Станция Нова-тема 2

• 22 315
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Mакедонката не е салама от магазините, а е жената на Андрей, която беше и тяхна съводеща в "мюзик айдъл".

Съводещата беше македонка, и не е жената на Андрей, а съвсем друго момиче.
Жената на Андрей е Даниела, и е сръбкиня.

# 106
Много пък знаеш...  Crazy

# 107
Да бе и аз това се питам дали зрителите различават Даниела Янков и Саня Николич. Това да наречеш сръбкиня македонка си е жива обида.

# 108
Ти остави това, ми и на външен вид са достатъчно различни, за да се прави разлика.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 20:36 от Totally*Av4e

# 109
Ти остави това, ми и на външен вид са достатъчно различни, за да се прави разлика.
Би трябвало да ти говори колко ми пука кви са и колко ме вълнуват...  Laughing

# 110
Естествено, че няма да ти пука. Щом не се казват Диана Найденова....

Мъжът на Нана е шефът на бившото БТК, сега Виваком или на не-знам-каква-част от целия холдинг.

# 111
  • София
Джонатан Гладуиш се казва човекът. Някакъв вид директор е бил в колцентъра.

# 112
Да бе и аз това се питам дали зрителите различават Даниела Янков и Саня Николич. Това да наречеш сръбкиня македонка си е жива обида.
Съвсем не съм я объркала с нея, още по малко пък съм целяла да я обиждам... Не се интересувам много от клюките, просто бях чела нещо във връзка с предстоящата тогава сватба на Андрей и явно съм запомнила грешно. Може би е пишело нещо и за македонските проекти на Андрей и затова така е станало Embarassed

# 113
Тоя Вито много ме дразни.Предпочитах си Иван и Андрей. Close

# 114
мене пък Галя от Каризма ми е много неестествена с тоя прекален позитивизъм ,много го обичам,много съм щастлива ,много съм доволна ,ебати неестествената жена - как пък нещо различно не показа - все с тая маска на лицето

# 115
мене пък Галя от Каризма ми е много неестествена с тоя прекален позитивизъм ,много го обичам,много съм щастлива ,много съм доволна ,ебати неестествената жена - как пък нещо различно не показа - все с тая маска на лицето

Супер лигава, чак ми е отврат!  Sick

# 116
# 117
Е тва беше края просто, сапунка отвсякъде! Искал да стане известен.....  Shocked

# 118
а какво става с Мария Велкова (бившата им асистентка), аз и шоуто на Иван и Андрей не съм гледала, дали там й намериха рубрика?

# 119
  • София
Това ново момиче,което "никога не се е показвало по ТВ" съм почти сигурна,че някога водеше разни предавания  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт