Станция Нова-тема 2

• 22 285
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Само кухнята ми хареса, макар че беше разхвърляно и пълно с разни предметчета "прахосъбирачки". А Вики се превземаше наистина много неприятно.

# 91
Ох и тя милата (Вики от Мастило) като се превзема...чак жалко става  Laughing Някак си не държа на обяснения - това е нашият телевизор, а това е нашият диван  ooooh! Съвсем нормален диван - и сама щях да се сетя какво е...
Даааааааааааааа, ама нейният приятел това, нейният приятел-онова, това не го знаеш, нали ?!  Joy
На мен нищо не ми хареса, даже дисковете по земята леко ме възмутиха.

# 92
Алисия обаче много се е променила.Лицето и ми изглежда някак странно .

# 93
Само кухнята ми хареса, макар че беше разхвърляно и пълно с разни предметчета "прахосъбирачки". А Вики се превземаше наистина много неприятно.

И на мен кухнята по ми хвана окото, защото обичам тъмни кухни, но самата подредба в нея...не.

Даааааааааааааа, ама нейният приятел това, нейният приятел-онова, това не го знаеш, нали ?!  Joy
На мен нищо не ми хареса, даже дисковете по земята леко ме възмутиха.

Това пък с "МОЯ ПРИЯТЕЛ..." еди какво си, май ще го оставя без коментар. И самият й начин на изразяване придружен с това позьорско превземане (на някои им се получава, но на нея определено не), не ми допаднаха изобщо  Naughty

Е май скулите и устните създават такова впечатление, но те не са отсега мисля... Иначе тя ми хареса  Peace

# 94
Мисля че си и слагала от тези брекети и от там е този ефект.Иначе и на мен ми хареса.Стилна мацка е.

# 95
Жените на Иван и Андрей се обличат много грозно.

# 96
Сега гледам Нана спомена.че мъжа и не е българин newsm78
Знаете ли кои е той?

# 97
Жената на Иван се облича зле, македонката на мен ми харесва.

em2 , за какви брикети става дума?

# 98
Ами за изправяне на зъбите и от там  и цялото лице.Тя също го е споменавала в интервюта.

# 99

Точно влизам да питам дали няма пълнеж в горната устна? Доста неестествено ми стоеше Sick

Иначе да ви кажа като са водещи на Сблъсък И&А то не се чува нищо, всеки кряка връз другия... Така с 1 водещ, по може да се чуе нещо от това крякане рано сутрин. hahaha

Вики от Мастило..... Брррррр - виждали сме кухни бе момиче!  Joy

Жените на И&А са много готини, само ми се струва че Даниела не успява да се впише добре. Confused Някакси си личи, че не е оттука. Whistling Дано да греша де. Иначе ми е супер симпатична и тя, и жената на Иван. Peace

# 100
БрЕкети, не брИкети.

# 101
Според мен Даниела много добре се вписва в цялата обстановка и води по-добре от Вихра. Много ми е симпатична  Flutter

# 102
Lil коя е тази македонка за която говориш ?   Между другото мъжа на Нана се казва Джон и е англичанин.

# 103
  • София
Сега гледам Нана спомена.че мъжа и не е българин newsm78
Знаете ли кои е той?
Англичанин  тя още като и беше гадже, се беше похвалила Laughing

# 104
Mакедонката не е салама от магазините, а е жената на Андрей, която беше и тяхна съводеща в "мюзик айдъл".

Общи условия

Активация на акаунт