45 кг на 160 см. Виж 55-60 на 160 см - по може макар че тя би се чувствала дебела - кво ми пука като ми харесва  Thinking

# 166
  • густо майна Филибето
pasinet , абсолютно си права. Само че темата е много провокативна. Да не кажа гадна. Има и обидени, както винаги.
Абе....който е много гладен, ще яде, каквото и да е. Или както каза един познат на възраст за пенсия, на въпроса какви жени харесва/като тип/, отговори: вече всякакви Laughing

# 167
  • Варна
Ама разбира се, че външният вид има огромно значение, щом си говорим за секс! Но не измерен в сантиметри и кила, а в оново необяснимо нещо, наричано излъчване, химия, привличане, чар.
Пожелавала съм и съм се наслаждавала на мъже, които нямат нищо общо един с друг във физически аспект, но с нещо са ме привлекли. Предполагам, че с повечето ни е така. Хич даже не знам, кой е моят тип мъж! Гледам с удоволствие и Брат Пит, и Ръсел Кроу и Орландо Блум и Морган Фрийман. А Джон Траволта и Вал Килмър са ме привличали и като фиданки, и като откровени прасчовци!

# 168
Според мен секса с дебела жена е както със слаба - важното е мъжа да си я харесва и обича. Виждала съм и даже съм се чудила как е възможна двойка от много красив и секси мъж и една грозновата и пълничка жена, но той си я гледаше влюбено и си я харесваше... Чувала съм, че пълните хора били по-добри, дали е така не знам, но е факт, че много мъже си ги обичат и ценят. Друг е въпроса защо сега не си го признават newsm78

# 169
Чувала съм, че пълните хора били по-добри, дали е така не знам,

а тези, които са плюс/минус 20 кг. през няколко години - те са ту добри, ту лоши?
пп аз съм била, но особена разлика в какъвто и да е аспект на доброта не съм намерила  Joy
клише  Grinning

# 170
  • София
Абе нищо не разбираш, Бубе  Naughty
Като си била с няколко килца отгоре, си правила секс като за последно с който ти падне и си била благодарна, разбра ли ся! Аре да не се изпитваме после  Mr. Green

Иначе съм съгласна с Паси - всеки човек има различен вкус, просто автора на темата пробутва своя по особено гаден начин.
Ама какво пък - не обича да прави секс с дундавелки, не прави. Аз не обичам да правя секс с прости мъже - не правя.
Дето се вика - квит сме  Joy Joy

# 171
Абе нищо не разбираш, Бубе  Naughty
Като си била с няколко килца отгоре, си правила секс като за последно с който ти падне и си била благодарна, разбра ли ся! Аре да не се изпитваме после  Mr. Green

аз пък 'добър' го приех за някаква духовна добрина, а то пак за чукане идело реч ...  hahaha

# 172
  • Елин Пелин
Аз съм дебела! Обичам да правя секс, правя го като за първи път, като за последен път...важното е да се прави и да ни много много хубаво. С любимия човек, разбира се luvbed!

# 173
Харесвам по-закръглените жени с извивки на тялото като на бутилка кока кола.

Такава жена е здрава, пълна с енергия и тялото й е в отлична форма, за да роди и отгледа здраво дете.
Вижте как изглежда богинята на плодородието в повечето религии:

Прекалено слабите жени според мен изглеждат нездрави.
А нали точно стремежът за здраво и силно поколение стои в основата на подсъзнателния избор на партньор.

Скоро имаше дебат на тема закръглени жени по едно ТВ шоу... Та леко простеещият водещ възкликна: " Да не съм куче, че да спя върху кокали" Simple Smile))

# 174
  • София
Лорде, съдейки от статуетката на богинята, значи харесваш и увиснали гърди? Mr. Green

# 175
Белинде, не ми одумвай богинята, че ще кажа на Зевс.

# 176
  • На дивана, под юргана
При всички положения "Ще си хапна още малко шоколад!" ми звучи по-секси от "Няма да ям хляб, че пак съм качила 2 кг и не мога да си влезна в панталоните!"...

# 177
При всички положения "Ще си хапна още малко шоколад!" ми звучи по-секси от "Няма да ям хляб, че пак съм качила 2 кг и не мога да си влезна в панталоните!"...
Ах, да бе. Те всички НЕдебелани само това говорят и са на вечната диета...

# 178
най-после да защитят и нас, сочните жени Flutter
а богинята е символ, няма смисъл да се приема чак толкова буквално Peace

# 179
  • София
Ах, да бе. Те всички НЕдебелани само това говорят и са на вечната диета...
Да,мит е това,както е мит и това,че всички дебеланки се тъпчат денонощно като прасета.

Общи условия

Активация на акаунт