Станция Нова-тема 2

• 22 300
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
За коя Сашка говорите, че аз се стих за Васева Simple Smile

# 211
За коя Сашка говорите, че аз се стих за Васева Simple Smile

За тази, която беше в отбора на Райна във ВИП денс.

# 212
Предаването цялото го качват на страницата на нова телевизия. В няколко части пускат цялото издание. Понякога същия ден още успяват да го качат.

# 213
  • София
Откога Митьо Крика и жена му са звездите на България? ooooh!

# 214
  • До морето
Откога Митьо Крика и жена му са звездите на България? ooooh!
ох, не ми говори! Такава карикатура са и двамата като двойка, че.....Изключителна разходка из дома им, разгледахме всичките й снимки.Някой да каже на г-жа Крик, че Мона Лиза не е рисувана от Микеланджело!!!!!!!!!!! ooooh! А сценката с детската снимка "Ах, какъв късмет имате, аз бях забравила, че е тук....." Laughing
Винаги съм се чудила как може такова ултра кухо същество да го показват в ефир #Crazy Иначе Митьо не е лош,може да не е някакъв феноменален умник, ама поне е добродушко! Обаче госпожата................

# 215
  • София
цитирам:" И сега зрителите да видят, че и звездите в България си правят сами киселото зеле. Е, мама го направи де.", това беше върха на глупостта й, ooooh!

# 216
Някой да каже на г-жа Крик, че Мона Лиза не е рисувана от Микеланджело

Хахаха, това го е казала ли? Да не се е пошегувала?

# 217
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ех колко сте лоши!Влезте й в положението. Г-жа Крик е достатъчно заета със светски ангажименти и носене на кисело зеле от майчиния до нейния дом, та да се интересува от разликите между Леонардо и Микеланджело. Където единия, там и другия. Laughing

# 218
цитирам:" И сега зрителите да видят, че и звездите в България си правят сами киселото зеле. Е, мама го направи де.", това беше върха на глупостта й, ooooh!
Sick Sick Sick

# 219
  • София
Ех колко сте лоши!Влезте й в положението. Г-жа Крик е достатъчно заета със светски ангажименти и носене на кисело зеле от майчиния до нейния дом, та да се интересува от разликите между Леонардо и Микеланджело. Където единия, там и другия. Laughing

Ама то зелето е на нейната  "прекрасна тераса, от която се вижда цяла София. И не е вярно, че в центъра е шумно и мръсно". Пак цитат, много ме издразни тая

# 220
  • гр. Шумен
А госпожа Крик всъщност с какво се занимава? И защо трябва да я възприемаме като звезда? newsm78 (питам без задни мисли - наистина не знам какво работи).

# 221
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

за мен най-голямата глупост в цитата е, че се мисли за звезда, уви като много други такива в нашата родина
както се пее в една песен "измислени хора се представят за елит"

# 222
  • До морето
А госпожа Крик всъщност с какво се занимава? И защо трябва да я възприемаме като звезда? newsm78 (питам без задни мисли - наистина не знам какво работи).

http://rosibel.blog.bg/lifestyle/2009/02/28/nina-nikol-chovek-i- … ee-se-jeni.297405

# 223
  • гр. Шумен

http://rosibel.blog.bg/lifestyle/2009/02/28/nina-nikol-chovek-i- … ee-se-jeni.297405
МЕрси! Значи нещо като светски хроникьор и пиар го раздава. Ама това май не е достатъчно, за да се изживява като звезда. newsm78

# 224
Не го гледах Крика, но видях чаената церемония - беше много интересна. Само че двете отчаяни съпруги ги беше гримирал някой много отчаян гримьор.... Whistling И как ходеха безумно, просто не е истина. Даниелка я харесвах по-принцип, но беше яла тоя път нещо особено лигаво и само простотии правеше.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт