Станция Нова-тема 2

• 22 263
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Защо Бианка е страхотна много ми харесва, много е забавна и не мисля че ще я махнат. Иначе незнам на кой е дъщеря само знам, че е актриса  Peace

# 31
  • София
Бианка я гледах  при Диана Найденова,  е трябва да ви кажа, че представата ми за нея се промени след предаването. Много трезво мислеща,  и умно девойче  -куклена актриса е играе в Габровож, снимала се е в два или три филма Simple Smile

# 32
Защо в рубриката "Богати и Известни" се показват средностатистически български домове? Така ли живеят богатите хора в БГ?
А ти какво очакваш - златна тоалетна чиния или може би искаш къщата на болния от дискова херния Маргин или кредитния милионер и перач Ковачки?! Абсолютно нормални домове и колкото по-нормални, толкова по-добре за нацията, защото до сега дават все хора от интелектуалния елит! Прекрасни домове!
Не съм чел първата тема - тази Бианка знае ли някой на кого е пуснала или на кого е дъщеря, че заради нея изключвам телевизора?
п.п. мисля че няма да издържи дълго тази станция... предчувствие....

Очаквам като чуя "Богати и Известни" да не ми показват панелки с мебели от Комо.
Може например да кръстят рубриката "Домът на известните", но думата "богати" няма място там.

# 33
  • в Tara
aуу, любимката ми, десислава викторова! Laughing

# 34
aуу, любимката ми, десислава викторова! Laughing

Вярно ли? Ужасна ми е.. няма такова самочувствие  ooooh! Как прецени през телевизора, че чантата на жената е фалшива и като почне да се изразява с едни думи и епитети.Напрвао сменям канала , като я видя  Tired

# 35
  • в Tara
да, наистина много я харесвам. вярно е доста лигавичка обаче има страхотен нюх за мода!
и чантата на мадамата наистина лъхаше на менте Wink

# 36
Тая мадама баш може да си позволи чанта НеМенте... Laughing Изобщо не знам как пък прецени... мен пък ми беше смешна с тия рогчета-кокчета на главата и т.н., ама въпрос на вкус както се казва  Laughing

# 37
Прави се на Прицеса Лея. Mr. Green Винаги ми е била отвратително неприятна.

# 38
  • в Tara
ама въпрос на вкус както се казва  Laughing
точно така е Peace

# 39
Пък за лафа, че няма да си отваря гардероба по време на криза, че не било прието и ще комплексира бедния българин  Laughing Съвсем без коментар - дали наистина предполага, че само тя може да си купи чанта Louis Vuitton?  ooooh! Иначе Вероника наистина не ми хареса как се беше облякла - няма спор, ама чак да вкарваме коментарчета за линия на рокля и ботуш, и снизходително да отбележим, че то само човек разбиращ от мода би се сетил, после да изкоментираме менте-чантата само по снимка - то е*аси и нюха, е*аси и нещото (такива реплики има, че тая сигурно под носа й да бутнеш няма да разбере, ама айде...да се изкаже). Изобщо тази жена се е вкарала в ролята на моден критик пък всъщност не й отбира много главата,  мисля я даваха и по Тв7 в едно следобедно предаване - та и оттам съм посъбрала впечатления за цялостната й "компетентност"

# 40
Водещата, която в момента си говори с някакъв си Тити (Що за име на възрастен мъж???) е облечена много неадекватно.
Все пак сме 28 ноември, а не 28 юли. Какви са тези потничета, боси крака и сандалки? От стремеж към оригиналност е направо смешна.

# 41
Не знаеш кой е Тити? Mr. Green

# 42

И мен това ме изуми  Shocked "някакъв си Тити"

# 43

И мен това ме изуми  Shocked "някакъв си Тити"
Сигурно се бъзика или няма телевизор в дома си. Wink

# 44

И мен това ме изуми  Shocked "някакъв си Тити"
Сигурно се бъзика или няма телевизор в дома си. Wink

Имам телевизор от лятото Mr. Green, но по мое време този Тити не беше актуален в БГ.
Та какъв е той? С какво е известен?

Общи условия

Активация на акаунт