Станция Нова-тема 2

• 22 253
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • До морето
Чий дом показаха днес? Я разкажете синтезирано и за Глория, че няма да мога да изтърпя докато зареди сайта Confused

мерси предварително   bouquet

# 271
  • Sofia
Ирина наистина много преиграва,днес особено насила искаше да си пусне някоя сълза,ама не....много ми е лигава и превзета и с тази монотонна интонация е дразнеща.....

# 272
а мен пък мария силвестър ме дразни много и превключих на друг канал. самочувствие до тавана и се смее безсмислено и не става ясно за какво изобщо говори. някаква безсмислица я намирам в ефира. общо взето почти не гледам и станция нова. безсмислената приповдигнатост и безсмислен смях, очевидно демонстриращ настроение, ми идват в излишък

# 273
  • Sofia
права си,и мен ме дразни вече....какво влезе в тази роля и няма излизане,а има потенциал,артистична е,хубава,но с тези инфантилни идиотщини и безсмислени брътвежи направо писва,пък и цял час екранно време и дали...предаването май е към края си....А и глупавите теми на Дони и Дойнов са пълна скука....Губят публика...Ама днес в Пълна лудница по БТВ много добре ги усмиваха,направили Станция Рома и Хасан и Хандрей водещи,много се смях..... Joy

# 274
  • Sofia
Определено поразвалиха хубавото предаване.
Сутрин ми е някак несериозно (като изключим Сблъсък), Нана не ми се връзва като дискутираща сериозни теми. Често има неяснота каква точно и е тезата или пък е доста плоска тази теза. В какво всъщност се състои целия сутрешен блок, че все не успявам да го гледам целия, доскучава ми като почнат с разсъжденията или какво се е случило преди 100 години?
Иначе Гарелов беше интересен.
Съпругите са ми готини, само ако може да понамалят фолк-контингента, който канят.
За часът на Мария СИлвестър - ОК ми е за 15-тина минути, после ми идва прекалено дълго. Иначе Даниел Вълчев ми е от любимите политици и има много тънко чувство за хумор.
Сашо и Дони ги пропускам.
Ирина не мога да я възприема - страшно драматичен и пресилен изказ, не може ли да говори нормално тази жена?

Определено се позагуби началната идея, която беше по-добра. Иначе Витомир ми е ОК.

# 275
Аз ги гледам от началото, до края на Отчаяните съпруги. След тях другото е боза. Crazy

# 276
  • София
Немога да повярвам как могат тези хора да живеят така  Shocked Без вода и ток в 21 век. Евала за силния дух , който имат. Аз не бих могла  Stop

А тази водещата ми ужасно антпатична... с този лигавещ се и превземащ се глас... Много ми e мазна  Tired

Някак не ми се връзва - без ток и с чинии на БулсатКом на покрива  newsm78
Според мен може и да е имало период без ток, но е бил за известно време.
Ирина ми е симпатична докато не си отвори устата. Интонацията й е ужасна. Да не говорим като започне да ръкомаха.
От формата аз харесвам съпругите, Вито и Нана. И малко Бианка..

# 277
  • София
Днес в Dir.bg прочетох, че Мария Силвестър и Дони напускат шоуто.

# 278
дано е вярно. мария силвестър е една от причините да не гледам станция нова. пък часът на дони така или иначе съм го изпускала, така че няма и да ми липсва

# 279
  • На земята, която е всъщност звезда.
Внимавайте какво си пожелавате, защото не се знае какво ще дойде на тяхно място. Laughing

# 280
  • Sofia
Никакви отзиви от 2 месеца Thinking
Какво става, гледате ли?
Аз вече започвам много да се дразня на постоянните промени в предаването, човек не винаги може да го гледа от-до.
Искам да знам от колко часа какво има без постоянни промени.
Искам по-добър политически блок за поне час както беше в началото.
Вихра и Даниела ми харесват като посрещат гости, но двойна порция от тях в края ми идва прекалена.
Най-добрата майка не мога да гледам- прекалено много патос и драма.
Другото тотално ми се губи Rolling Eyes

# 281
Аз гледам, но тук никой не коментира, затова и не пиша. Simple Smile

# 282
  • Sofia
Ава, кажи моля те каква е точно програмата след Сблъсък, че все се чудя дали не пропускам нещо интересно.

# 283
Ава, кажи моля те каква е точно програмата след Сблъсък, че все се чудя дали не пропускам нещо интересно.

И аз точно не мога да ти кажа. hahaha Пак Вито, Нана. Вчера примерно си свърших едно чудесно разчистване на гардеробната , докато ми бяха фон.  Joy
Почти всичко е същото, само дето Дони го няма, Вихра и Дани са в две части, и конкурса за прически свърши.

# 284
Да, разнообразна тъпотия е..

Общи условия

Активация на акаунт