Станция Нова-тема 2

• 22 263
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
в богати и известни на кой показаха дома?

# 256
  • До морето
на фотографката Велислава Каймаканова, мн артистичен.Доста различен е от повечето жилища, които съм виждала!

# 257
  • Sofia
На някаква фотографка. Интересен беше, лично на мен ми е малко помпозен и не би ми било комфортно да живея в подобно жилище, но иначе имаше идея в цялата работа.

В последния брой на ОК има интервю с шефката на Нова, коментира почти всички предавания. За Станция Нова казва, че се е оказал много успешен проект. Коментира и други предавания.

А рубриката на Мария "Училище за красота" е просто много кратка, 5 минутки и затова не я анонсират вероятно. Иначе днес показаха интересен педикюр, някой знае ли къде го правят?

# 258
  • На точното място
Здравейте, момичета. Моля да ми помогнете да открия коя е песента, която е фон на "Най-добрата майка". Незная кой я изпълнява, а много ми харесва и ми е важно да я намеря! Благодаря ви предварително и Честит празник на всички празнуващи!

# 259
  • Балчик
Чух , че песента е писана от Дони , а изпълнението е на Нети .  bouquet Поздрави за празника

# 260
  • На точното място
Много ти благодаря Hug
След твоята информация пак се поразрових в нета, но за съжаление не  можах да открия песента Cry

# 261
Чух , че песента е писана от Дони , а изпълнението е на Нети .  bouquet Поздрави за празника
[/quote

Да, и аз така чух, че песента е авторска песен на Дони специално написана за най-добрата майка

# 262
Не знаех, че Люба Кулезич е била два пъти омъжена. Crazy

# 263
Не знаех, че Люба Кулезич е била два пъти омъжена. Crazy

Бях твърдо убедена, че е стара мома... Crazy Ама станах навреме да чуя новината  Laughing

# 264
И дете имала. Crazy
И аз мислих че е стара мома, и без дете.

# 265
И дете имала. Crazy
И аз мислих че е стара мома, и без дете.

Е това вече го пропсах...хубаво, че има кой да слуша вместо мен  Mr. Green

# 266
  • На земята, която е всъщност звезда.
В едно интервю беше казала, че дъщеря й учи в Англия.

# 267
Тя много пъти се самоиронизира в Здравеей България относно 2-та и брака.. Даже беше казала, че се е опитала да повлияе на решението дъщеря и да учи.. Тя е искала да запише в Натфиз, Люба тропнала с  крак  и на дала  Naughty Сега завършва право  Laughing

# 268
Аз чакам да видя кака Глория. Mr. Green

# 269
Немога да повярвам как могат тези хора да живеят така  Shocked Без вода и ток в 21 век. Евала за силния дух , който имат. Аз не бих могла  Stop

А тази водещата ми ужасно антпатична... с този лигавещ се и превземащ се глас... Много ми e мазна  Tired

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 01:16 от ♥VIKI♥

Общи условия

Активация на акаунт